vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

674 επισκέπτες, 7 χρήστες
camber, antre, Tem, manoslykos, Mimhsdr, mathimatikos1966, SEB

5 μέρες ατμίσματος

Αποσυνδεδεμένος drunktank13

• *
  • 22
  • Φύλο: Άντρας
Απ: 5 μέρες ατμίσματος
« Απάντηση #75 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 01:35 »
Καλό μήνα παίδες!! Αυτή θα είναι η 9η μέρα μου χωρίς κανονικό τσιγαρο!  ;)

Αποσυνδεδεμένος Erik

• **
  • 395
  • STEAMPUNK
« Απάντηση #76 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 01:47 »
Κοντα ειμαστε αδερφε, εγω μπαινω στην 10η μερα "καθαρος". Ελπιζω στην 30η να γραφω στο thread για non!
Καλο μηνα και απο μενα!
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 03, 2011, 04:32 από Tem »

Αποσυνδεδεμένος efismile

• *
  • 10
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΧΑΜΟΓΕΛΑ - Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ
« Απάντηση #77 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 09:31 »
Καλό μήνα και από μένα.

6 ημέρες χωρίς κ.τ. και ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ. 25 χρόνια καπνίστρια  και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η μετάβαση από το κ.τ. στο η.τ. δεν ήταν τόσο δραματική και δύσκολη όσο την περίμενα.
Παρενέργειες?
1.   Ξηρότητα στο στόμα και κάτι ανακατωσούρες που ίσως οφείλονται στην μείωση της νικοτήνης.
2.   Αίσθηση γλυκερίνης?/λίπους στο στόμα σε συνδιασμό με κάψιμο? (απροσδιόριστο ακόμα)
Βελτίωσεις?
1.   Ανάσα βαθιά μετά από πολλά χρόνια και χωρίς θορύβους όπως γινόταν τον τελαιυταίο καιρό.
2.   Ξύπνημα με καθαρό κεφάλι και ευχάριστο
3.   Άρχισα να μυρίζω πράγματα που δεν καταλάβαινα πριν και φυσικά ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΩ ΕΓΩ!!!
4.   Διαφοροποίηση γεύσης ανάλογα με το τι γεύομαι. Και όχι όλα με μια ενιαία

ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ

5.   Τα ωραιότερα φιλιά που έχω πάρει ποτέ από τον γιό μου (δεν μυρίζω πια!!)

Αν όλα αυτά γίνανε μέσα σε 6 ημέρες τότε σε 10-20-30…… τι θα αλλάξει?

Αποσυνδεδεμένος reefdiver

• **
  • 135
  • Τρία πουλάκια καθονταν....ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ γωνία...
    • santorini rooms
« Απάντηση #78 στις: Δεκεμβρίου 01, 2011, 09:56 »
Καλημερα και καλό μήνα σε ολους.

Ενα μήνα καθαρός  :))

και κατεβαζω νικοτινη στα 12mg......

Στο γραφείο εμεινε μονο ενα ατομο να καπνιζει...............

το τασακι του  μου μυρίζει σαν σάπια ψαρια παρατημενα για εναν μηνα διπλα μου..............

προφανως ετσι βρωμαγαμε και εμεις, με το κ/τ , μεχρι πριν ξεκινησουμε τον ατμό.

τι να πω ?

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !!

:thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kkokkolis

• *
  • 21
  • Dum Vivimus Vivamus
« Απάντηση #79 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 22:02 »
Οι 5 ημέρες έγιναν πια 28, 4 εβδομάδες. Κάνω 1 στριφτό την ημέρα το οποίο θα το κόψω καθώς δεν με ικανοποιεί. Η πίπα μου φαίνεται τώρα σαν προϊόν εξάτμισης λεωφορείου και την σταματώ ενώ δεν το σκόπευα, το τσιγάρο ήθελα μόνο να περιορίσω. Βρήκα τον ρυθμό μου με συνδυασμό μπαταρίας Hybrid & ατμοποιητή Mini, οι περισσότερες γεύσεις μου αρέσουν και ήδη οδεύω στα 12mg από τα 18mg.
Ο κόσμος με ρωτάει γιαυτό και το διαφημίζω. Ένας μου είπε πως ένας φίλος του έπαθε "φυσαλίδες" στον πνεύμονα με το ητ. Σαν ιατρός σκέπτομαι πως πρόκειται για εμφύσημα. Ο τύπος αυτός κάπνιζε 20 χρόνια στριφτά τσιγάρα, χώρια το χασίσι και δεν ξέρω τι άλλο. Καπνίζει 2-3 μήνες ητ και αποδίδει το εμφύσημα σε αυτό! Κάθε τι νέο μας φοβίζει και το δυσφημίζουμε.
Η μόνη μου ανησυχία είναι πως είναι τόσο εύκολο, τόσο νόστιμο και τόσο καθαρό που τελικά ατμίζω περισσότερο από όσο κάπνιζα. Επειδή οι κινήσεις είναι αυτόματες και μηχανικές η μόνη λύση είναι να πέσουμε γρήγορα σε νικοτίνη, ακόμη και προς το 0. Σκοπεύω τον επόμενο μήνα να είμαι στα 12 προς 6, ίσως και με δικές μου μίξεις 50-50 (9mg).
Και στα δικά σας.
ΥΓ: Πως το καπνίζαμε αυτό το πράγμα όλη μέρα ρε παιδιά; Άτιμη εξάρτηση.

Αποσυνδεδεμένος camelot

• **
  • 100
  • Provari-Lava-Α2/A2TM
« Απάντηση #80 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 17:26 »
5η μερα ατμιστης χωρις ουτε 1 τσιγαρο !
Ειναι απιστευτο πως δεν το ζηταω καθολου !
Ειναι απιστευτο οτι ηταν τοσο ευκολο !
Εγω που δεν αντεχα ουτε μια ωρα χωρις τσιγαρο , μετα απο 20 χρονια , το εχω διαγραψει (ελπιζω) οριστικα !
Το ΗΤ με καλυπτει απολυτα χωρις καμια παρενεργεια , εκτος απο μια μικρη ξηροτητα στον λαιμο .
Αρχισα να μυριζω , οι καπνιστες και το τσιγαρο μου βρομανε οσο δεν φανταζομουν , η ανασα μου
στρωνει , και ελπιζω να δω συντομα βελτιωση στην φυσικη μου κατασταση (λαχανιασμα ) αν και ηδη
σαν να νιωθω καλυτερα . Το πρωι ξυπναω σαν πουλακι !
Μονο την πρωτη μερα μου ερχοταν ασυναισθητα η σκεψη να παω για ενα τσιγαρο στο μπαλκονι , η να στριψω ενα τσιγαρο στο γραφειο αλλα αμεσως τραβαγα μια τζουρα απο το ΗΤ και ολα καλα !
Δεν εχω μετρησει ακομα ποσα ml υγρου κανω αλλα μαλλον λιγο και σε καμια περιπτωση δεν το εχω κανει πιπιλα .
Ολα καλα λοιπον , και ευχομαι να ξαναποσταρω εδω μετα απο λιγο καιρο ! :D

Αποσυνδεδεμένος psall

• *
  • 27
  • Καλή ζωή, κακή διαθήκη..
« Απάντηση #81 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 17:55 »
25 νοεμβριου ηρθε το πολυτιμο αυτο πραγματακι...παρασκευη μερα...και απο τοτε ΔΕΝ ξαναεβαλα κ.τ στο στομα...ολα ειναι κκαλα...λιγο ο λαιμος μου με τσιμπαει λογω 18νικοτινης αλλα θα την κατεβασω σιγα σιγα...και να σας πω και κατι??οταν καπνιζα και με εβλεπε η μανα μου μου ελεγε -κοψτο βρε παιδακι μου και τετοια..με αυτο πλεον ειναι ολα πιο ομορφα.δεν στεναχωριουνται οι δικοι μου βλεποντας με!!επισης σημερα πηγα για καφε και κοιταζα ολους τους καπνιστες ψιλουποτιμητικα!! το κερασακι στο εγο-τ ειναι πολυ νοστιμο  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος mmark

• **
  • 123
« Απάντηση #82 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 18:34 »
Καλησπέρα σε όλους!
Δέκα μέρες (από 23 Νοέμβρη) χωρίς ούτε τζούρα κ.τ!!!
Κάπνιζα 45-50 στριφτά SAMSON. Εντυπωσιακό το ότι μόνο ατμίζω πλέον... Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι είναι κάποιες στιγμές (όπως σήμερα το πρωί) που μου περνάει από το μυαλό να καπνίσω ένα κ.τ και γι αυτό το λόγο το ποστ αυτό είναι σπέσιαλ. Πρέπει να βοηθηθούμε αδέλφια!!!

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• 781
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
« Απάντηση #83 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 18:37 »
σε οποιον τυχει να τον τρωει το χερι του ν αναψει ενα κ.τ. καλο θα ηταν να κανει μια βολτα στο φορουμ κ σιγουρα θα ξεχασει πως του ηρθε αυτη η ιδεα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος bujinkan

• **
  • 324
« Απάντηση #84 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 19:56 »
Για να δουμε....5η μερα και εγω χωρις τσιγαρο....προς το παρον δεν μου εχει λειψει....

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #85 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 20:16 »
6η μερα εδω και δεν μου ελειψε ακομα το κτ(ηνος)
Με ενοχλει πλεον η μυρωδια του οταν βρεθω σε χωρο που καπνιζουν αλλοι.
Λαχανιαζω ηδη πολυ λιγοτερο στις σκαλες.
Και ολα τα άλλα ευχαριστα επακολουθα (γευση, οσφρηση, κλπ κλπ).

Αυτο το φορουμ ηταν απο τα καλυτερα πραγματα που μου τύχανε ποτέ!
Να στε καλα!

Αποσυνδεδεμένος G

• **
  • 394
  • GG Extremist
« Απάντηση #86 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 20:38 »
σε οποιον τυχει να τον τρωει το χερι του ν αναψει ενα κ.τ. καλο θα ηταν να κανει μια βολτα στο φορουμ κ σιγουρα θα ξεχασει πως του ηρθε αυτη η ιδεα  :thumpup:

H αλήθεια είναι ότι πριν καν πάρω το πρώτο μου ΗΤ αυτό το forum έχει τόση ύλη μέσα που ήδη δεν έχω χρόνο να κάτσω να στρίψω και να καπνίσω ένα στριφτό ΚΤ και το πρωί πχ που διάβαζα για κανά 4ωρο συνεχόμενα κάποια στιγμή όταν γύρισα από ένα ποτήρι νερό έπιασα τον εαυτό μου να πάει να στρίψει τσιγάρο ενώ πριν λίγο είχα κάνει το μοναδικό από την ώρα που ξεκίνησα. Εκείνη την ώρα συνειδητοποίησα ότι το είχα κάνει και απλά δεν το καταχώρησα στην μνήμη...  :idiot1:  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Στράτος

• *
  • 63
« Απάντηση #87 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 21:08 »
43 μέρες και συνεχιζω........ολα καλα.......οσες φορες μου ηρθε η επιθυμια για κ.τ , αλλαξα γευση στο η.τ και ολα καλα........

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• *
  • 59
« Απάντηση #88 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 21:44 »
10 μερουλες και ούτε μισή τζουρα... Σχετικά καλα αν αναλογιστω ότι έκανα 2 πακέτα marlboro... Πάμε γερά και συνεχίζουμε!

Αποσυνδεδεμένος mmark

• **
  • 123
« Απάντηση #89 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 11:03 »
Καλημέρα!
Άντε γερά παίδες και θα τα καταφέρουμε!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359766 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114189 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450009 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110661 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1062 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F