Επανέρχομαι με φώτο που χρωστούσα αλλα και update στις πληροφοριες...
Αρα δεν ειναι μικρότερο απο provari mini.
Αρα εχει τους εξής περιορισμούς:
Οχι αντισταση κατω των 2 ohm
Οχι ατμοποιητές των 18++ mm
Το vtr τουλάχιστον δινει ρεύμα και μπαίνουν ολοι οι ατμοποιητές με την επέκταση.
Το εχάθει ο μέσος ατμιστής φαίνεται 1ον στο φόρουμ 2ον στα μαγαζιά που κάποτε ειχαν μόνο ego,3ον προσωπικές εμπειρίες και οχι μόνο.
Αντίπαλος δεν ειναι οι ego.Αντίπαλος ειναι σε ολα τα κουτάκια εκει ειναι η κατηγορία του.
Φιλικά.
Vamire εχεις δικιο ως προς το συγκριτικο μεγεθους με το provari
και μόνο: ειναι 2-3 χιλιοστα πιο ψηλό απο το provari με 18500 extension.
Εχεις ομως άδικο να το βαζεις στην ιδια κατηγορια με όλα τα "κουτιά" ουτε τις ιδιες δυνατότητες εχουν ολα τα κουτια ουτε και την ιδια τιμη! Επιμένω πως το epower2 ειναι κατηγοριας eGo μπαταρια με ρυθμιζομενη τάση (με την διαφορα οτι επιπλέον μπορει να λειτουργει ως power bank) αλλα ειναι και παλμικό και χώνει γκάζια πολυ πιο δυνατα απο μια twist π.χ.
Παμε παρακατω: Το vtr δινει ρευμα? Γιατι , το epower τι δινει? Νερο?
και ναι, με το extension το VTR τους παιρνει ολους , το ιδιο ομως κανει και το epower αν του φορεσεις επανω δυο αντάπτορες 510/eGo το θέμα είναι οτι αισθητικα και το ενα και το άλλο θα δειχνουν χάλια!
Οσον αφορα τους ατμοποιητες 18mm ,
εκτός απο όλους τους επισκευάσιμους μεγέθους eGo (σοκολατάκι,igo-F,vision,bully κλπ), εκτός απο όλους τους εργοστασιακους eGo, εκτος απο όλα τα carto κλπ κλπ, όπως φαινεται καθαρα και στην πιο κατω φωτο,στο epower 2 κουμπωνουν μια χαρα και όλα τα τάνκ18-19 αρα εσφαλμένα έγραψα πως δεν παιρνει πανω protank και τα ρέστα... Οριακά μέν αλλα κουμπώνουν κανονικα!οι μονοι ατμοποιητες που δεν δεχεται ειναι οι 22 χιλιοστων και δεν ειναι το μοναδικο! (για να σας δω με 22άρη πάνω στο Provari χωρίς hippo sleeve ή χωρις 22άρι δαχτυλίδι
)
Εχουμε και λεμε λοιπον: Παιρνει τα πάντα εκτός απο 22άρηδες, κατα προτίμηση με αντιστάσεις 2.2 και πάνω -σε αυτο το σημειο να υπενθυμισω πως μια αντισταση στα 2.2 θεωρειται και είναι LR αρα και πάλι λάθος έκανα οταν έλεγα οτι δεν παιζει τους LR- (επίσης παίζει οπως λεω και στο βιντεο τις 1.8 - 1.9 αλλα με περιορισμους)...
Αντίπαλοι; χμ.... δεν κάνουμε ματς εδώ, συσκευές να βολευτούμε ψάχνουμε.
Ο κύριος λόγος που έφυγα από τις απλές ego ήταν ο περιορισμός του τι άτμο θα φορέσω. Οχι μεγάλες αντιστάσεις, όχι φαρδουλοί άτμο, όχι άτμο που θέλουν πολλά βατ/βολτ ακομη και με χαμηλή αντίσταση (πχ τζεμινι μίνι)
Νομίζω ότι αυτό ισχύει για την πλειοψηφία των ατμιστών που έφυγαν από τις εγκο και αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να κάνουμε ένα βήμα πίσω από την ανάποδη και να πέσουμε πάλι στον περιορισμό του να φοβόμαστε να βάλουμε κάποιον άτμο πάνω στη μπαταρία μη τυχόν και δε λειτουργήσει σωστά ή καθόλου ή τελειώσει τη μπαταρία σε χρόνο μηδέν.
Εδώ η σπίνερ, αν και εγκο, τέτοιους περιορισμούς για εργοστασιακούς δεν έχει.
Οσον αφορά στους επισκευάσιμους, η τάση των τελευταίων μηνών για subohm (κάτω από 1.2) τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν κομψοτατα και μικροσκοπικά μηχανικά μοντάκια με εως και τη διπλάσια χωρητικότητα σε mah. Γιατί να βάλουν 2.5 ομ αντίσταση για να ατμίσουν στο (σε σχέση πχ με μια κ/ψαραβέλα ή ένα νεμεσις) διπλάσιου μεγέθους κουτί;
Σε σχέση με τα ηλεκτρονικά μοντάκια τώρα... νομίζω ότι το μεταλύτερο προσόν τους είναι η απάλειψη των μη από τις ατμιστικές μας συνήθειες. Σαν τον καλό τον μύλο που ολα τα αλέθει. Παίζουν ότι κι αν τους φορέσουμε, με μικροεξαιρέσεις στις suohm αντιστάσεις κάτω των 1.5 ή και πιο κάτω ακόμη, μεγέθη που μόνο σε επισκευάσιμους τα βρίσκεις. Γιατί να το θυσιάσουν αυτό οι χρήστες τους; Για την ομορφιά του epower? ή το μέγεθός του;
Η τιμή δε λέω, δέλεαρ είναι. Αλλά ίσως το μοναδικό του γερό πλεονέκτημα με πρακτική αξία.
Πολυ σωστα! Συσκευες να βολευτουμε ψάχνουμε και θαρρω πως εξηγω με σαφηνεια ποιους θα βολέψει και ποιους όχι το epower 2
Το οποιο epower ειναι βημα μπροστα και οχι πίσω!
Και σε ποια τάση των subohms αναφέρεσαι βρε Petra? Εχω καιρο να ερθω σε ατμοσυναντηση αλλα ειμαι πολυ περιεργος να δω ποσοι θα ατμιζουν με 0.6 ohm αντιστασεις σε VV Mod!
για τους περιορισμους τώρα δεν υπαρχει κατι το τρελο! παιζεις με αντιστασεις 2.2 - 2.4 και πάνω και δεν εχεις κανενα απολυτως πρόβλημα και θα εχεις και εγγυημενα πολυ μεγαλυτερη αυτονομια απο μια 1300άρα eGo twist!
Και ναι, και εγω εχω θυσιασει και το mvp και το ALD A606 και κανα-δυο μηχανικά χάριν της ομορφιάς του μεγέθους,του βάρους αλλά και της απόδοσης του epower!
Και υπ'όψιν πως εγω εξακολουθω και φουμάρω στα 3.7 με το epower, παραπάνω μου φαινονται πολλά! Με τον Igo-F που εστησα στα 3.3 πήγα στα 5 βόλτ και μου πεταχτηκαν τα ματια έξω (και μου εβαλε και χέρι η γυναικα μου για την τεραστια ποσότητα ντουμανιού
)
Ελπίζω να με πιστευετε και να μην χρειάζεται να ανεβασω και γω φωτογραφιες του "οπλοστασιου" μου...
Εν κατακλειδι: ουτε φιλος μου ειναι ο Παντελης στο Mpixlimpidi ούτε και τα παίρνω για να κανω προώθηση του epower!
Το ειδα, μου αρεσε, του το ζητησα του ανθρώπου και μου το έδωσε με την συμφωνία να φτιαξω ενα βιντεάκι να το παρουσιάσω! Οχι να το παρουσιασω "καλά" , να το παρουσιάσω-σκέτο-.
Οσοι με ξερουν ξερουν πολυ καλα πως αν κατι δεν μου άρεσε η αν στο συνολο του δεν μου αρεσε θα το έκραζα άφοβα το epower αφου εκτος απο το οτι ετσι είμαι, επιπλέον δεν έχω ούτε να κερδίσω,ούτε να χάσω τίποτα απο την εμπορικη πορεία του συγκεκριμένου mod...
Μου φαινεται ομως πως ολη η διαφωνια μας με την petra και τον vamire εχει να κανει με τον διαφορετικό ορισμο του "μέσου χρήστη" που δινουμε ο καθε ένας...
Φωτο:
Εδώ δίπλα στο provari με 18500 ext. cap
http://imageshack.com/a/img839/1634/ai74.jpgΕδώ με εναν 18άρη και συγκεκριμενα με τον Smok GBC
http://imageshack.com/a/img197/451/k0um.jpgΕδώ με εναν Davide...
http://imageshack.com/a/img713/4430/q6ec.jpg