[member=22310]kogos[/member] οι συμβουλές του Παναγιωτόπουλου ήταν πολύ καλές για την εποχή τους, αλλά σήμερα πολλά από αυτά θεωρούνται ξεπερασμένα.
Σίγουρα ΜΗΝ βάλεις υγρά σε μικροκύματα/καλοριφέρ/κατσαρόλες/μπεν μαρί. Τα αρώματα επηρεάζονται από αυτό και πολλά υγρά θα σου βγουν άχρηστα. Επίσης ΟΧΙ breathing στα υγρά. (Να τα αφήνεις ανοιχτά δηλαδή). Είναι διαδικασία που έχει μείνει από τότε που χρησιμοποιούνταν στ ααρώματα ως διαλύτες αλκοόλες.
Επίσης, πλέον, που δεν χρησιμοποιούμε ατμοποιητές της πλάκας τύπου ego, και η τροφοδοσία συνήθως είναι άριστη, δεν υπάρχει πρόβλημα με την παχύρρευστη vg, και το νερό (ειδικά όχι απλά απιονισμένο για το σίδερο, αλλά ούτε και του φαρμακείου), ΜΟΝΟ πρόβλημα δημιουργεί. Αν θέλουμε λιγότερο παχύρευστο υγρό χρησιμοποιούμε pg.
Για την μαγνητική ανάδευση, εκτός αν θες να αποκτήσεις άλλο ένα χόμπι, ΟΧΙ, δεν είναι απαραίτητη. Αν αναδεύσεις το υγρό ώστε
1) Να μην έχει ίνες οπτικά
2) Να μην παραμένει το άρωμα πάνω, αλλά να είναι ομοιογενές το χρώμα.
δηλαδή αυτό που θα πάρεις από 1-2 λεπτά σταθερό ανακάτεμα, χωρίς καν φραπέδιασμα, η ομογενοποίηση του υγρού έχει τελειώσει. Από εκεί και πέρα το αφήνεις για ωρίμανση.