Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

440 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, nightdream, manoslykos, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 263685 φορές)

Αποσυνδεδεμένος armadoran

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Athens
Καλημέρα σας,

Μια ερώτηση υπαρχει κατι αντιστοιχο με το French Bakery Belle Plaine που μπορουμε να βρουμε στα remix bar;
To κοστος του συγκεκριμενου υγρου ειναι αρκετα υψηλο στα καταστηματα της nobacco.

Σας ευχαριστω πολυ
Περίπου τόσο έχουν τα shake n vape γενικά. Αν θες να φτιάξεις μόνος σου μάλλον θα ξεκινήσεις για μηλόπιτα. Η πιο φτηνή αξιοπρεπής μηλόπιτα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό είναι η Fuck the rules no3
https://vapexperts.gr/eliquids/flavors/trev-vapor/fuck-the-rules-3-flavor-by-trev-vapor-detail
με αυτό το άρωμα+PG+VG+ Nic booster μπορείς να φτιάξεις καμια 120αρα ml.

Αποσυνδεδεμένος anarxaki

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ναι, εγώ είμαι :)
Δεν υπάρχει κάποιος «μαθηματικός τύπος» για να βρεις πόσο πρέπει να ατμίζεις ανάλογα με το πόσο κάπνιζες. Η νικοτίνη που περιέχουν τα καπνά είναι υπολογισμένη κατά προσέγγιση, και δεν μπορούμε να υπολογίσουμε με ακρίβεια πόση διαφεύγει από τη μεριά της κάφτρας και πόση τελικά εισπνέεις. Γι' αυτό και διαφέρει ο κάθε ατμιστής. Εγώ πχ κάπνιζα 40 στριφτά τη μέρα, ενώ ο άντρας μου, με τον ίδιο καπνό, έκανε 10, λεπτά σαν οδοντογλυφίδες. Κι όμως, εγώ ξεκίνησα το άτμισμα με 8mg/ml και κατανάλωση 3-4ml τη μέρα, ενώ εκείνος με 15mg και 1ml τη μέρα.
Όπως σου είπαν ήδη, μην σε αγχώνει, δεν μπορείς να πάρεις παραπάνω νικοτίνη από όση χρειάζεται ο οργανισμός σου, θα σε ενοχλήσει στον λαιμό ή θα σου φέρει ζαλάδα ή ταχυκαρδία. Επικεντρώσου στο να απεξαρτηθείς από το τσιγάρο, να μην το σκέφτεσαι καθόλου, να μην σου λείπει και η μείωση της νικοτίνης θα έρθει φυσικά. Όλοι μας μετά από λίγο καιρό τη μειώσαμε γιατί άρχισε να μας ενοχλεί.

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• e-medium ατμιστής
  • **
Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή γεύση με καφε; Δε θέλω σκέτο καφε. Ίσως κ κατι καπνικο να έχει μέσα. Οποία έχετε ξεχωρίσει ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος yian

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
Relax της eliguid France και Holly Coffee της egoist.
Είναι και τα δύο καφέμπισκοτουγρα, με γλυκιά επιγευση και στρογγυλή τη γεύση του καφέ.
Για το καπνικο στοιχείο δεν είμαι και τόσο σίγουρος αλλά ο καφές και από μόνος του έχει καπνικη χροιά στο υγρό.

Στάλθηκε από το G3311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος elenitaaaaa

• e-medium ατμιστής
  • **
Το Relax της eliquid France το έχω ξαναπάρει, και αυτό ήμουν έτοιμη να διαλέξω. Απλά σκέφτηκα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. Μάλλον όμως θα καταλήξω στο ίδιο. Ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος paloukaros

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΠΙΤΣΟΥΝΙ city
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Freak out bourbon coffee
KXS caramel machiato
Hype cafe latte
Beard vape tobaccocino
Charlies donut cappucino
Alchemy latte
Cop juice Rosco

...και ένα σωρό άλλα :))

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
[member=17746]paloukaros[/member], όλα μαζί? σε ένα καζάνι τα βανω? 

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Σε μπουγάτσα μέσα ;)

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Κηφισιά
Και της Flavourist το Caramel Macchiato ειναι πολυ ωραιο!

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
Σε μπουγάτσα μέσα ;)
...καλααααα....

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Σε αγαπώ... μα δεν κρατήθηκα  :hehe: :-*

Πέραν της πλάκας πολύ ωραίοι καφέδες έχουν βγει τώρα τελευταία.
Ειδικά αυτα το Freak out είναι κόλαση σε σφιχτοτζούρη :delicious:

Λες να πετάξω καμία παρουσίαση; :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος drum

• Φουγαροκαραβάνα
Γμτα...μην καμεις πραμα. θα τα απαγορεπσουν κι αφτα.

Αποσυνδεδεμένος Arvalius

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Athens
  • What goes around, comes around
Να ρωτήσω κι'εγώ από την μεριά μου κάτι για υγρό.
Τα XMAS να είμαστε καλά έχω κανονίσει special χειμωνιάτικη εκδρομή. Για αυτή την περίσταση θέλω να βρω ένα υγράκι σπέσιαλ καπνικό να πηγαίνει με ουισκάρα Jura. 

Πάω σε κάτι ΝΕΤ; 
Θα εκτιμούσα τις προτάσεις σας. Δεν νοιάζει τόσο το κόστος όσο το αποτέλεσμα και η ποιότητα. (Κατανοώντας φυσικά τους διαφορετικούς γευστικούς κάλυκες του κάθε έναν από εμάς.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

• Κ|Α|R|Χ|Α|R|I|A|S|
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Urge to P|U|R|G|E| ...
Το saltybacco είναι το υγρό μου για ξυδιάσματα και το Godfather της hype τώρα τελευταία.Κοίτα και το Don Christo,έχεις πολλούς fun.
Νετ δεν κάνω,προτιμώ τα Καρέλια κασετίνα(κίτρινη) :))

[member=7533]drum[/member] απαγορευμένο = καλό :))
Μωρέ για να περνάει η ώρα πιο πολύ...

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Παιανία
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
Να ρωτήσω κι'εγώ από την μεριά μου κάτι για υγρό.
Τα XMAS να είμαστε καλά έχω κανονίσει special χειμωνιάτικη εκδρομή. Για αυτή την περίσταση θέλω να βρω ένα υγράκι σπέσιαλ καπνικό να πηγαίνει με ουισκάρα Jura.

Πάω σε κάτι ΝΕΤ;
Θα εκτιμούσα τις προτάσεις σας. Δεν νοιάζει τόσο το κόστος όσο το αποτέλεσμα και η ποιότητα. (Κατανοώντας φυσικά τους διαφορετικούς γευστικούς κάλυκες του κάθε έναν από εμάς.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Πέρνα από το νήμα και μην ακούς καρχαρίες.

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1769 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259612 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720231 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374796 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390327 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263685 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682071 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 702 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1367 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22338 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2409 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.