vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

774 επισκέπτες, 4 χρήστες
Methodios, manoslykos, camber, anetost

Συντήρηση/καθαρισμός Clearo

Αποσυνδεδεμένος interisti

• **
  • 404
  • Φύλο: Άντρας
  • Inhale the future... exhale the past!
Απ: Συντήρηση/καθαρισμός Clearo
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 17, 2014, 02:01 »
Κάθε μια βδομάδα (ή νωρίτερα εφόσον θέλω να δοκιμασω κάποιο νεο υγρό) καλό πλύσιμο με υγρό πιατων, ακόμα καλυτερο ξεβγαλμα με νεράκι βρύσης και στην άκρη όλο το βράδυ να στεγνώσει..

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 17, 2014, 22:37 »
Την κεφαλη δεν την πλενω ποτε.. αν νιωσω οτι δεν "τραβαει" πια ή δεν με ικανοποιει η γευση τοτε απλα παει για πεταμα και αλλαγη. Στο σημειο αλλαγης της κεφαλης πλενω τον υπολοιπο ατμοποητη εσωτερικα με μπολικο τρεχουμενο νερακι,λιγο τριψιμο ταυτοχρονα και ενα καλο σκουπισμα μετα με χαρτι.

Για το υγρο πιατων εγω το φοβαμαι για τα διαφορα (χημικα?) που μπορει να εχει στην συσταση του... οπως και η Σενια, που ειχε γραψει το πολυ ωραιο παρακατω ποστ...

Δεν λέω ότι κάνει ζημιά... ζημιά στην αντίσταση και στον ατμο δεν κάνει.
Απλά πιστεύω ότι όσο καλά κι αν το ξεπλύνεις, σε τόσο μικροσκοπικά πραγματάκια, (με εγκοπές, με σπειρώματα και με τα νηματάκια των φιτιλιών....) υπάρχει περίπτωση να μην ξεπλένεται καλά και ν' αφήνει υπολείμματα. Και είναι 100% χημικό για να αφήνει κατάλοιπα και να τα ατμίζουμε.
Όταν τα φιτίλια είναι φτιαγμένα για να συγκρατούν οποιοδήποτε υγρό, κι όταν όσο και να τα ξεπλύνουμε, βρεγμένα είναι στο τέλος και τα στεγνώνουμε όπως και όσο γίνεται.... πώς μπορώ εγώ να είμαι σίγουρη ότι δεν έχουν στοιχεία ακόμα επάνω τους κι από το υγρό πιάτων; Το οποίο υγρό πιάτων διαλύεται πλήρως στο νερό και η δουλειά του είναι για να πλένει εντελώς λείες επιφάνειες και μεγάλες (πιάτα ποτήρια) χωρίς εγκοπές και χωρίς επιφάνειες απορροφητικές (όπως φιτίλια)!
Και πάλι τονίζω, ειδικός δεν είμαι. Γνώμη μου είναι αυτή, που μπορεί να είναι και εντελώς λάθος. Εγώ πάντως δε θα το έκανα ποτέ ούτε θα πρότεινα σε κάποιον να το κάνει.

Αποσυνδεδεμένος fumos

• *
  • 69
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 11:26 »
Μεταφορα απο εδω

δοκιμασα αρωμα ροδακινο σε εναν πειραματισμο μου.
ξερει κανεις πως θα φυγει απο την αντισταση γιατι δεν μου αρεσει καθολου;
την φυσηξα, την επλυνα με νερο, δοκιμασα αλλο καπνικο αρωμα αλλα επιμενει. τι να κανω;
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 14:32 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος psvag

• **
  • 273
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 11:31 »
Άλλαξε αντίσταση...Τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς;
Αν έχει κεραμικό πρέπει να το πυρώσεις με φλόγιστρο η γκαζάκι μέχρι να ασπρίσει και φυσικά να καθαρίσει.

Αποσυνδεδεμένος fumos

• *
  • 69
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 11:55 »
Διαγραφή άμεσης παράθεσης

τον aspire bdc εχω.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 14:12 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 13:03 »
Ξέχασέ το... Καλύτερα να αλλάξεις την αντίσταση!

Αν το άρωμα ήταν έντονο, δεν φεύγει με τίποτε. Το προσπάθησα πολλές φορές με διάφορους τρόπους. Βράσιμο, νερό με υψηλή πίεση μέσα από την τρύπα της αντίστασης κλπ. Δοκίμασα μέχρι και απορρυπαντικό πιάτων, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να αντικαταστήσω την μυρωδιά του αρώματος με την βρώμα του Fairy για τα πιάτα. Ξέρεις, "λεμονάκι μυρωδάτο και λαμποκοπά το πιάτο"...

Υποθέτω ότι η άσπρη απορροφητική λωριδούλα που βρίσκεται εσωτερικά και περιμετρικά του κυλίνδρου της κεφαλής, μάλλον είναι αυτή που δυσκολεύει τα πράγματα στο καθάρισμα.

Αποσυνδεδεμένος Red Led

• **
  • 135
  • To be a rock and not to roll
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 13:15 »
Εάν δεν θέλεις να αλλάξεις την αντίσταση, ο καλύτερος τρόπος είναι να κάνεις υπομονή.
Μετά από ένα - δύο γεμίσματα, θα έχει φύγει η μυρωδιά η.... θα το συνηθίσεις :P

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 14:29 »

Υποθέτω ότι η άσπρη απορροφητική λωριδούλα που βρίσκεται εσωτερικά και περιμετρικά του κυλίνδρου της κεφαλής, μάλλον είναι αυτή που δυσκολεύει τα πράγματα στο καθάρισμα.

Κι εγώ εκεί έχω καταλήξει από την πρώτη φορά που δοκίμασα τέτοιο άτμο.

Αποσυνδεδεμένος mpeos

• *
  • 90
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2014, 15:56 »
i kai ii με νερο εγω οσο για τις αντιστασεις οσο ζησουν μετα αλλαζω

Αποσυνδεδεμένος fumos

• *
  • 69
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2014, 17:20 »
Ξέχασέ το... Καλύτερα να αλλάξεις την αντίσταση!

Αν το άρωμα ήταν έντονο, δεν φεύγει με τίποτε. Το προσπάθησα πολλές φορές με διάφορους τρόπους. Βράσιμο, νερό με υψηλή πίεση μέσα από την τρύπα της αντίστασης κλπ. Δοκίμασα μέχρι και απορρυπαντικό πιάτων, αλλά το μόνο που κατάφερα ήταν να αντικαταστήσω την μυρωδιά του αρώματος με την βρώμα του Fairy για τα πιάτα. Ξέρεις, "λεμονάκι μυρωδάτο και λαμποκοπά το πιάτο"...

κι ομως με ενα υγρο λεμοναδα που ειναι εξισου εντονο εφυγε.

Αποσυνδεδεμένος Alfabravo

• **
  • 344
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2014, 17:42 »
Δεν έφυγε. "Σκεπάστηκε"!

Όπως "σκεπάστηκε" και το δικό μου με το "λεμονάκι μυρωδάτο και λαμποκοπά το πιάτο" που έγραψα πιό πάνω...

Αποσυνδεδεμένος fumos

• *
  • 69
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 14, 2014, 22:52 »
οπως και να 'χει η αντισταση απο το πολυ πλυσιμο με νερο [υποθετω] παρεδωσε πνευμα πολυ νωρις.
3-4 μερες την ειχα πανω.

Αποσυνδεδεμένος steverway

• *
  • 21
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 22:21 »
Εμενα και λιγοτερο απο 2-3 μερες...

Διαγραφη αμεσης παραθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 17, 2014, 22:30 από Nemesis_rds »

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2014, 11:32 »
Διαγραφή άμεσης παράθεσης

τον aspire bdc εχω.

Έχω τον ίδιο ατμοποιητή και μέσα είχα κι εγώ ροδάκινο της Liqua (πολύ έντονη γεύση/μυρωδιά πραγματικά). Εγώ το ξέπλυνα με ζεστό νερό για κανα δυο λεπτά, το στέγνωσα καλά και έβαλα από πάνω άλλη γεύση (συγκεκριμένα redbull). Οι πρώτες 3-4 τζούρες "ροδακινίζουν". Μετά στρώνει και καλύπτεται  ;)

Αποσυνδεδεμένος dimgr

• **
  • 291
« Απάντηση #74 στις: Δεκεμβρίου 14, 2014, 23:26 »
τελικα τους τυπου πλαστικου σαν aspire bdc , τα πεταμε μετα απο καποιο διαστημα λογω του οτι ειναι πλαστικοι ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 963 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114117 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359691 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110606 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374664 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327956 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6401 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15258 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99852 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F