Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, treloneritis, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 228538 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Αλεξανδρος1983

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
Εχει κανεί εδώ μέσα κάποιος κάνει καμία συνταγή με τν
western tobacco της el greco? 

Αποσυνδεδεμένος latsis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athina
Τι γνωμη εχετε για τα granny rita?δοκιμασα το velvet και ηταν ωραιο και τωρα γινεται στην ακρη το peach and love το οποιο εχει ροδακινο πεπονι φρουτα του παθους και τελικο αρωμα θυμιζει καρπουζι!

Αποσυνδεδεμένος kristi

• e-non ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
Καλησπερα. Μηπως μπορει να μου πει καποιος που εχει παρει το αρωμα tarta de milo (abuelos), σε τι ποσοστο να το αναμειξω με την βαση; Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵 🎶 🎵
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
    • cpbaroqueTheBlog
8-10% (από το στόμα του σεφ το ποσοστό). Και καμιά εβδομάδα ωρίμαση... :)

Αποσυνδεδεμένος kristi

• e-non ατμιστής
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
Σ' ευχαριστω παρα πολυ  :)

Αποσυνδεδεμένος phil_marlowe21

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μπραχάμες
Θέλω να πάρω άρωμα vanilla custard. Από ποια μάρκα θεωρείται το καλύτερο; Σκεφτόμουν να πάρω της T-Juice αλλά ας πει κάποιος που έχει εμπειρία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος stergis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χανιά
Real flavors έχει δοκιμάσει κανείς ?

Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Rbmkn4

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Thessaloniki
Ναι εχω καποια, χωρις να εχω εντυπωσιαστει.
Κυκλοφορησαν τωρα νεα σειρα, τα λεγομενα Super Concentrated, για τα οποια πολυς κοσμος λεει καλα πραγματα.

Αποσυνδεδεμένος johnny_suede

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: salonica
Παιδια τα εχει δοκιμασει κανεις? Απο ολη τη σειρα και τις περιγραφες εχει καποια ενδιαφεροντα, επισης ενα που λεγεται 'emma' μου ειπε ενα φιλος οτι ειναι κλωνος lemon tart, αρκετα κοντα σε σχεση με αλλους κλωνους. Επειδη λυπαμαι τη βαση που θα χαραμισω αν δεν ειναι καλα, θα ηθελα γνωμες αν υπαρχουν, ευχαριστω

Από το συντονισμό:
Για να ανοίξετε νέο θέμα για κάποιο νέο προϊόν, θα πρέπει να υπάρχει μία έστω συνοπτική παρουσίαση. Παρακαλούμε διαβάστε και το Για όσους θέλουν να ανοίξουν ΝΕΟ ΘΕΜΑ για κάποιο προϊόν.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 02, 2017, 08:12 από Buliwyf »

Αποσυνδεδεμένος anetost

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: athens
εχω παραγγειλει τη μηλοπιτα,μολις ωριμασει θα πω τη γνωμη μου !!

Αποσυνδεδεμένος johnkrv7

• e-medium ατμιστής
  • **
Επειδη σκέφτομαι να κάνω κλωνους των Supreme, Tribecca, relax, lemon tart και castle long + κανα δυο του Kostas44 θα χρειαστώ αρώματα...κανα μαγαζι που να έχει ποικιλία και αν γινεται και 100ml ξερουμε?? Ελλάδα η και Ευρώπη...Ευχαριστώ !! ( για όποιον αναρωτιέται πήρα ένα κοπάδι σκύλους και θέλω αν τους ταίζω διαφορετικό φαί  :laugh1: :laugh1:)

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΒΟΥΛΑ

Αποσυνδεδεμένος neokosmitis

• e-lights ατμιστής
  • *
Καλησπερα, ψαχνω υγρο σε.φαση flavor boss συμπικνωμενο (η οποιασδηποτε αλλης ετσιρειας), που να χει μεσα.ετοιμη συνταγη για red bull (red torro).
Υ.Γ. εχω δοκιμασει της hexocell (mix shake vape) αλλα μ ερχεται αδυναμο τ αρωμα...

Αποσυνδεδεμένος Chronisb

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΒΟΥΛΑ
Δεν ξέρω το συγκεκριμένο άρωμα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω "στοχευμένα", αλλά:
1. Αυτό της hexocell που λες ότι σου φαίνεται αδύναμο αν αυξήσεις λίγο την δοσολογία πιθανόν να "φτιάξει" για τα γούστα σου.
2. Ρίξε μια ματιά εδώ που έχει κάμποσα έτοιμα σετ αρωμάτων μήπως βρεις κάτι που σου ταιριάζει! ;)

Αποσυνδεδεμένος neokosmitis

• e-lights ατμιστής
  • *
θα τσεκαρω το λινκ  εβαλες... δοσολογια εβαλα μονο 9 ml (για να το κανω γυρω στην 10αρα νικοτινη)...48αρας νικοτινης (100%pg)... το ιδιο ειχα κανει κ σε αλλο υγρο της hexocell mix shake vape και ητν κομπλε!

διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουν 14, 2017, 17:50 από spectrum »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1635 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259372 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719714 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374640 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389983 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263506 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681507 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888724 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.