Το 2015 το είχα σκίσει το Castle Long (με αυτό ξεκίνησα το άτμισμα). Επειδή το κανονικό μου 'πεφτε πολύ έντονο/βαρύ,
το αραίωνα 100%. Δηλαδή με 30ml έβγαζα 60ml. Εκεί γινόταν "τέλειο" για μένα. Έπεφτε η ένταση αλκοόλ + ξηροκάρπιου
και έβγαζε μια υπέροχα ευχάριστη ήπια γλυκάδα με μια υπόνοια "φελού" στο πάρα πολύ βάθος, έτσι για τη γκουρμεδίλα.
Υπήρχαν και οι υπόλοιπες νότες, αλλά πολύ ισορροπημένες... δεν μπουχτήζαν. Πάντως, κρατούσα και λίγα ml στην άκρη
μη-αραιωμένου για καμιά έξοδο ή καμιά ιδιαίτερη περίπτωση. Το αραιωμένο, αν όχι το top υγρό που έχω ατμίσει, εύκολα
στα top. Btw με αυτή τη μεθόδο ξεκίνησαν το άτμισα και γνωστοί μου και ήταν εξίσου ικανοποιημένοι. Όλα αυτά στο διάστημα
Μάρτιος 2015 - Δεκέμβρης 2015.
Όταν μπήκε το 2016 -λόγω οικονομικών δυσκολιών- άργησα να πάρω Castle Long και τα κατάφερα τον Απρίλιο. Χτύπησα ένα
30ml που προωριζόταν για αραίωση σε 60ml και ένα 10ml να το κάνω όπως είναι. Να μην τα πολυλογώ, το αραιωμένο ήταν
για πέταμα και το original δεν ήταν όπως παλιά. Μου 'δινε την εντύπωση πως κάτι πήγαινε πολύ στραβά. Εν το μεταξύ να έχω
"τρελαθεί". Να το χω δοκιμάσει σε πόσους ατμοποιητές, να αλλάζω στησίματα, πήγα για καθαρισμό δοντιών, έκανα αποτοξίνωση
με σκέτη βάση, με μενθόλη, το να το άλλο, τίποτα. Η γεύση δεν ήταν η παλιά. Από τότε δεν ξανασχολήθηκα.
Για το Castle Long του 2017... μόνο από αυτά που γράφετε μου έχετε προκαλέσει εφιάλτες (που να το είχα δοκιμάσει κι όλας).