Xakou, αν έχεις εμπειρία με αντιστάσεις από το anima, κρίμα είναι να πετάξεις 15 ευρώ.
Η σοφία στήνεται εύκολα, μην τη φοβάσαι.
Στο λέω εγώ, που έχω δυο κουλά χεράκια. Αν πέτυχε με την πρώτη σε μένα κι εξακολουθεί να πετυχαινει, μπορεί να τα καταφέρει ακόμη και μισότυφλος με πάρκινσον.
Δες το βίντεο του Leo στο πρώτο ποστ. δοκίμασε όπως σου λενε με σιλικα ή ecowool στο πρώτο στήσιμο. Οντως με φυτιλι έχει πιο απροβλημάτιστη συμπεριφορά. Με 2-3 αλλαγές αντιστασης, είσαι έτοιμος να περάσεις στο βαμβάκι και να αντιμετωπίσεις τα μικροθεματάκια που θα σου προκύψουν. Μην ανησυχείς, αν θυμάσαι πώς δούλευε η Σοφία καλά με το φυτιλι και πού στρίντζωνε (δανείζομαι το ρήμα από τον Πολυκράτη) τότε θα καταλάβεις ότι με το βαμβάκι, απλά το "γυναικείο ταμπεραμέντο" στης Σοφίας γίνεται λίγο πιο έντονο.
Αντιμετωπίσιμο όμως. Θα κάνεις μετά 2-3 αντιστάσεις με βαμβάκι ή biowick και μετά θα θεωρείσαι έμπειρος χρήστης της Σοφίας.
Καλά, σχεδόν έμπειρος, διότι μετά το θεικό στήσιμο του spkok, όλοι πέσαμε ένα σκαλί στην αξιολόγηση της εμπειρίας μας !!!