Πάντα έτσι γίνεται, και είναι λογικό. Και εγώ λόγω στενοκεφαλιάς, δεν πήρα εργοστασιακό mtl, και προτίμησα το pico και melo 3 σκέτο, γιατί μου φαινόταν φθηνότερο, και πίστευα ότι θα πετύχω τσιγαρίσια τζούρα. Μία εβδομάδα μετά πήρα και triton mini. Πάλι εγώ έμεινα για πολύ καιρό αποκλειστικά στα "καπνικά", απλά επειδή με έπειθε περισσότερο η μαρκετίστικη ονομασία, από τα λογικά επιχειρήματα (δεν υπάρχει υγρό "τσιγάρο" π.χ.). Μέχρι σήμερα, εξακολουθώ να κάνω του κεφαλιού μου πολλές φορές, ενώ βλέπω καλές ενδείξεις για το αντίθετο, και το μετανιώνω μετά.
Αλλά ακριβώς επειδή οι συμβουλές των παιδιών, με έχουνε γλυτώσει από απείρως περισσότερες κακές αγορές, νιώθω χρέος μου να μιλήσω για κάτι που είμαι σίγουρος, για να προειδοποιήσω άλλους. Έχω δοκιμάσει και εγώ αυτά τα υγρά, συμφωνώ δεν είναι και εντελώς για πέταμα (έχω δει και χειρότερα), αλλά δεν είναι vfm επιλογή για κανένα λόγο. Όταν από τη μία έχεις κατάλογο με 450(!!!) υγρά(που σημαίνει ότι δεν τα έχει δοκιμάσει ΟΥΤΕ ο ίδιος που τα πουλάει ΣΙΓΟΥΡΑ), που τα περισσότερα είναι στυλ: φιστίκι (σκέτο), φράουλα (σκέτη), μπανάνα (σκέτη) κλπ, και από την άλλη έχεις μια σειρά εταιρείες, που πουλάνε one shot (και Snv, και αυτά one shot σε μπουκάλι είναι), με περιπλοκότερες συνταγές, που φτιάχνονται με βάση κατευθύνσεις που έχουν γίνει πια κανόνες μετά από χρόνια δοκιμών στην παραγωγή υγρών, πάνω κάτω στο ίδιο κόστος, νιώθω υποχρεωμένος να πω ότι το ένα έιναι αρπαχτή. Και πίστεψέ με τα έχω δοκιμάσει τα Nατούρα και το 2015 που έκανα πρώτη προσπάθεια, και το Μάιο που ξεκίνησα πάλι, και ΔΕΝ είναι καλά υγρά, ειδικά γι ατην τιμή τους. Αν θέλουμε ευκολία, χωρίς να μας νοιάζει τι ατμίζουμε, υπάρχουν και τα Τζάμπο υγρά. Ότι πιστοποιηση έχει το ένα, έχει και το άλλο. Τόσο απλό.