vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

421 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, treloneritis, camber

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
  • Φύλο: Άντρας
Ψαχνοντας σε καταστηματα του εξωτερικου για υγρα ατμισης που δεν κυκλοφορουν στην Ελλαδα, επεσα στο παρακατω καταστημα:
http://www.smokerainbow.com/
Το καταστημα λοιπον αυτο που βρισκεται στη Σλοβενια, το μονο που πωλει ειναι δειγματα υγρων του 1ml, τιποτα αλλο.
Διαθετει πανω απο 600 υγρα απ' οτι διαφημιζει (δεν τα μετρησα ;D) και δινει τη δυνατοτητα σε οσους εχουν ορεξη για δοκιμες
να ατμισουν υγρα απο διαφορες χωρες (εχει κι ελληνικα) απο πανω απο 30 εταιρειες με σχετικα μικρο κοστος.
Το κοστος ανα ml ειναι περιπου 0.7€ και προσφερει και πακετακια δειγματων ανα εταιρεια ή ανα γευση (πχ ολα τα υγρα μπανανα) με μειωμενο κοστος.

Αποσυνδεδεμένος alekos6466

• *
  • 85
Εχω κάνει παραγγελία απο το γνωστό μαγαζί. Ωραίος τρόπος για να δοκιμάσεις νέα υγρά και να μην δώσεις μια περιουσία.

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
Δεν έχω δοκιμάσει πολλά της ATMOSLAB, δυο φορές παρήγγειλα μόνο από τέσσερα υγρά. Να ρωτήσω για δύο που παρήγγειλα τελευταία με βάση τη φήμη τους και μου φάνηκαν... κάπως. Το ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ενώ έχει ωραίο άρωμα στο μπουκαλάκι, και στο πρώτο μισό της εισπνοής είναι υπέροχο, στο τελείωμα και στην εκπνοή μου βγάζει μια πικροξυνίλα περίεργη. Όχι σαν αυτή που περιμένεις από το μήλο, αυτό θα ήταν λογικό. Σαν να τρως τα κουκούτσια από το μήλο σκέτα και να τα μασάς. Σκέτα όμως, χωρίς καρπό. Το έχετε κι εσείς που το δοκιμάσατε και απλά σας αρέσει ή μόνο εγώ ο περίεργος το νοιώθω; Επίσης, το ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ έχει τόσο πολύ άρωμα, που μπουκώνω στην δεύτερη-τρίτη τζούρα. Μπούκωμα από αυτό που αηδιάζεις το άρωμα. Και με βάση τις κριτικές περίμενα φουντούκι-καρπό (όχι πραλινάτο) που με το χρόνο τείνει να αποκτά την ξηρότητα των καπνικών. Εγώ παίρνω αυτό το φουντούκι-καρπό αλλά έντονο και σα γεύση όχι φρέσκο φουντούκι, αλλά σαν αυτά που πουλάνε φτηνά σούπερ μάρκετ σαν τα Lidl, λίγο παλιά φουντούκια ψιλομαραμένα και με μια μικροπικρίλα ίσα ίσα να μην καταλαβαίνεις αν πήρες το χαλασμένο ή όχι. Ελπίζω να έγινα κατανοητός 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απόλυτα!
Για το δεύτερο, μπορείς να δοκιμάσεις να το αραιώσεις με σκέτη βάση, ώστε να γίνει λιγότερο έντονο. Για το πράσινο μήλο δεν έχω άποψη.

Στάλθηκε από το C1905 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
Το nocciola (φουντούκι) πράγματι είναι υπερβολικό, ταιριάζει όμως με όλα τα γλυκά καπνικά. Όταν βαριέμαι τις γεύσεις της bebeca ή coffee της atmos ρίχνω λίγες (2-3) σταγόνες φουντούκι και αποκτούν πάλι ενδιαφέρον.  :thumpup: Ούτε εμένα μου άρεσε τo πράσινο μήλο, οπότε δεν έχω πρόταση... :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 03, 2014, 08:40 από ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ »

Αποσυνδεδεμένος kostas dr

• **
  • 152
πηρα σημερα να δοκιμασω καποια υγρα flavor art και ενω ειναι οτι πιο καλο εχω ατμισει σε γευση δεν εχουν κανενα απολυτος χτυπημα στο λαιμο
μπορω να προσθεσω pg και αν ναι τι αναλογια στα 10ml???

μιλαω για το max blend με 12 νικοτίνη

Συγχώνευση συνεχόμενων
Διόρθωση greeklish
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 06, 2014, 19:32 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
Προσθετοντας PG, υποθετοντας οτι ειναι κι αυτη στα 12mg/ml νικοτινης, θα μειωσεις την ενταση του αρωματος του ετοιμου υγρου.
Αν εισαι ετοιμος να μπεις στη διαδικασια των αναμειξεων, τοτε καλυτερα να παρεις τις καταλληλες βασεις και το maxxx blend σε αρωμα
και να φτιαξεις το υγρο σου οπως ακριβως θες εσυ, με την αναλογια PG/VG που προτιμας.

Αποσυνδεδεμένος ahill2

• **
  • 197
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω,γνωρίζεται αν πουλάει καποιο κατάστημα τα υγρά τις vaporfi (πρωην vaporzone) εδώ στην Ελλάδα?

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν στην ελληνική αγορά.

Αποσυνδεδεμένος emblem

• *
  • 24
Καλησπέρα σας.Είμαι αρχάριος και θα ήθελα να σας ρωτήσω για αγορά βάσης και συμπυκνωμένων γεύσεων , μιας και διάβασα πάρα πολλές πληροφορίες και πελάγωσα λίγο.Χρησιμοποιώ το έτοιμο υγρό της Ecig με γεύση blackberry στα 20ml με 18mg νικοτίνη που μου στοιχίζει γύρω στα 2€ το διήμερο.Μου αρέσει πολυ αυτη η γεύση , και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια βάση και μια παρόμοια ή και την ίδια γεύση. Επειδή ξεκίνησα μόλις προχθές , σκέφτομαι να πέσω στα 12ml σιγά σιγά , μιας και έχω ήδη δει τρομερή διαφορά σε καθε προκείμενο θεμα που δημιουργούσε το τσιγάρο και σε βάθος χρόνου θέλω να απαλλαγώ εντελώς απο νικοτίνη.Επίσης στόχος μου είναι να μειώσω ακόμα το κόστος.
 Περιμένω προτάσεις και ευχαριστώ εκ'των προτέρων !

Συνδεδεμένος Tem

• 9652
Μπορείς να πάρεις τη βάση της ecig με περιεκτικότητα νικοτίνης 12 mg/ml (διατίθεται και σε άλλες περιεκτικότητες) καθώς και το συμπυκνωμένο άρωμα blackberry της ίδιας εταιρείας.

Αποσυνδεδεμένος emblem

• *
  • 24
θα αγοράσω 50ml βάση και 10ml συμπυκνωμένο υγρό.Πως γίνεται η ανάμιξή τους ;

Αποσυνδεδεμένος tsioumiou

• **
  • 296
  • Γεια σου ρομποτακι , θα μου πεις τον κωδικο σου ?
αναλογα με την δοσολογια που προτεινει ο κατασκευαστης θα ριξεις τα αναλογα ml αρωματος στην βαση σου.. Τα περισσοτερα εχουν 5 % αρα αν θα κανεις ολη την βαση και τα 50 ml, θα βαλεις 2.5ml αρωμα.

Παντως τσεκαρε τι δοσολογια προτεινουν στο site και πραξε αναλογως.

Θα σου προτεινα μην κανεις και τα 50 ml μαζι ,κανε ενα 10αρι πρωτα με την προτεινομενη δοσολογια (μπορει να μην σου αρεσει) αν σε ικανοποιησει κανε και τα υπολoιπα 40ml

Υπολογισε εδω για πιο ευκολα :
http://e-kapnisma.gr/hygromix.html

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Μην σου κάνει εντύπωση αν το υγρό που θα φτιάξεις απέχει από το έτοιμο.
Συνήθως τα υγρά που παρασκευάζουμε εμείς οι ίδιοι θέλουν κάποιες μέρες να "δέσουν" καλύτερα.
Αυτό συνήθως αναφέρεται ως "ωρίμανση" (όχι πως υπάρχει κάτι να ωριμάσει, αλλά ανακατεύονται καλύτερα τα υλικά). Μπορούν να ατμιστούν αμέσως αλλά συνήθως βελτιώνονται με την ωρίμανση.
Ακόμα καλό είναι να γνωρίζεις πως στα έτοιμα υγρά μπορεί να υπάρχουν και κάποια ενισχυτικά γεύσης που και αυτά ίσως δίνουν άλλο αποτέλεσμα από αυτό που μπορούμε να φτιάξουμε εμείς με βάση και άρωμα. Μην εκπλαγείς αν το αποτέλεσμα είναι κοντινό αλλά όχι ίδιο, και σε γεύση και (ιδίως!) σε χρώμα.

Μια συμβουλή:
Εφόσον άρχισες το άτμισμα προχθές, είναι ρίσκο να κατέβεις γρήγορα σε νικοτίνη. Οι περισσότεροι που αγχώνονται να την μειώσουν πιστεύω πως καταλήγουν ξανά στο τσιγάρο. Σταθεροποίησε την νέα σου συνήθεια πρώτα. Επίσης ίσως είναι λίγο νωρίς να απομακρυνθείς από τα έτοιμα υγρά -αυτό βέβαια αλλάζει για τον καθένα. Συνήθως είναι καλό να εδραιώνεται λίγο μια νέα ρουτίνα πριν αρχίζεις να την πειράζεις.

Άντε, καλή αρχή!  :)

Αποσυνδεδεμένος emblem

• *
  • 24
Ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια παιδιά , να'στε πάντα καλά !

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351385 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602298 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11602 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3105 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161973 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias