Εγώ το χτυπάω με ένα μιξεράκι χειρός του φραπέ το οποίο έχει στραβώσει λίγο στο άξονα και γυρνάει αργά και λίγο έκκεντρα. Ετοιμάζω όμως ένα μαγνητικό αναδευτήρα για να τελειώνω με το θέμα ανακάτεμα.
Τα υγρά μου δεν τα αφήνω ποτέ ανοιχτά, από την αρχή τα κλείνω και τα τοποθετώ σε σκοτεινό ντουλάπι.
Αυτή τη περίοδο χρησιμοποιώ βάσεις της flavourtech (PG/VG 70-30) και άρωμα atmos lab RY69. Τα συγκεκριμένα φαίνεται να θέλουν περίπου μία εβδομάδα να δέσουν.
Στην αρχή δεν έχουν τόσο έντονη γεύση και δεν αφήνουν την ελαφριά γλυκιά επίγευσή τους. Στη βδομάδα όμως η γεύση αλλάζει θεαματικά.
Με βάση atmos lab balanced που έχει πιο πολύ VG, χρειάζομαι περισσότερο άρωμα για να πάρω την ίδια γεύση, βγάζει όμως λίγο πιο πολύ ατμό λόγω περισσότερης VG.