Kαλημέρα!

Όπως υποσχέθηκα, θα γράψω τις εντυπώσεις μου για το flash 0 nicotine e-liquid της flavourart. Λοιπόν, καταρχάς χθες που το πρωτοπήρα, το χρησιμοποίησα λάθος, καθώς μέσα σε μια αμπούλα με ήδη έτοιμο υγρό που είχα (χωρίς νικοτίνη) πρόσθεσα 2-3 σταγόνες flash και δεν κατάλαβα τίποτα.

Εμ πως να καταλάβω αφού κάνω ότι να ναι!

Αργότερα το παρατήρησα ότι είναι έτοιμη για άτμισμα βάση, με PG 63% και VG 35% και το μόνο που χρειάζεται είναι η προσθήκη 2% αρώματος.

Τη δοκίμασα με forest fruits και μπορώ να πω ότι δίνει ένα μέτριο προς ήπιο χτύπημα, ωστόσο αξιοπρεπές, για τα γούστα και τις συνήθειες μου. Παρατήρησα, αρχικά, πως μου προκάλεσε ένα βηχαλάκι και κάτι σαν γαργαλητό στο λαιμό, αλλά μετά από λίγες τζούρες χάθηκε. Επίσης να πω πως είναι άοσμο και δεν παρατήρησα καμία αλοίωση στη γεύση, και αυτό είναι ένα συν.

Για μένα, στην προκειμένη περίπτωση, θα μου φανεί πολύ χρήσιμο, καθώς αποφάσισα να χρησιμοποιώ νικοτίνη μόνο ορισμένες ώρες της ημέρας (π.χ.με τον καφέ ή μετά το φαί). Μπορώ να πω πως βοηθάει...αλλά δεν κάνει και θαύματα (για τις προτιμήσεις μου πάντα). Οι μακρόσυρτες και διαρκείας τζούρες, βελτιώνουν τα πράγματα. Η δοκιμή έγινε με eGo-T LR τύπου Β. Πιστεύω πως αν υποστεί βελτίωση το συγκεκριμένο υγρό, θα είναι πολύ ΤΟΡ! Αυτά....