Στήνω με τον τρόπο που περιέγραψα αρκετούς μήνες τώρα και μου φαίνεται πιο εύκολος από το να περάσω την αντίσταση στο κεραμικό και μετά να βάλω το βαμβάκι μέσα... τι να πω, ο καθένας με τα χούγια του
Έχω καταλήξει να στήνω την αντίσταση ώστε το πάνω της μέρος να είναι σχεδόν πρόσωπο με το χείλος του κεραμικού. Μου δίνει καλή γεύση και δεν σφίγγει η τζούρα.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Επανέρχομαι λοιπόν καθώς κλείσαμε την πρώτη μέρα με το σοφάκι.
Μετά τη δοκιμή με τη σκέτη βάση, γέμισα το τανκάκι με CL αραιωμένο όπως το ατμίζω στον dripper και στον k4.
Για να μην μακρηγορώ, ενώ έχω τέλεια ντουμάνια και άψογη τροφοδοσία, από γεύση δεν έχω πιάσει αυτά που περίμενα.
Η αντίσταση είναι 2mm διάμετρος, 0.28mm kanthal, στα 1.6Ω, με ko gen do και σχεδόν πρόσωπο με το χείλος του κεραμικού.
Η γεύση είναι πολύ μέτρια, ειδικά σε σχέση με τον dripper θα έλεγα 3 κλικ πιο κάτω.
Έπαιξα με τον αέρα, την παροχή υγρών κτλ, ανέβασα μέχρι 17W αλλά δεν πήρα το αποτέλεσμα που έλπιζα.
Θα μου πεις είναι πρώτο στήσιμο, οκ δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα, αλλά και πάλι το περίμενα καλύτερο.
Με τη σκέτη βάση είχα πάρει τόσο καλό αποτέλεσμα (από ατμό κυρίως) που θεώρησα οτι θα τραγουδήσω με το CL
To παρήγορο είναι ότι από τροφοδοσία είμαι τέλεια. Ακόμα και με το τανκάκι στα τελειώματα δεν έχω φάει καμένο και τα ντουμάνια είναι μια χαρά.
Εντός των ημερών θα περάσω από ένα φίλο που έχει φάει τη σοφία με το κουτάλι να δούμε το στήσιμο μαζί.
Στο μεταξύ, θα παίξω με διάφορα στησίματα στην αντίσταση(διατομή) αλλά αν έχετε κάποια πρόταση να δοκιμάσω είναι ευπρόσδεκτη.