Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, thanos1071, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263078 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alldaynews

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο Αττικής
  • Φύλο: Άντρας
Ευχαριστώ για την απάντηση.Δοκίμασα μετά από 2 μέρες και ......................χάλια μαύρα.Αλλα είναι από τα πρώτα που φτιάχνω και είμαι λίγο ανυπόμονος

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Φίλε μου με τα υγρά δεν θα βιαζεσαι  να τα ατμισησ και ιδικά να βγάλεισ συμπεράσματα αστα κάμποσες μέρες και είμαι σίγουρος οτι θα στρωσουν ..το ιδιο έπαθα με το nociola απο  atmos την τέταρτη μέρα εκανα μια δοκιμή και μου ήρθε να ξερασο και μετα απο 12 ημέρες λεσ και ηταν αλλο υγρο 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• e-regular ατμιστής
Απ`ότι κατάλαβα με τα diy υγρά πρέπει να έχεις και καβάτζα ένα έτοιμο εφόσον είσαι πρωτάρης όπως εγώ

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Ναι έτσι είναι παντα πρεπει να έχεις  υγρά και πριν τελειώσουν φτιάχνεισ και νέα έτσι οριμαζουν χωρίς να τα ατμιζησ άμεσα..αυτό που κάνω σε υγρά που έχω φτιάξει και μου αρέσουν κάνω μεγάλες ποσότητες πανω απο 150 εμέλ στο κάθε ενα και έτσι έχω καβαντζα 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• e-regular ατμιστής
Σήμερα θα φτιάξω και έναν μαγνητικό αναδευτήρα να κάνει καλό ανακάτεμα

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Παιδια πειτε μου σας παρακαλω επειδη δεν αντεχω τη pg και πολυ θελω να προτεινετε τη πιο φιλικη για τον ατμο και αξιοπιστη μαρκα βασης 100% vg που να βγαζει σε 6mg νικοτινης επειδη συνηθως κανω 6αραπσκετη βαση

Μην δημοσιέυετε το ίδιο μήνυμα σε διαφορετικά θέματα.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 10, 2016, 20:27 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Φίλε Γιώργο, προσωπικά χρησιμοποιώ Umami. Αν δεν σε πειράζει να έχεις 5 αντί για 6mg, πάρε 3 μηδενικές και μια εικοσάρα και έχεις 400ml 5ρας. Αυτό κάνω κι εγώ.

Αποσυνδεδεμένος Nelli

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Γυναίκα
giorgosmc καλησπέρα!
Χρησιμοποιώ βάση της Pink Myule (blue label) μόνο με VG(100%) και 6mg νικοτίνη  :thumpup:
Μού χει κάτσει πολύ καλά και δεν έχω πλέον ενοχλήσεις που είχα πριν με ανάμικτη βάση pg/vg αλλά και υψηλότερη νικοτίνη.
Είναι μπουκαλάκι των 100ml και βάζω μέσα και 3ml άρωμα της αρεσκείας μου.

Αποσυνδεδεμένος giorgosmc

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
Ναι αλλα εγω που εκανα 60/40 πριν λετε να δω καμια διαφορα μονο με vg δηλαδη να χαλαει πιο γρηγορα η αντισταση σε σχεση με πριν η να μη λειτουργει σωστα λογω οτι κανω με τον ego-one οχι και τοσο αερατες τζουρες? :/

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Κάπως περισσότερα κατάλοιπα θα τα έχεις. Αλλά μην φανταστείς τρελά πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος xalkidapro

• Πολυδάκτυλος'' Σαρανταχέρης
  • e-medium ατμιστής
  • **
 Υπάρχουν  πολλά  αρώματα  shake&vape  άλλα  συνήθως  θέλει  χρόνο  να μας  δώσει ένα  άρωμα  καλά  αποτελέσματα
 Όπως  είπε  και  πιο  επάνω  ο  Γιώργος  πολλά  αρώματα  στις  2  μέρες  θέλαμε  να τα  πεταξουμε  άλλα  στην  πορεία  αλλαξαν  προς  το  καλύτερο 

Ειδικός  δεν  είμαι ,  εμπειρικά  καταθετω  την  άποψη  μου 

• e-regular ατμιστής
Καλημέρα στην παρέα.Θέλω να φτιάξω ένα 20μελο με 2 αρώματα.Σοκολάτα-βανίλια που θέλουν από 5% διάλυση.Στα 20ml πόσο από καθε άρωμα θα βάλω??10% σύνολο και τα 2??

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιώργος
Καλημέρα και σε σένα. Αν το ποσοστό αραίωσης των αρωμάτων είναι 5%, τότε το μπουκαλάκι των 20ml που θα φτιάξεις, θα πρέπει να περιέχει συνολικά (και από τα δύο αρώματα) 1ml άρωμα. Βάλτα σε όποια αναλογία σου αρέσει.

• e-regular ατμιστής
Ευχαριστώ πολύ.Αν και τελικά κάνεις 5Χ20 = 1ml.Ωραία μπούσουλας για όλα.Αν είναι παραπάνω ας πούμκε 10 το ένα 5 το άλλο??Aντιστοιχα να υποθέσω 15Χ20??

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα
Κάθε φορά προσθέτεις συνολικά το ποσοστό του αρώματος με το μεγαλύτερο ποσοστό + 1% για κάθε επιπλέον άρωμα στο υγρο.
Για παράδειγμα, αν βάλεις δύο αρώματα που το ένα θέλει 10% και το άλλο 5% θα βάλεις σύνολο 10 + 1 = 11% άρωμα με επιμέρους αναλογίες αρωμάτων 2/1 υπέρ αυτού που θέλει 10%.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1334 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258896 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717932 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374023 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389309 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263078 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680497 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 689 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1325 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22287 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887736 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.