Επειδή τα αρώματα στους δύο κλώνους που παρατέθηκαν πιο πάνω είναι ψηλά, δηλαδή ΠΟΛΥ ψηλά και παίζει overflavouring, μιας και θα έχεις τα αρώματα, φτιάξε ένα 30 μελο με το candybeca του Βλαδίμηρου Σταφυλίδη και σύγκρινε.
Το
λινκ από ELR.
H συνταγή: RY4 double (tpa):10%, cotton candy (tpa):
0,5%, Graham Cracker Clear 1.5%, acetyl pyrazine:
0.3%Ποσοστά όπως 5% cotton candy (ούτε σε συνταγή γλυκό μπακλαβά δεν μπαίνει τόση μαλτόλη), και
ειδικά άνω του 1% πυραζίνη, πόσο μάλλον 1.5%, θα αλλάξουν φουλ το χαρακτήρα του υγρού. Όχι μόνο αυτού, κάθε υγρού δηλαδή.
Edit: Να κάνω μια σημείωση εδώ, ότι καταλαβαίνω γιατί μπήκε σε αυτά τα ποσοστά το cc. Η πυραζίνη καλύπτει γεύσεις. Οπότε αν παίζεις 1.5%, δε σου βγαίνει το cc, ούτε σε
ήδη φαραωνικά μεγάθη 2-3%. Οπότε πυραζίνη χαμηλά, και αν ανέβει στο 0.6% ας πούμε γιατί σου αρέσουν οι ξηροί καρποί, ανέβασε λίγο και τα άλλα. Παραπάνω αν ανέβει, γενικά κυριαρχεί στο υγρό.