vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

385 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΕΤΟΙΜΑ ΥΓΡΑ άτμισης. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος spyros87

• *
  • 35
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπερα παιδια, ειμαι κολημενος με το υγρο της atmosfaira ryan neptune.Μηπως γνωριζει κανεις καποιο υγρο αλλης εταιρειας που να ειναι κοντα σ'αυτο?

Αποσυνδεδεμένος AndreasL

• *
  • 9
Ελπίζω να βρίσκομαι στο σωστό θέμα :dontknow:

Ποιές εταιρίες παραγωγής- πώλησης ατμιστικών υγρών θεωρείτε αξιόπιστες για έτοιμα υγρά βάση της εμπειρίας σας, σύμφωνα με τα παρακάτω:
1) 'Σέβονται' την υγεία μας (πρώτες ύλες, πιστοποιήσεις, αναλύσεις, συσκευασίες)
2)΄Σέβονται' τις αντιστάσεις του ατμοποιητή (κατάλοιπα, επιβάρυνση)
3)"Σέβονται' την τσεπούλα μας  ;)

Έχει αμιγώς Ελληνικές εταιρίες που πληρούν τα παραπάνω???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Καλή τιμή, συσκευασία, ντόπια παραγωγή, κάμποσες αναλύσεις: Atmos Lab και από Nobacco η σειρά Numbers.
Επίσης τα Liquidom που παρασκευάζονται υπό την επίβλεψη του Πανεπιστημίου Πατρών (αν και δεν έχουν δημοσιοποιήσει αναλύσεις) όμως είναι λίγο ακριβότερα.
Αυθόρμητα σκέφτηκα και Umami, After8 -όμως δεν έχω δει να βγάζουν αναλύσεις.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
    • camber
Τα υγρά της ecig είναι πολύ φιλικά με τις αντιστάσεις και έχουν αναλύσεις αναρτημένες στο site τους.
Επίσης η flavourart είναι πολύ σοβαρή εταιρία με αναλύσεις στα υγρά της αλλά είναι Ιταλική.

Αποσυνδεδεμένος Tzenamo

• 1054
  • U can call me... ZAN
Μια ερωτηση για ενα ετοιμο υγρο T-Juice. Πηρα πρωτη φορα καπνικο ενα light το Virgine Leaf 30ml για οσους ξερουν με 8αρα νικοτινη. Ωραιο σχετικα απλως θα ηθελα λιγο να το... γλυκανο καπως, οχι πολυ απλα λιγακι μια σταλα με ενα αλλο ετοιμο υγρο φρουτοειδες. Ποσο η ποσες σταγονες να ριξω;

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
επειδη και τα δυο ειναι ετοιμα υγρα ... ριξε οσες εσυ γουσταρεις ... εκει που θα εχεις αυτο που ζητας :yes:

Καλημερα!! Εχει δοκιμασει κανεις τα υγρα collins? Καμια καλη προταση για καπνικο κυριως και οχι μονο?
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 03, 2015, 12:43 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος bobos

• Κωνσταντίνος
  • **
  • 172
Καλησπέρα!

Μήπως έχει κάποιος άποψη για τα υγρά Nova από ΓΑλλία. Μπηκα σε κατάστημα και ζήτησα το Tribeca της Halo αλλα μου έδωσε Tribeca πάλι από τη NOVA λέγοντας ότι είναι μακραν καλύτερα από τη Halo που. Πήρα ένα μικρό δείγμα, δεν το έχω ατμίσει ακόμα. Τα ξέρει κάποιος? Είναι ασφαλή?

ΥΓ. Το κατάστημα πάντως είναι γνωστό και αναφέρεται κι εδωμέσα, δεν ήταν τυχαίο.

Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• Lung hit best hit
  • 818
  • Ζήτω τα boxmods
Γνωστός μου μου έβγαλε κάτι υγρά Vapormania που τα αγόρασε απο πάγκο που ανοίγει το κατάστημα στο παζάρι του Σχιστού (!;!;!;!;!;). Τι είναι αυτά, που και υπο ποιές συνθήκες παρασκευάζονται; Το μπουκάλι δεν αναγράφει τίποτα σχετικό.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
@bobos:
Η σελίδα των Nova είναι αυτή:
http://www.nova-liquides.com/en/
[προσοχή, βγαίνει pop-up με μουσική που πρέπει να κλείσεις!]
Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο περί ασφάλειας αλλά πρέπει να είναι μεγαλούτσικη εταιρία. Έχει πολλούς κλώνους υγρών Halo.
Το "καλύτερα από την Halo" δεν είναι σοβαρές κουβέντες. Δεν είναι κάτι που μετράει κανείς, είναι υποκειμενικό. Και όταν το λέει καταστηματάρχης για να σπρώξει κλώνο... χαλάρωσε ρε φίλε!  >:(
Άσχετα απ' αυτά, μπορεί να είναι ένα πολύ καλό υγρό.

@ferongr:
Τα Vapormania είναι υγρά που πουλάει η ομώνυμη εταιρία:
http://vapormania.gr/
Δεν λένε προέλευση ή κάποιο άλλο στοιχείο. Μάλλον υγρά από κάποιον μεγάλο παρασκευαστή (Hangsen;) με ετικέτα της εταιρίας.
Τώρα, υγρά Vapormania αγορασμένα από πάγκο στο Σχιστό από πού κι ως πού να μπορεί να σου πει κανείς υπό ποιές συνθήκες παρασκευάζονται και τι στ'αλήθεια είναι; Χρειάζεσαι το CSI!  ::)

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
  • Φύλο: Γυναίκα
τα υγρά Digbys τα έχετε πετύχει σε κάποιο άλλο κατάστημα εκτός του Atmistique?

Αποσυνδεδεμένος dallaskdp

• **
  • 287
Αν η ερώτησή σου αφορά ελληνικά καταστήματα, τότε δεν νομίζω ότι θα τα βρεις κάπου αλλού εκτός του Atmistique. Ακόμη και στην επίσημη ιστοσελίδα του παρασκευαστή των συγκεκριμένων υγρών σαν μεταπωλητή στην Ελλάδα εμφανίζει το Atmistique. Οπότε από εκεί μπορείς να τα προμηθευτείς. Και άσχετο με αυτό που ρώτησες αλλά σχετικό με τα συγκεκριμένα υγρά, το King είναι εξαιρετικό υγρό.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Και για παραπάνω λεπτομέρειες, μπορείς να δεις και το Υγρά αναπλήρωσης Digbys (UK)

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
  • Φύλο: Γυναίκα
τα έχω δει...
θέλω να δοκιμάσω όπως και δήποτε το Mum's custard  :)

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Λογικό! Δεν γνωρίζω ατμίστρια που να μην παθαίνει πλάκα με τα custard γενικώς... Εγώ θα σου πρότεινα τα The King και Hooligan πάντως, αλλά εγώ δεν είμαι του custard!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 146 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1108 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878214 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362817 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467587 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911059 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520633 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376273 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702443 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ