vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

398 επισκέπτες, 3 χρήστες
flhti, thanos1071, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2200
  • Φύλο: Γυναίκα
Από την εμπειρία μου και μόνο, θα έλεγα ότι ένα 20μελο ωριμάζει σίγουρα γρηγορότερα από ένα
100μελο.

Φυσικά πάντα εξαρτάται και από τα αρώματα και το πλήθος τους :)

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • 705
  • Φύλο: Άντρας
και οχι μονο αυτο
παρατηρησα το εξης
εφτιαξα μια συνταγη απο 8 αρωματα σε 100ml (η πρωτη μου συνταγη). καθε μερα πρωι βραδυ ειχε φραπεδιασμα. για 30 ημερες ακριβως. πολυ ωραιο το αποτελεσμα
παω να ξανακανω την ιδια συνταγη με ακριβως τα ιδια υλικα αλλα 200ml. δεν αλλαξα τιποτα αλλο εκτος απο το φραπεδιασμα. οταν το θυμομουν μονο. παω να το ατμισω μετα απο 1 μηνα και ηταν μια ...κια
στο μεσοδιαστημα εχω ριξει την νικοτινη στα 3mg/ml και το υγρο ηταν 5. 
κανω δοκιμη να το αραιωσω και το αφηνω 1 μηνα και κατι με πολυ καλο φραπεδιασμα και επαθα σοκ. ενω τα αρωματα ειναι τωρα μικροτερο ποσοστο απο αυτο που ειχε το πρωτο αυτο ειναι πολυ καλυτερο.
τωρα εχει κλεισει τρεις μηνες απο την μερα που το εφτιαξα και ειναι ακομη καλυτερο γιατι το εχω μαζι με τα αλλα υγρα και οσο εχει μεινει το φραπεδιαζω ακομη

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2816
Φραπέδιασμα;;;; :faint:

Τα ιερά και τα όσια...

Σε λίγο θα μας πεις πως φορτίζεις από το USB

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
Φραπέδιασμα VS μαγνητικός αναδευτήρας : 0-1 :)

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• Quad flex survival kit + eGo ONE Mega + eVic VT + E-Box 75W
  • 705
Δεν έχω αναδευτηρα και ναι φορτίζω και επάνω στο mod

Sent from my P9000 using Tapatalk

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
Να φτιάξεις ένα, εύκολο είναι, όχι industrial κακάσχημο σαν το δικό μου που φτιάχνει τα λίτρα της οικογένειας  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Γιάννη, άμα κάνει δίνη σε ογκομετρικό του λίτρου που διαθέτω, φτιάξε έναν ακόμα και στείλτον Κέρκυρα!

Μου χει φύγει το κλαπέτο στη χειροκίνητη ανάδευση!

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
Για ανάδευση σε μεγάλες ποσότητες θέλεις ιδανικά δοχείο με αρκετό πλάτος ώστε να μην έχει μεγάλο ύψος το υγρό. Η πίεση όσο ανεβαίνει η στήλη του νερού σε ύψος δυσκολεύει την ανάδευση.
Γύρω στα 500ml τα έχει πάντως ευκολα, ο περιορισμός κυρίως έγκειται στους μέτριους τεφλον μαγνητες ανάδευσης που βρίσκω αλλά και στους καλούς αλλά πανάκριβους που  επίσης βρίσκω (30€ το τεμάχιο + μεταφορικά)

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
-Aν βαρέθηκες να ψάχνεις για μαγνήτες
-Αν βαρέθηκες να ψάχνεις για "ιδανικά+δοχείο+με+αρκετό+πλάτος+ώστε+να+μην+έχει+μεγάλο+ύψος+το+υγρό" (google ready)
-Αν γενικά έχεις καλύτερες δουλειές να κάνεις απο το να  ασχολείσαι με τα μοτέρ απο τα χαλασμένα του-του του μπόμπου
-Αν     >>     >>   >>          >>         >>   >>   >>  >>          >>      >> το να στηρίζεις τα μοτέρ του μπόμπου σε καυσόξυλα πλανισμένα

-Τότε κερδισμένος είσαι !
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 11, 2018, 17:57 από chillo »

Αποσυνδεδεμένος kongeo

• Κωνσταντίνος
  • 1207
το λινκ δεν ανοιγει κατι! "about:blank" 

Αποσυνδεδεμένος chillo

• 1638
Ευχαριστώ
Διορθώθηκε

Αποσυνδεδεμένος IreneGR

• **
  • 154
  • 28/12/2017 ....
Μόλις έφτιαξα το πρώτο μου υγρό SnV!!!  ;D ;D ;D (60ml Tribeca & Soho)

Πόση ώρα πρέπει να το κουνήσω σαν φραπεδάκι; Και το καπάκι πόσες ώρες ανοιχτό για αρχή; 24 ώρες; Μέρες ωρίμανσης? Έχει πολλές μπουρμπουλήθρες μέσα! Δε βλέπω την ώραααα!

Αποσυνδεδεμένος relosaduan

• *
  • 75
Καπακι κλειστο,μεσα σε κανα ντουλαπι,φραπεδιασμα καθε μερα,αστο καμια εβδομαδα κ βλεπεις...

Διαγραφή άμεσης παράθεσης <--Click
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 13, 2018, 13:22 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος IreneGR

• **
  • 154
  • 28/12/2017 ....
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΠΕΣ  :confused1: :confused1: :confused1: :confused1: Αχ.. ευτυχως που εχω καβάτζα......... Σε ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος relosaduan

• *
  • 75
Ναι δοκιμασε στην εβδομαδα αν σου κανει προχωρα..αλλιως αφησε το παραπανω ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 5 406 Τελευταίο μήνυμα Απρ 17, 2025, 22:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1493 257284 Τελευταίο μήνυμα Απρ 16, 2025, 23:04
από Chris66
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 372047 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 387182 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 261974 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 677408 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 665 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1248 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22171 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2300 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 885944 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 476819 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985