Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

441 επισκέπτες, 7 χρήστες
guss, Tem, thanos1071, infierno, Vagglan, manoslykos, Lazy Dog

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263305 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: ΑΡΤΑ
  • Φύλο: Άντρας
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Ακριβώς!! ΟΣΟ και να θέλεις να φτιάξεις, βάλε 1:1 αναλογία από 6 και 12 και είσαι  :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος npil

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: athens
Αντε να δουμε τι ζουμι θα βγει ,

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
npil   αν κάνεις όπως λεσ 2.5 εμελ 6ρι και 2.5 εμελ 12ρι θα έχεις 5εμελ 9mg νικοτίνης

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Ένας άλλος μπακαλίστικος τρόπος, είναι να υπολογίσεις τα συνολικά mg στην τελική ποσότητα του υγρού. Στο παράδειγμά σου, θες ας πούμε από 40-45mg συνολικά.

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αμπελόκηποι
  • The eyes chico. They never lie.
Παιδιά γίνεται να αυξήσεις τη περιεκτικότητα σε PG και να μειώσεις τη VG σε ένα έτοιμο υγρό χωρίς να αλλάξει η γεύση και η νικοτίνη?

Πραγματικά δεν έχω ιδέα

[Ενώ πειραματίστηκα με διάφορα υγρά, κάποια με έκαναν να βήχω, δεν ήξερα τι φταίει μέχρι που ανακάλυψα ότι αυτά που μου προκαλούσαν βήχα και ερεθισμό ήταν τα high VG υγρά (μάλιστα νόμιζα ότι είχα πρόβλημα με τη PG όπως είναι το πιο συνηθισμένο) ]

:dontknow:

Αποσυνδεδεμένος altan678

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Tomorrow belongs to NOBODY
Εκτός κι αν τα υγρά βγαίνουν με επιλογές στα ποσοστα pgvg, όχι
Για την ακρίβεια η νικοτίνη μπορεί να παραμείνει σταθερή. Η γεύση μόνο αν ισχύει αυτό που έγραψα στην αρχή

Αποσυνδεδεμένος megst

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • Γιώργος
Το να μην αλλάξει η νικοτίνη είναι εύκολο (προσθέτεις όση pg θες με το ίδιο ποσοστό νικοτίνης). Το να μην αλλάξει όμως η γεύση...δύσκολο. Αν πρόκειται για ένα μόνο μπουκαλάκι υγρού, αραίωσε το με pg, αλλά η γεύση θα μειωθεί...
Είσαι σιγουρος ότι η φταίει η vg? Μήπως ο λαιμός σου ερεθίστηκε από κατάχρηση πχ?

Αποσυνδεδεμένος drdninja

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αμπελόκηποι
  • The eyes chico. They never lie.
Γενικά τις τελευταίες μέρες βήχω, ίσως φταίει που έχω 2 εβδομάδες που έκοψα το κάπνισμα και τα πνευμόνια μου καθαρίζουν δε ξέρω. Το θέμα είναι ότι όταν ατμίζω ένα υγρό της Liquidom 100% VG νιώθω ερεθισμό στο λαιμό μου και στα πνευμόνια μου και ο βήχας γίνεται έντονος αλλά αυτό μάλλον ανήκει στα Ιατρικά.

Υπάρχει και η περίπτωση ο οργανισμός μου να αντιδράει σε κάποια αρώματα και όχι στη VG. Ίσως ο μόνος τρόπος να μάθω είναι να κάνω κάποιο άλλο 100% VG υγρό, τώρα κάνω 50/50 υγρό και ήδη βήχω λιγότερο  :dontknow:

• Φουγαροκαραβάνα
Φίλε μου κάνε κάποιες δοκιμές γιατί λίγο δύσκολο να σε πειράζει η vg ο συνήθεις ύποπτος είναι η pg και κάποια όξινα υγρά 

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
Βεβαιώσου πρώτα με άλλο υγρό αλλά δεν θα είσαι ο πρώτος...

Αποσυνδεδεμένος meraklis

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Ελλαδα

Χαιρετω τους συνατμιστες.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας σχετικα με το υγρο αναπληρωσης.
Ειδα πολλες συζητησεις εδω και συνταγες και συμβουλες. Ομως θα ηθελα να φτιαξω κατι πολυ διαφορετικο, ενα υγρο απο βοτανα. Για παραδειγμα το εκχυλισμα αλαδανου ή δυοσμου ή φασκομηλου. μπορω να το βαλω ακριβως οπως το φτιαχνω στην τσαγιερα απλα περιμενωντας να κρυωσει;

Ευχαριστω για την αποδοχη και τη συμμετοχη.

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• Φουγαροκαραβάνα
Όχι φίλε μου. Μην το κάνεις σε καμία περίπτωση.  :nope:
Τα ατμιστικά υγρά περιέχουν και λίγο νερό αλλά εσύ μιλάς για νερό αποκλειστικά.
Θα κάνεις ζημιά στον εξοπλισμό σου.

• Φουγαροκαραβάνα
@meraklis αν κάνεις μια τέτοια απόσταξη όπως αναφέρεισ θα πρεπει να το αραίωσης με παχύρρευστη vg σαν να βάζεις αυτό αντί για wfi ενέσιμο ορο  θα πρεπει να δεισ ποσο χρειαζεσαι και να πραξεισ αναλογα στην αντιθετη περιπτωση που θα εχεισ και vg με  wfi αραιωμένο και βάλεις και το απόσταγμα σου   καλυτερα ν  μην το κάνει Άκου και την συμβουλή του  Doubt

Αποσυνδεδεμένος mel9887

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Frankfurt am Main
Kαλησπερα παιδια
Εχω παρατηρησει πως απ τη στιγμη που ανοιχτει ενα μποκαλακι μετα απο λιγες μερες χανει πολυ απ την ενταση της γευσης, ειναι η ιδεα μου? Γενικα εχω την αισθηση πως υγρα που μου φαινονταν πολυ εντονα μεχρι πριν μερικες εβδομαδες τωρα μου φαινονται  πιο ηπια ως υποτονικα σε γευση, πιο καπνιλα ενα πραγμα...μηπως αυτο εχει να κανει και με το στησιμο μου, μηπως κατι δεν κανω καλα?

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
Για τι υγρά μιλάς? Συνήθως τα υγρά δεν παθαίνουν τίποτα μετά το άνοιγμα και για λίγες εβδομάδες μετά. Μήπως τα κάνεις καθημερινά και συνηθίζεις την γεύση τους και έτσι μετά δεν την καταλαβαίνεις τόσο έντονα? Αυτό που αναφέρεται ως κορεσμός γεύσης. Εμένα μου συμβαίνει καμιά φορά ακόμα και μέσα στην ίδια ημέρα κάποιες ώρες το υγρό να ατονεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι κορεσμός γεύσης.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1465 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259153 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719075 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374396 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389633 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263305 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681016 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 692 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1336 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22298 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2378 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888366 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.