vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

393 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, zalaros, Πολυκράτης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αλλαγή φιτιλιού σε eGo-T

Αποσυνδεδεμένος Darky

• **
  • 176
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αλλαγή φιτιλιού σε eGo-T
« Απάντηση #825 στις: Οκτ 06, 2011, 03:19 »
ΤΟ ΚΑΝΑ!   :laugh1:  YESS!  :thumpup:

με τους κομπους του Πανου, ενα ξεχασμενο φυτιλι ζιππο απο τα 80΄ς και το βιντεακι του Σοκιν, επιτελους δουλεψε!  :laugh1:

πφφφφ! τρεμετε! ειμαι πάλιακας!  >:( τρωω και τζουμαγιας αμα λαχει ναμε  >:(

ρε Σοκ! ρε Σοοκ!
κουμπαρε μου, το βιντεακι στο ατομαιζερ να βλεπει, οχι στα χερια σου!  :laugh1: :laugh1:

:bye:   :thumpup:

υ.γ. τι ντουμανια ειν αυτα ρε ο Τ?!  :o
LR εγινε?!  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #826 στις: Οκτ 06, 2011, 07:14 »
 :thumpup:  :thumpup:
Αααα,  σε βλέπω μελετηρό.
Άντε με το καλό και στα κολλητήρια :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος argy1

• *
  • 5
« Απάντηση #827 στις: Οκτ 15, 2011, 02:01 »
Σαν αρχαριος ατμιστης εχω αποριες.Πρωτον εχω εναν joyetech ego-t δυο εβδομαδες και νομιζω οτι αρχιζει να μυριζει καμμενο.Αλαζω φυτιλι και φτιαχνει η οχι?Και αν ναι το φυτιλι που θα το βρω?

EDIT:Δεν χρειαστηκε τελικα.Τον καθαρισα με οινοπνευμα και εφυγε η μυρωδια.Παντως αν μπορει καποιος ας απαντησει στα ερωτηματα μου ωστε να γνωριζω αν καποια στιγμη χρειαστει.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτ 15, 2011, 11:06 από argy1 »

Αποσυνδεδεμένος mz3

• *
  • 12
« Απάντηση #828 στις: Οκτ 15, 2011, 20:30 »
Ανακεφαλαίωση για τα φυτίλια : zippoφύτιλο, φυτίλια από διάφορους ατμο, φίλτρο απο κ.τ,σακουλάκι από τρίγωνο λίπτον(Ltb), αν ξέχασα κανένα ζητάω συγγνώμη 55 σελίδες διάβασα!!!
Προσθέστε στη παραπάνω συλλογή φυτιλιών και πολύ γνωστό σε όλους μας φυτίλι σόμπας!!!
Είναι το γνωστό λευκό κορδόνι που έχουν οι περισσότερες παλιές σόμπες κάτω από το καπάκι αμιάντου.
Το δοκιμάζω από το πρωί με απόλυτη επιτυχία, ούτε μυρωδιές, ούτε τίποτα.

Αγαπητε φίλε mz3 αν μπορείς βάλε το λίνκ που πήρες τα ατομ e-go t απο κίνα με ενδιαφέρει.

http://www.e-cig.com/shopping/products/33-Atomizers/

τι να πω μου βγαζουν και λιγο ψηλοκαμενο..
υγρο πειρα και απο εκει αλλα βρωμαει οποτε μην ανοιγεσε..

θα σηνηστουσα σε ολους ενα tybe b lr βγαζουν περισοτερο καπνο και ειναι πιο ανθεκτικο

και εγω εκει θα παω μολις τελειωσο με την καβατζα μου αφου εχω μαζεψει πολλα ατομαιζερ type a

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2529
« Απάντηση #829 στις: Οκτ 15, 2011, 20:33 »
http://www.e-cig.com/shopping/products/33-Atomizers/

τι να πω μου βγαζουν και λιγο ψηλοκαμενο..
υγρο πειρα και απο εκει αλλα βρωμαει οποτε μην ανοιγεσε..

θα σηνηστουσα σε ολους ενα tybe b lr βγαζουν περισοτερο καπνο και ειναι πιο ανθεκτικο

και εγω εκει θα παω μολις τελειωσο με την καβατζα μου αφου εχω μαζεψει πολλα ατομαιζερ type a
LR και ανθεκτικο δεν παιζει φιλε μου. Απλα τυχερος  ;)

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 229
« Απάντηση #830 στις: Οκτ 15, 2011, 23:36 »
Μολις εφτιαξα το πρωτο ατμοποιητη βαζοντας για φυτιλι .......... ατσαλομαλλο που τριβουν κατσαρολες!!!!!! :laugh1: :laugh1:
Μεχρι στιγμης ολα καλα. Καλο αρωμα καλο χτυπημα κι απο ντουμανι?..... τουμπανο. Θα το ζορισω τωρα για να δω τι ψαρια θα πιασει. 8)

Αποσυνδεδεμένος trap

• 698
  • Υπ'ατμόν
« Απάντηση #831 στις: Οκτ 15, 2011, 23:39 »
Μη βαζετε οτι ναναι ρε παιδια,στα πνευμονια μας παει... :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος VirusPlus

• **
  • 168
« Απάντηση #832 στις: Οκτ 15, 2011, 23:46 »
Μολις εφτιαξα το πρωτο ατμοποιητη βαζοντας για φυτιλι .......... ατσαλομαλλο που τριβουν κατσαρολες!!!!!! :laugh1: :laugh1:
Μεχρι στιγμης ολα καλα. Καλο αρωμα καλο χτυπημα κι απο ντουμανι?..... τουμπανο. Θα το ζορισω τωρα για να δω τι ψαρια θα πιασει. 8)

Χμμμ... το ατσαλομαλλο δεν είναι αγώγιμο? :hmmm:
Δεν ανέβηκε η τιμή της αντίστασης ούτε προκάλεσες βραχυκύκλωμα?

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 229
« Απάντηση #833 στις: Οκτ 15, 2011, 23:52 »
Χμμμ... το ατσαλομαλλο δεν είναι αγώγιμο? :hmmm:
Δεν ανέβηκε η τιμή της αντίστασης ούτε προκάλεσες βραχυκύκλωμα?

Τι να σου πω . Δεν εχω οργανα να το μετρησω αλλα φροντισα να μην προεξεχει πολυ απο την μερια της αντιστασης βλεποντας παντα φωτο και βιντεο που ανεβασαν αλλοι συνφορουμιτες. Λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης. Πιστευω  σαν υλικο να ειναι αβλαβες. Θα ηθελα και την γνωμη καποιου πιο εμπειρου και ψαγμενου.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #834 στις: Οκτ 15, 2011, 23:57 »
Μου φαίνεται λίγο ρίσκο...
Ο σίδηρος που υπάρχει στα ατσαλόσυρμα αντιδρά με το οξυγόνο (που υπάρχει παντού) πολύ αργά. Έτσι δημιουργείται η σκουριά.

Από την άλλη, από τι υλικά είναι φτιαγμένα το φυτίλι και η αντίσταση στους ατμοποιητές που αγοράζουμε;

• **
  • 168
« Απάντηση #835 στις: Οκτ 16, 2011, 00:03 »
Τι να σου πω . Δεν εχω οργανα να το μετρησω αλλα φροντισα να μην προεξεχει πολυ απο την μερια της αντιστασης βλεποντας παντα φωτο και βιντεο που ανεβασαν αλλοι συνφορουμιτες. Λειτουργει μια χαρα μεχρι στιγμης. Πιστευω  σαν υλικο να ειναι αβλαβες. Θα ηθελα και την γνωμη καποιου πιο εμπειρου και ψαγμενου.
Βασικά... Δοκίμασες να βάλεις ένα κομματάκι ατσαλομαλλο μέσα σε νερό να δεις αν αφήνει ένα καφετί χρώμα? Έχω την εντύπωση πως αυτά δεν είναι κ τόσο καθαρά...

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 229
« Απάντηση #836 στις: Οκτ 16, 2011, 00:06 »
Βασικά... Δοκίμασες να βάλεις ένα κομματάκι ατσαλομαλλο μέσα σε νερό να δεις αν αφήνει ένα καφετί χρώμα? Έχω την εντύπωση πως αυτά δεν είναι κ τόσο καθαρά...
Το δοκιμασα και αυτο που λες πιο πολυ γιατι υποπτευομουν την υπαρξη απορρυπαντικου αλλα ηταν καθαρο.

Μηπως να αγοραζουμε νεο ατμοποιητη οταν εχει προβλημα ο παλιος? Παντως εχω εδω και μια βδομαδα που εχω αγορασει 5 ατμοποιητες (JOYTECH και OVALE) και με την πρωτη χρηση βγαζουν καμμενο παρ' ολη την προετοιμασια ( σταγονες στο καρφι, φυσημα, αφημα να ποτισει το φυτιλι). Δεν ξερω τι αλλο να κανω και μου αρεσει το χτυπημα και το ντουμανι του. Καμια σχεση με τον GIANT που εχω. :dontknow: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• εν το ευ το πολύ
  • 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #837 στις: Οκτ 16, 2011, 00:07 »
Προσοχή, το ατσαλόμαλλο καίγεται και παράγει τοξικά αέρια. :eyesplash:
Δοκίμασε να κάψεις λίγο με αναπτήρα και θα καταλάβεις...

Αποσυνδεδεμένος Ares

• **
  • 229
« Απάντηση #838 στις: Οκτ 16, 2011, 00:23 »
Το εκαψα με αναπτηρα οπως εκαψα και πλεγμα απο 510 Τ μινι και ειχαν την ιδια συμπεριφορα. Απλα το ατσαλομαλλο κοκκινησε πιο γρηγορα . Και τα δυο εκει που καηκαν αλλαξαν χρωμα και πηραν μια αποχρωση γκρι ματ. Χρωμα φλογας φυσιολογικο και στα δυο. Μου διεφυγε κατι? :hmmm:

• **
  • 168
« Απάντηση #839 στις: Οκτ 16, 2011, 00:25 »
Το εκαψα με αναπτηρα οπως εκαψα και πλεγμα απο 510 Τ μινι και ειχαν την ιδια συμπεριφορα. Απλα το ατσαλομαλλο κοκκινησε πιο γρηγορα . Και τα δυο εκει που καηκαν αλλαξαν χρωμα και πηραν μια αποχρωση γκρι ματ. Χρωμα φλογας φυσιολογικο και στα δυο. Μου διεφυγε κατι? :hmmm:

Τότε πες μας την μάρκα,τον τύπο κτλ :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 145 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20337 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1108 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878211 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362813 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467586 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911030 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520619 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1638 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376267 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702432 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ