Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

422 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, infierno, manoslykos, ipomonias, Lazy Dog, grag, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 228383 φορές)

Αποσυνδεδεμένος The_Don

• e-medium ατμιστής
  • **
Εχουμε καμια συνταγη για παραδοσιακο cheesecake-φραουλα?

Αποσυνδεδεμένος unlucky

• e-medium ατμιστής
  • **

Αποσυνδεδεμένος Palasd

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ρωσσια
  • Φύλο: Άντρας
καλημέρα και από εμένα μια γρήγορη ερώτησ ποια η διαφορα Strawberry (Ripe) (TPA) με Sweet Strawberry (CAP) και μην μου πείτε η διαφορα εταιρείας :wall: η ερωτηση μου είναι τι εστι Ripe :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος gipsy

• Διακεκριμένο μέλος
Απ' ότι λένε εδώ...

TFA - πάει πιο σε φρούτο
CA - πάει πιο σε καραμέλα φράουλας

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
έχει βρει κανεις άρωμα με γεύση μιλφέιγ?

Αποσυνδεδεμένος modivin

• Φουγαροκαραβάνα

Αποσυνδεδεμένος slayer

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιεραπετρα
Λιγο καθυστεριμενα αλλα καλιο αργα παρα ποτε.. LA, TPA κλπ εχει το chefsflavours.co.uk, απο κει αγοραζω. Εχω 20-30 αρωματα, απο κει ολα. Η banana cream της LA δεν ηταν του γουστου μου και εβαλα της TPA σε αυτην την συνταγη, οπως και σε αλλες.
Η LAUREN S FLAVOURS που ειναι στο συγκεκριμενο  site..εχει καποια σχεση με τη Lorann s(LA);
Γιατι δεν τη βρηκα καπου...ειναι μηπως rebottled_?

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 150.000 mg
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: neverland
  • What can change the nature of a man?

Αποσυνδεδεμένος firvain

• 150.000 mg
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: neverland
  • What can change the nature of a man?
https://www.oooflavors.com/ 
έχει κανείς δοκιμάσει;
υπάρχει καμιά άποψη για το προφίλ (ένταση κτλ) ιδίως για τα vg based
thx

Αποσυνδεδεμένος ako

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Κόρινθος - Τόπος διαμονής: Πάτρα
Εδώ υπάρχουν τα προτεινόμενα από την εταιρία ποσοστά ανάμειξης καθώς και οι χημικές αναλύσεις τους:
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0261/1345/files/Suggested_Usage-A_AP_Information.pdf?4682979493104677149

Αποσυνδεδεμένος netsplit

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα
καλημέρα και από εμένα μια γρήγορη ερώτησ ποια η διαφορα Strawberry (Ripe) (TPA) με Sweet Strawberry (CAP) και μην μου πείτε η διαφορα εταιρείας :wall: η ερωτηση μου είναι τι εστι Ripe :dontknow:
  Η Ripe μοιάζει με φράουλα, η sweet μοιάζει με μαρμελάδα φράουλα.
Ο συνδυασμός τους σε αναλογία 60% ripe, 40% sweet μαζί με κάποια κρέμα ή graham cracker αποδίδει πάντα.

Αποσυνδεδεμένος Patrick

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πελοποννησος/Καλαματα
  • Υπ'ατμόν!
ξερουμε κατι για το παρακατω?  
Istanbul Sunset 

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: veria
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
πήρα αυτό το άρωμα 
http://www.lepetitvapoteur.com/en/solubarome-aroma-brand/861-solubarome-nougatine-aroma.html
το αφίσα δυο εβδομάδες να ωριμάσει και σήμερα που πήγα να το δοκιμάσω είχε πάνω πάνω κηλίδες σαν να είχα στάξει μερικές σταγόνες λάδι
το έχετε τύχει με αλλα αρώματα αυτό το πράγμα?
λέτε να υπάρχει πρόβλημα με αυτό η είναι ok?
επειδή το ανακάτεψα τώρα θα το αφήσω να ξαναεμφανιστούν για να το βγάλω φωτογραφία να το δείτε

Αποσυνδεδεμένος pugsang

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθήνα
  • Riding the line between hobby and mental illness
ξερουμε κατι για το παρακατω?  
Istanbul Sunset
Το γλυκό πάντως είναι Κιουνεφέ. Με παγωτό κιόλας.

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιώργος
πήρα αυτό το άρωμα
http://www.lepetitvapoteur.com/en/solubarome-aroma-brand/861-solubarome-nougatine-aroma.html
το αφίσα δυο εβδομάδες να ωριμάσει και σήμερα που πήγα να το δοκιμάσω είχε πάνω πάνω κηλίδες σαν να είχα στάξει μερικές σταγόνες λάδι
το έχετε τύχει με αλλα αρώματα αυτό το πράγμα?
λέτε να υπάρχει πρόβλημα με αυτό η είναι ok?
επειδή το ανακάτεψα τώρα θα το αφήσω να ξαναεμφανιστούν για να το βγάλω φωτογραφία να το δείτε
Κοίτα Κώστα, συνήθως οι κηλίδες δείχνουν ότι το υγρό έχει μάτι . Κάνε του τα σχετικά περί βασκανίας και θα επανέλθει.
Αν μετά από αυτό δεν επανέλθει και οι κηλίδες συνεχίζουν να υπάρχουν, μάλλον κάποιο συστατικό του αρώματος είναι αδιάλυτο. Δεν έχω άλλη εξήγηση 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259128 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 718937 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374354 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389567 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263281 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680892 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2377 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888278 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.