vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

478 επισκέπτες, 6 χρήστες
Doubt, paulxan, Tem, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos

Έτοιμα υγρά UMAMI

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Έτοιμα υγρά UMAMI
« Απάντηση #60 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 21:01 »
Το ξέρω αλλά είχα πάει για ένα μοντάκι και έναν άτμο και πήρα και 2 υγρά για test drive.

Αποσυνδεδεμένος msamko

• *
  • 16
« Απάντηση #61 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 21:15 »
Πριν από 2 εβδομάδες είχα ένα...ραντεβού στα τυφλά ;) με κάποια από τα υγρά Umami, καθ'όσον μένω στο Ρέθυμνο...η αγορά τους έγινε από γνωστό κατάστημα της Αθήνας.

• Frosty tart : Άρωμα κίτρου, πορτοκαλιού και λεμονιού που αφήνουν στο τελείωμά τους μία πιπεράτη, πικάντικη αίσθηση στο στόμα και μία ευχάριστη ελαφριά νότα μενθόλης. Στα 9mg πολύ ευχάριστο για άτμισμα όλη την ημέρα, χωρίς να σε μπουχτίζει- κουράζει. Το αγαπημένο μου :thumpup: 9/10
  • Frosty Greens :Άρωμα πράσινου μήλου όχι πολύ γλυκό, με ωραία οξύτητα. Στα 9mg αναζωογονητικό και πολύ ευχάριστο τις απογευματινές-βραδυνές ώρες.Εδώ η παρουσία της μενθόλης είναι πιο έντονη αλλά τόσο όσο χρειάζεται...απλά απίθανο!  :thumpup: 9/10
  • Frosty Melontic : Περίμενα πιο έντονο άρωμα πεπονιού ή μενθόλης και η αλήθεια είναι ότι ψιλοαπογοητεύτηκα. Το πεπόνι και η μενθόλη είναι σε απόλυτη ισορροπία και κανένα δεν υπερισχύει σε σχέση με το άλλο, κάνοντάς το (για τα δικά μου πάντα γούστα) αδιάφορο. Στα 9mg αρκετά γλυκό, θα προτιμούσα πιο έντονη την παρουσία είτε του πεπονιού, είτε της μενθόλης.  :-\ 6/10
  • Frosty Cucu : Δροσερό αγγουράκι! Καθόλου γλυκό με μία ελαφριά νότα μενθόλης. Στα 9mg ατμίζεται ευχάριστα όλες τις ώρες χωρίς όμως να συναρπάζει.  :) 7/10
  • Tobacco : Καπνικό, στιφό, χωρίς ιδιαίτερο άρωμα. Στα 9mg μου άφησε μία άσχημη γεύση στο στόμα..."τασακίλας". Το χειρότερό μου!  :thumpdown: 0/10
Εννοείται ότι οι παραπάνω απόψεις και τα σχόλια είναι καθαρά υποκειμενικά...τα γούστα άλλωστε από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρουν :angel:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #62 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 21:17 »
Πήρα ένα tobacco και ένα frosty tart σήμερα. Και τα δύο άχρωμα, διαφανή.
Το tobacco έχει χρώμα κανονικά; Το ατμίζω τώρα και είναι σκέτη βάση. :(
Το tobacco είναι άχρωμο σαν υγρό. Λίγο ωχρό και τπτ περισσότερο.
Η γεύση του θυμίζει αρκετά αχνά, ατμιστική βάση ξένης εταιρείας, αλλά δεν έχει καμία σχέση.
Είναι κλάσης καλύτερο.
Εάν υπάρχει λάθος και πας στην πηγή, που σου λέει ο Γιώργος, θα στα φτιάξουν όλα!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #63 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 21:25 »
Εντάξει, δεν αξίζει τον κόπο και δεν τρέχει τίποτα. Απλά μου έχει ξανατύχει
με ένα άλλο υγρό βουλγάρικο που το πήρα από άλλο κατάστημα.
Την τύχη μου... :wall:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #64 στις: Ιανουαρίου 27, 2014, 21:51 »
μισό μπουκαλάκι cucu που ειχα μαζι μου σε εποσκεψη σε φιλη που τη μυησα στον ατμο, κατασχεθηκε. Μαλιστα χαρηκε σαν μικρό παιδί με την κουκουεμπειρία. Και παλι μπραβο στο δημιουργο

Αποσυνδεδεμένος rodokanator

• **
  • 266
« Απάντηση #65 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 01:30 »
Οτάν διάβασα το όνομα frosty cucu έβαλα τα γέλια.σήμερα παρέλαβα μαζί με frosty peach.έχω δοκιμάσει επίσης pipe type και frosty mellontic.πρεπει να είναι η πρωτη φόρα που ακόμα δεν έχω βρει υγρό που να μην μου αρέσει απο μια εταιρεια.είναι ολά ακριβως αυτό που λένε οτι είναι και τα ευχαριστιεμαι στο έπακρο.μπράβο στο δημιουργο

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #66 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 20:45 »
Το tobacco έχει χρώμα κανονικά; Το ατμίζω τώρα και είναι σκέτη βάση. :(

Το ίδιο ακριβώς κι εγώ. ίσως πέσαμε στην περίπτωση.  ???

Frosty Melontic και peach αντιθέτως ήταν άψογα

Αποσυνδεδεμένος its

• **
  • 299
« Απάντηση #67 στις: Ιανουαρίου 28, 2014, 23:12 »
Πολύ ωραία υγρά..
Σαν νέος ατμιστης ψάχνομαι ως σαν τον τρελό στα υγρά..
Πήρα 2 της umami. . Tobacco &  Woody snuff...
To Woody μιλάμε για τρελα.. Έχει γίνει το καθημερινό μου all day υγρό.. Το smoke πολύ καλό αλλά εμένα δεν μου ταιριάζει για όλη μέρα.. Πάντως καταλαβαίνω γεύση με τα umami... Τώρα το αν σου ταιριάζει το καθένα υποκειμενικό..

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #68 στις: Ιανουαρίου 30, 2014, 05:04 »
Δοκιμασα το Frosty Tart και πραγματικα ειναι πιπιλα... Ειναι πολυ ιδιαιτερα υγρα μαζι με τη menthol και αμα σου αρεσει η ιδιαιτεροτητα τους θα τα λατρεψεις! Αφηνει και εκπληκτικο αρωμα στην ατμοσφαιρα!

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #69 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 02:05 »
Σήμερα δοκίμασα  frosty summer kai frosty tart.. Tα αγόρασα χωρίς σκέψη.. είναι υπέροχα και παρόλο που δεν μου αρέσει η μέντα γενικώς τα ατμίζω πολύ ευχάριστα. Μπράβο ... είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Αποσυνδεδεμένος analyzer

• *
  • 86
« Απάντηση #70 στις: Φεβρουαρίου 02, 2014, 11:26 »
Υπαρχουν καταστηματα που εχουν και samples 5 ml ..
Μιλα μαζι τους..

Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ποια μαγαζια διαθετουν samples???

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk now Free

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
« Απάντηση #71 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 19:37 »
Άλλαξα την ψήφο μου. Sin Cookie δαγκωτό!

Αποσυνδεδεμένος alkaz77

• **
  • 262
  • «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες».
« Απάντηση #72 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 21:18 »
Σήμερα δοκίμασα  frosty summer kai frosty tart.. Tα αγόρασα χωρίς σκέψη.. είναι υπέροχα και παρόλο που δεν μου αρέσει η μέντα γενικώς τα ατμίζω πολύ ευχάριστα. Μπράβο ... είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.
Το μόνο που θα πω είναι πως με αυτά τα 2 υγρά έχω πλέον καταλήξει, εναλλάσσονται ολημερίς και δε κουράζουν καθόλου. Δεν ήμουν fan της menthol αλλά από τότε που τα δοκίμασα ότι άλλο κ να κάνω μου φαίνεται πως υπολείπεται κατά πολύ.  Αν μη τι άλλο χάρη στα Umami γλίτωσα τα έξοδα των συνεχών δοκιμών  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος boudas78

• *
  • 74
« Απάντηση #73 στις: Φεβρουαρίου 03, 2014, 22:16 »
Υπαρχει περιπτωση να τα φερει καποιο καταστημα στην χαλκιδα?

Αποσυνδεδεμένος -Theo91-

• **
  • 320
« Απάντηση #74 στις: Φεβρουαρίου 04, 2014, 13:17 »
Δοκιμασα σημερα και το μηλαρακι, δενει απιστευτα με τη μενθολη... Γενικα και τα 3 που εχω δοκιμασει ειναι καταπληκτικα. Μπραβο στους κατασκευαστες!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114237 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450060 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374765 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328147 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99926 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F