Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

278 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, vasim, dtolis, thanos1071, tapantari, Milarepa, lemon78

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Kayfun Lite by SvoёMesto  (Αναγνώστηκε 563720 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ierapetra
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #4440 στις: Ιαν 20, 2016, 21:43 »
Στην πρώτη φωτογραφία όπως βλέπω μόνο τις άκρες του βαμβακιού να ακουμπάει μάλλον για υπερτοφοδοσια το κόβω στην δεύτερη κάπως καλύτερο αλλά και πάλι χρειάζεται να καλύψει περισσότερο χώρο στο ντεκ και όσο γίνεται πιο πολύ αφρατεμα στο βαμβάκι

Στάλθηκε από το ALCATEL ONE TOUCH 7041X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: ΤΡΙΚΑΛΑ
« Απάντηση #4441 στις: Ιαν 20, 2016, 21:51 »
Συμφωνώ με Χρήστο και Γιώργο και να προσθέσω ότι στην πρώτη φωτο κάτι στραβό μου κάθεται με το Insulator (σαν να έχει αρχίσει και λιώνει). Μπορεί να φταίει η φωτό βέβαια αλλά κάνε ένα έλεγχο. Επίσης στην πρώτη φωτό σαν να ακουμπάνε μόνο οι μύτες του βαμβακιού (λάθος=υποτροφοδοσία)) το βαμβάκι πρέπει να απλώνεται σε όλο το ντέκ όπως στη δεύτερη φωτό.

Αποσυνδεδεμένος Deimos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μάνη
« Απάντηση #4442 στις: Ιαν 20, 2016, 22:04 »
Το βαμβάκι σου είναι σίγουρα λίγο. Δεν ξεκινάει καν η τροφοδοσία άσχετα αν μετά δουλεύει σωστά.
Πιο πολύ, πιο αφράτο να καλύπτει το ντέκ και σε αναμονή μπροστά -πάνω από την οπή τροφοδοσίας ώστε να μην διακόπτεται-σπάει η στήλη του υγρού στο αυλάκι για να τροφοδοτεί άμεσα και σωστά.
Επίσης, όσο πιο πολύ VG τόσο πιο πολύ όγκο "αφράτεμα" στο βαμβάκι
Επίσης, "πότισε" το καλά εξ αρχής.

Αποσυνδεδεμένος higraf

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη Πλαγιάρι
« Απάντηση #4443 στις: Ιαν 20, 2016, 23:50 »
Ήρθε σήμερα στα χέρια μου, απο ανταλλαγή, ενας γνήσιος Kayfun Lite+ και παιδιά η διαφορά με του 3 κλώνους που έχω είναι πολύ μεγάλη.
Η βάση δεν έχει καμιά σχέση όλα έχουν πολύ πιο καλό φινίρισμα.
Το πρόβλημα είναι δεν ξέρω να τον έχω με το quarz tank (steam) ή το tiny tank απο Fasteck :)

Αποσυνδεδεμένος evripidis

• Phenomenon είμαι εγώ
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
  • Nothing in life is to be feared.
« Απάντηση #4444 στις: Ιαν 21, 2016, 00:02 »
Τι έγινε ο Svoemesto;
Έχει κάνει παύση στην χονδρική και δεν παίζει πουθενά να τον αγοράσουμε;
Σε fabvape και atmosfaira είναι out of stock

Αποσυνδεδεμένος altan678

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #4445 στις: Ιαν 21, 2016, 00:03 »
Λες να ετοιμάζει τον kayfun 5 και να έχει αδειάσει επίτηδες την αγορά;

• Phenomenon είμαι εγώ
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #4446 στις: Ιαν 21, 2016, 00:05 »
Κάπου νομίζω είχα διαβάσει ότι έχει πετάξει κάτι spoilers μέσω instagram ότι κάτι ετοιμάζεται.
Έναν kfl+ σκέφτομαι να αγοράσω για να έχω κάτι σταθερό να παίζει, χωρίς να την πατάω από διάφορες δοκιμές, αλλά δεν υπάρχει πουθενά

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• e-high ατμιστής
« Απάντηση #4447 στις: Ιαν 21, 2016, 00:10 »
Νομίζω ότι μπορείς να τον παραγγείλεις απ ευθείας από το site του svoemesto. Επίσης μπορείς και από τις αγγελίες να τον αναζητήσεις.
Κι εγώ πάντως μυρίζομαι κανέναν v4 lite? :dontknow: [size=78%]  [/size]

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• Φουγαροκαραβάνα
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #4448 στις: Ιαν 21, 2016, 00:13 »
Σε Καλλιθέα (vapeland), πριν 2 εβδομάδες περίπου, είδα με τα ματάκια μου αρκετούς kfl+, αλλά δεν μπορούσα να αγοράσω. Σε Ατμόσφαιρα δεν υπήρχε, όμως μου είπαν πως σίγουρα θα φέρουν. Δεν ξέρω αν κάτι άλλο έγινε ενδιάμεσα. 

Αποσυνδεδεμένος giorgosss

• Ορκισμένος Kayfun-άς
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
« Απάντηση #4449 στις: Ιαν 21, 2016, 00:13 »
οτι και να βγαλει ο Svoemesto, o KL+ θα ειναι παντα κατι σαν το παλιο καλο κρασι...

Αποσυνδεδεμένος sakaplias100

• Ο χρόνος που σπαταλάς απολαμβανοντας τον kayfun, δεν είναι σπαταλημένος
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΣΕΡΡΕΣ
« Απάντηση #4450 στις: Ιαν 21, 2016, 01:39 »
συμφωνώ αυτό που λες για τον lite plus μακράν να μην πω καλλίτερος θα πω από τους  καλλίτερους άτμο σχέση τιμής απόδοσης δεν παίζεται και με τα καλούδια και τα αξεσουάρ γίνετε ακόμα καλλίτερος και σε γεύση και σε εμφάνιση και για να λέμε την αλήθεια κοιτάει κατάματα άτμο πολύ ακριβότερους και ξακουστούς και τους δείχνει και τα δόντια δεν πρόκειται να τον πουλήσω ποτέ 

• Phenomenon είμαι εγώ
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #4451 στις: Ιαν 21, 2016, 01:59 »
Είμαι μόλις 2 μήνες στους επισκευάσιμους οπότε δεν έχω και την τρελή εμπειρία.
Είμαι άνθρωπος όμως που βαριέμαι να ασχολούμαι πολύ, θέλω δηλαδή να φτιάχνω εύκολα τα υγρά μου, αντιστάσεις στρίψτε-βιδώστε-τελειώσατε κι όχι να χτενίζω βαμβάκια, να κάνω περίεργες δουλειές κι όλα τα σχετικά.
Επειδή την έχω πατήσει με δοκιμές, θέλω να πάρω ένα κομμάτι να το ευχαριστηθώ, να δουλεύει εύκολα και γρήγορα και να τελειώνω.
Από έναν κλώνο kfl+ είχα μείνει φουλ ευχαριστημένος, ο οποίος τώρα είναι στην κοπέλα μου.
Fan εγώ εντωμεταξύ της σφιχτής τσιγαρίσιας τζούρας και της γεύσης.
Οπότε λέω να πάρω κάτι καλό και να μείνω εκεί.
Σκέφτομαι μεταξύ αυθεντικού (αυτή την φορά) kfl+, eviva και phenomenon. Ο phenomenon μάλλον έχει βγει εκτός καθώς έχει θεματάκια λέει μέχρι να τον μάθεις στα βιδώματα, στα τρεξίματα κτλ. Θα πρέπει τώρα να αποφασίσω ανάμεσα στους 2...
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε αυτό με καμιά γνώμη;

Αποσυνδεδεμένος trash88

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #4452 στις: Ιαν 21, 2016, 02:05 »
Μιλωντας στο τηλ με fabvape για διαθεσιμοτητα βασεων kfl+ και ολοκληρου kfl+ ,οχι απλα δεν ηξεραν ΠΟΤΕ θα ερθουν καινουργια κομματια αλλα μου ειπαν πως δεν ξερουν ΑΝ ξαναβγουν καινουργια κομματια.

Με εβαλαν σε προβληματισμο και στραφηκα σε αγορα κλωνου...
Τουλαχιστον μεχρι να αλλαξει κατι στη διαθεσιμοτητα

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

• Phenomenon είμαι εγώ
  • e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #4453 στις: Ιαν 21, 2016, 02:07 »
Μου φαίνεται δύσκολο να μην ξαναβγούν νέα κομμάτια όταν στην Γερμανία πωλούνται κανονικά.
Κάτι θα είχαμε διαβάσει σε ξένα forums περί προβλημάτων διαθεσιμότητας και σε άλλες χώρες κτλ.

Αποσυνδεδεμένος altan678

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Tomorrow belongs to NOBODY
« Απάντηση #4454 στις: Ιαν 21, 2016, 07:30 »

Είμαι άνθρωπος όμως που βαριέμαι να ασχολούμαι πολύ, θέλω δηλαδή να φτιάχνω εύκολα τα υγρά μου, αντιστάσεις στρίψτε-βιδώστε-τελειώσατε κι όχι να χτενίζω βαμβάκια, να κάνω περίεργες δουλειές κι όλα τα σχετικά.

Οπότε λέω να πάρω κάτι καλό και να μείνω εκεί.
Σκέφτομαι μεταξύ αυθεντικού (αυτή την φορά) kfl+, eviva και phenomenon. Ο phenomenon μάλλον έχει βγει εκτός καθώς έχει θεματάκια λέει μέχρι να τον μάθεις στα βιδώματα, στα τρεξίματα κτλ. Θα πρέπει τώρα να αποφασίσω ανάμεσα στους 2...
Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σε αυτό με καμιά γνώμη;

Τότε καλύτερα να πας στον αυθεντικό κλ+. Στον άλλο θα μπλέξεις με κεραμικά, βαμβάκια κλπ. Δεν τον έχω και δεν ξέρω με σιγουριά αλλά επειδή παρακολουθώ το νήμα, κατάλαβα πως θέλει κι αυτός να τον μάθεις, δεν είναι τελείως εύκολος. Ο φαινόμενος είναι φιλοσοφίας κλ+ και μου φαίνεται πιο εύκολος. Ένα κόλπο με το βαμβάκι και την καμπάνα είναι

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 399380 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2724 729228 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 08:22
από Tem
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 5839 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3140 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 382289 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 267541 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 735964 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 269428 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 696021 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 2241 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 23468 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos