Αγαπητέ Parpen ή Πάρη όπως διάβασα από πολλούς εδώ μέσα (εκτός αν κάνω λάθος) χάρι στο πανέξυπνο και κατατοπιστικότατο θέμα που άνοιξες, με έπεισες ότι τελικά μάλλον μπορώ να κάνω αναμίξεις. Έτσι αντί να παραγγείλω από Ιταλία έτοιμα υγρά, παρήγγειλα μόλις από funstore (που πάλι με flavorarts δουλεύει) και ελπίζω τις επόμενες 2- 3 μέρες να κάνω τις πρώτες μου αναμίξεις!
Τώρα, έτσι για να συμπληρώσεις το καλό, δεν βάζεις κι ένα λινκάκι σε κριτικές γεύσεων ή συνταγές που πέτυχαν για εσάς τους "πεφωτισμένους";
Ευχαριστώ πάντως και θα σας γράψω φυσικά τα αποτελέσματα των πειραματισμών μου... Για καλό και για κακό πάντως, ας έχω κι ένα HALO freedom καβάντζα γιατί ποτέ δεν ξέρεις...
Καλημέρααααα
Υ.Γ. Τι σου είναι η ανασφάλεια ε; Αφού τελείωσα το γράψιμο και πάτησα αποστολή, λέω, δεν τους γράφω και τι παρήγγειλα για να δούμε αν έκανα καμιά πατάτα;
Παρήγγειλα λοιπόν:
- 60 ml velvet cloud xx40
- 250 ml VG
- 250 ml ΡG
- αποστειρωμένη σύριγγα 2 ml και μπουκαλάκι 12ml
- 5 γεύσεις από flavorarts (maxboro-vanilla-caramel-esspresso-κι ενα που ξέχασα )
Ξέχασα κάτι;
όλα μια χαρα τα πήρες! απλά παρε αυριο δευτερα και πες να σου βάλει 3-4 μπουκαλάκια ακόμα το λιγότερο μη σου πω καμια 10αρια! οι pg vg εχουν μεγάλο στομιο (μεγάλες σταγονες) και ειδικα για αρχή καλό είναι να σαι ακριβής. οπότε γεμίζεις ενα μπουκαλάκι με pg ένα με vg.
συμβουλες..
1) μη φτιαχνεις μεγάλες ποσότητες. φτιαξε μιγματα 1-2 ml να τα δοκιμάσεις. 5 γευσεις= 5 διαφορετικά υγρά = 50 συνδιασμοι με διαφορες γευσεις μεταξύ τους και διαφορετικές ποσοτητες pg vg. όταν δεις οτι ένα μιγμα σαρεσει φτιαξε πιο μεγαλη ποσοτητα
2) άν ένα άρωμα δε σ'αρεσει μη το πεταξεις. δοκιμασε το με λιγοτερο άρωμα ή με συνδιασμό άλλων αρωμάτων.
ακόμα ομως και μίξεις οι οποίες μου φανηκαν χάλια κ τις εβαλα στην ακρη τις δοκίμασα μετά απο ένα μήνα και ήταν οι αγαπημένες μου.
3) pg και vg μπορείς να πάρεις και από το φαρμακείο πολυ πιο φθηνά. δε ξέρω αν είναι καλό.. εγώ παντως και ο parpen και αρκετοι αλλοι αυτό κανουμε.
4) εγώ απο funstore θα παιρνα 36αρι υγρό. επειδή είχα πάρει 40αρι traditional και ηταν σαν 10αρι. μπορεί εσένα να σου ρθει οντως 40αρι απλά επειδή εγώ την έπαθα όπως και πολλοί δε θέλω να το ρισκάρω. επίσης η ιταλική flavourart πουλάει μεχρι 36αρι. το 40αρι που πουλάει το funstore προκαλλεί κάποιες αμφιβολίες για το κατα πόσο είναι της flavouart η όχι.
5) άρωμα μη σκαλώνεις αν λένε όλοι πχ 5% εγώ κάνω 10%. βασικά πειραματίσου να δεις τι σάρεσει!
6) σε γενικές γραμμές αυτά.. και καλή αρχή!
επίσης εδώ έχω κάνει παράθεση ένα post του zoobi. πάρε μια ίδεα απο τις βαθμολογίες του για τις γευσεις..
μεχρι και το perrique black που όταν είδα οτι του βαζε 10 λεω καλά είναι τρελός
πράγματι στο ποσοστο που το προτεινει είναι π καλό!
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,664.msg66133/topicseen.html#new