Αγαπητέ NIKKAPS, όσον αφορά την αγορά αρωμάτων για ιδιοκατασκευή υγρών, επειδή αντιμετώπισα και εγώ παρόμοια προβλήματα, με κυριότερο το ότι σε κανένα από τα καταστήματα που επισκέφθηκα δεν μπορούσα να δοκιμάσω άρωμα (παρά μόνο να το μυρίσω από το μπουκαλάκι) αγόραζα στην αρχή κάποια αρώματα από αυτά που κάποιοι φίλοι εδώ έλεγαν ότι ήταν αξιόλογα. Επειδή όμως τα γούστα είναι διαφορετικά, τα περισσότερα πήγαν από εκεί που ήρθαν…
Σαν λύση βρήκα τα αρώματα της
Inawera. Πέρασα ώρες διαβάζοντας τις γνώμες των φίλων που τα είχαν δοκιμάσει τόσο στο δικό μας φόρουμ, όσο και σε άλλα του εξωτερικού. Διάβασα μέχρι και απαξιωτικές κριτικές για όλα γενικώς τα αρώματα της Inawera, αλλά αυτές θεώρησα ότι μάλλον εξυπηρετούσαν σκοπιμότητες και δεν τις έδωσα σημασία (ευτυχώς όπως αποδείχθηκε).
Μέχρι τώρα έχω αγοράσει πάνω από 30 διαφορετικά αρώματα και το κάθε μπουκαλάκι των 10 mL μου κόστισε το ¼ της τιμής του αρώματος αυτού που αγόραζα από εδώ. Το κόστος τους είναι τόσο χαμηλό που και "φόλα" να βγεί κάποιο, δεν σκάω! Ακόμη και οι βάσεις με νικοτίνη μου έρχονται πολύ φθηνότερα από την Πολωνία απ΄ ότι από εδώ.
Έφτιαξα ένα σωρό δείγματα, κάποια εξαιρετικά, άλλα μέτρια, κάποια ακόμη και απαράδεκτα και τελικώς κατέληξα σε τρία - τέσσερα (και άλλα τόσα για την σύζυγο) που τα εναλλάσσω και με καλύπτουν απόλυτα.
Ίσως τα παραπάνω σε βοηθήσουν να βρείς αυτό που ψάχνεις, ώστε πλέον να φτιάχνεις μόνος σου τα υγρά που ατμίζεις.