vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

465 επισκέπτες, 10 χρήστες
Tem, camber, neoklis79, jim356, gfilip, Mensanos, Milarepa, manoslykos, Paso, lounik

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• **
  • 167
  • Φύλο: Γυναίκα
αν δε σε ενοχλει το χτυπημα της νικοτίνης καλό θα ήταν οπως λένε κ παραπάνω τα παιδια, να μην την χαμηλωσεις τόσο νωρίς. εμενα με ενοχλουσε το 18αρι όταν ξεκινησα. κ το ριξα σε 9αρι και 12αρι...καλου κακου να έχεις κ ενα 18αρι για ωρα αναγκης. Επίσης καλό είναι να βρεις και μια καπνικη γευση που να σε γεμίζει. στην αρχη ενώ ηθελα μονο γλυκα κ φρουτώδη, μετα απο ενα μηνα αρχισα να θελω κατι πιο καπνικο, κυρίως για το πρωι με τον καφε!

Καλη αρχη!!!

Αποσυνδεδεμένος kostasfender

• **
  • 386
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να ρωτήσω: Αγόρασα ένα υγρό το οποίο λήγει Δεκέμβριο του 2014 (έτσι γράφει επάνω). Είναι επικίνδυνο να ατμιστεί; Θέλω να πω, όσο κοντεύει προς τη λήξη του γίνεται επιβλαβές ή μπορώ κανονικά;

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Ωστόσο το να το αγοράζεις σήμερα και να λήγει τον επόμενο μήνα δεν είναι σωστό.

Αποσυνδεδεμένος Nazgul

• 3
Kαλησπέρα. Ξεκίνησα πρόσφατα το ηλεκτρονικό τσιγάρο με υγρά της Nobacco και το Εpsilon 1100.
Aυτό που με προβληματίζει είναι ότι η γεύση χαλάει μάλλον λόγω της αντίστασης πολύ γρήγορα (2-3 μέρες) σε συνδυασμό με τις λίγο τσιμπημένες τιμές των υγρών. Να δοκιμάσω υγρά από άλλες εταιρείες ή υπάρχει πρόβλημα με τον ατμοποιητή?
Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποια υγρά με απλή τσιγαρίσια γεύση χωρίς γλυκύτητα, που να μπορώ να δοκιμάσω σε κάποιο κατάστημα?
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• **
  • 296
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
Αθηνα εισαι ?

Αποσυνδεδεμένος Nazgul

• 3
Nαι, Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• **
  • 296
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
πανε αυριο replace smoke , εχουν για δοκιμη 200 + γευσεις .. πανε πρωι και φυγε μεσημερι

παρε και ενα μπουκαλι νερο , γιατι θα στεγνωσεις με τοσες τζουρες.

Αποσυνδεδεμένος kostas1177

• **
  • 148
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα υγρό με φουτένια γεύση αλλά να έχει και μενθόλη μέσα;; ( όχι μέντα μόνο μενθόλη)

Αποσυνδεδεμένος TeoTzi

• **
  • 153
  • Vi Veri Vniversum Vivus Vici
Ριξε μια ματια στα υγρα της umami και συγκεκριμενα στη σειρα frosty. Αναλογα με τα γουστα σου κατι θα βρεις. Κατα τη γνωμη μου πολυ καλη ισορροπια ποιοτητας και τιμης εκτος των αλλων.

Αποσυνδεδεμένος mindtrapper

• 1374
Και το Red Astaire από T-juice έχει μόνο μενθόλη πιστεύω.

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
+1 για τα umami συγκεκριμένα έχω το melontic και tart όλη μέρα  :baby: και αγωνιώ να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα!

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
+1 για το Red Astaire της T-Juice. :thumpup:
Δε συμπαθώ καθόλου τα υγρά με μενθολη, αλλά το συγκεκριμένο άρεσε ακόμα και σε μένα. :yes:

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
Το καπνικό USA Silver της T-Juice ξυνίζει σε κανέναν άλλον ή μονο εγώ είμαι ο περίεργος;;;
Στην αρχή μου άρεσε αλλα στην πορεία μου χάλασε η γεύση;;; έχω πάρει και άρωμα και έφτιαξα με μικρό ποσοστό αλλά και πάλι μου ξυνίζει...

Αποσυνδεδεμένος goodOldHolden

• *
  • 50
Ποιά καταστήματα εδώ στην Ελλάδα στέλνουν δείγματα απο διάφορες εταιρείες; Μόνο απο replace smoke μου έστελναν τέσσερα δείγματα σε κάθε παραγγελία αλλά μόνο της atmos lab.

Εμένα πάντως δεν μου άρεσε καθόλου το USA Silver. Το Virgin Leaf είναι πολύ καλό, βγάζει αρκετή γλυκάδα και λιγο δροσιά αλλά καμία σχέση με μενθολη.

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
Τα δωρεαν δειγματα απο οσο ξερω αποτελουν αποφαση της εταιρειας υγρων και οχι των καταστηματων. Αυτη τη στιγμη μονο η AtmosLab αποστελει δωρεαν δειγματα (απευθειας ή μεσω καταστηματων). Οι ξενες εταιριες (καποιες) αποστελουν δωρεαν δειγματα επισης,αλλα μονο απευθειας απο αυτες, δλδ θελει παραγγελια απο εξωτερικο. Μεχρι εκει γνωριζω εγω βεβαια, αν ισχυει και κατι αλλο ας μας διαφωτισει καποιος συνατμιστης που γνωριζει περισσοτερα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359911 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450106 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374807 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328174 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F