καλησπερα παιδια και απο εμενα. θα ηθελα να θιξω ενα προβλημα που εχω με την sofia,εχω διαβασει ολα τα νηματα αλλα δεν εχει υποθει απο κανεναν.
την καμπανα την ανοιγω σχεδον τερμα ανοιχτη γιατι αλλιως μου δημιουργουνται φυσαλιδες και δεν μπορουν να βγουν απο τις τρυπες.
να σας δωσω να καταλαβαιτε αν ανοιξω την καμπανα 1 ,2, η 3 στροφες οπως το συνηθες οι φυσαλιδες δεν εχουν χωρο να βγουν και με δινει φυτιλιλα η αισθηση καμενου,αρα αναγκαζομε να ανοιγω αρκετα(τερμα) την καμπανα για να αποφυγω αυτο. δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο.. και υπερτροφοδοσιες δεν μου κανει. εχει δοκιμαστει με πολλες αντιστασεις και ετοιμες του leo και φτιαχτες δικιες μου ενοητε μιλαω για χρεισιμοποιημενες 2-3 ημερων δεν λεω οταν τις βαζω καινουργιες, και με διαφορια τυποι φυτιλιων(νομιζα οτι ηταν απο εκει το προβλημα στην τροφοδοσια). τα υγρα ειναι 50- 50 η 60-40 που χρεισημοποιω. απο κατω στον πολο ολα φυσιολικα ουτε διαροες εχει ουτε τιποτα,το τανκ ειναι το d-base(εχω αλλαξει και ολα τα o-ring (ειπα μηπως κατι εφταιγε). οι αντιστασεις μου ειναι στο 1,8 και ατμιζω στα 3,9V
ειναι φυσιολικο αυτο? θα ηθελα τις γνωμες σας.