Οχι, δε ζητάς κάτι περισσότερο από αυτό που κάποιοι ατμιστές ακόμη και μετά από 4 χρόνια στον ατμό κάνουν. Σε νιώθω όσο δε φαντάζεσαι όταν αναφέρεσαι στα συρματοτσουμπλέκια κλπ κλπ
Προβλήματα με διαρροές στα κλιαρομάιζερ είναι κάτι που συχνά θα συναντήσεις. Συνήθως με μικρό βαθμό και ελεγχόμενο.
Μια και έχεις ήδη μοντ, μπορείς να δοκιμάσεις όποιον θέλεις, χωρίς να ανησυχείς μήπως δεν σου φτάνει η ισχύς της μπαταρίας τους.
Από όσους έχω δοκιμάσει ως τώρα, με διαφορά κορυφαίο σε αποδοση ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ θεωρώ τον gemini mini, με top coil διπλή αντίσταση στα 2.2 ομ και άτμισμα στα 4.8 βολτ.
Εχω 3 κομμάτια από τις αρχές Ιουνίου και τα χρησιμοποιώ εναλλάξ. 7,5 μήνες μετά, δεν έχω διαρροές από κανέναν στις συνδέσεις πλαστικού με μέταλλο, ή στα κουμπώματά του. Μόνο τα πλαστικά επιστόμια αλλάχτηκαν. Για να είμαι εντελώς ακριβής, από τον πόλο έχουν ελάχιστο δάκρυσμα, κάτι που απαιτεί 2-3 φορες τη μέρα σκούπισμα του πόλου της μπαταρίας με χαρτοπετσέτα. Οτιδήποτε άλλο είχα, σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα έσπαζε ή είχε αποκολλήσεις, με αποτέλεσμα να αχρηστεύεται από διαρροές.
Εξίσου καλή ποιότητα κατασκευής μου έχουν αφήσει και οι aspire, αλλά με μικρότερη διάρκεια ζωής των κεφαλών.
Βέβαια ισχύει αυτονόητα το ότι καλό είναι αυτό που σου ταιριάζει, οπότε μάλλον θα πρέπει να δοκιμάσεις από μονη σου.
Αλλος χρυσός κανόνας είναι οτι αν δε σου κάτσει κάτι για δεύτερη φορά, προσπερνάς και πας στο επόμενο μοντέλο. Το καλύτερο να είναι για όλο το φόρουμ, αν δοκίμασες δυο κομμάτια και δε σε βόλεψαν, τότε για σένα είναι το χειρότερο