Έχω έντονα τη σκέψη να προχωρήσω κι εγώ στην παραγγελία του, μιλάμε πάντα για τον γνήσιο και όχι για κάποιο κλώνο από αυτούς που κυκλοφορούν εκεί έξω. Μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει αρκετά πράγματα και σήμερα βρίσκομαι κολλημένος στα istick μου και στα subtanks mini και nano της kanger. Oμολογώ ότι το επισκευάσιμο κομμάτι του mini με έχει ρίξει με τα μούτρα στο χόμπι, μου αρέσει τόσο πολύ που αλλάζω τις αντιστάσεις πολύ πριν φτάσουν στο τέλος τους!
Ο συγκεκριμένος ατμοποιητής μου κεντρίζει το ενδιαφέρον, χωρίς να τον έχω δει από κοντά αισθάνομαι ότι είναι ένα κομμάτι που θέλω επειγόντως να προσθέσω στη συλλογή και την καθημερινή μου ενασχόληση, μόνο απ'τα βίντεο του Ρένου απέκτησα πάθος μιλάμε! Βασικά τεράστιος πόθος είναι ο kayfun V4 αλλά το budget δεν φτάνει με τίποτα τόσο μακρυά.
Απλά αναρωτιέμαι βρε παιδιά, κι επειδή διαβάζω συνέχεια για προβληματάκια δηλαδή (διαρροές κλπ), να το προχωρήσω το πράγμα ή να συμβιβαστώ με το mini RBA του kanger μου; Είμαι σίγουρος ότι θα πάρω ακόμα καλύτερη γεύση με τον kayfun (έχω ήδη παραγγείλει και KGD βαμβάκι αφού μέχρι σήμερα είχα μόνο το ιαπωνικό της kanger που εξαντλείται σιγά σιγά) κι επίσης έχω την επιθυμία να ασχοληθώ αρκετά μαζί του, να τον ψάξω, να τον μελετήσω, να πειραματιστώ.. δεν ψάχνω δηλαδή μια λύση σαν το subtank, "έβαλες υγρό και ατμίζεις" δηλαδή..
Επίσης υπολογίζω ότι βρίσκομαι και στην επαρχία πια, σημαντικός παράγοντας να με φοβίζει για το αν θα καταφέρνω να βρω ανταλλακτικά αύριο μεθαύριο τη στιγμή που τα χρειάζομαι, ακόμα και για τα απλούστερα όπως είναι τα o'rings που πιθανότατα θα χρειαστώ στο μέλλον.
..και τελικά η καθημερινή χρήση του, πέραν της ασχολίας να τον στήσεις δηλαδή. Μπορεί εύκολα να επιτύχει κάποιος μαζί του μια απροβλημάτιστη λειτουργικότητα ή πρέπει να βρίσκεται συνεχώς με μια χαρτοπετσέτα στο χέρι; Ο Ρένος μιλάει για μια απλούστατη κατασκευή με μεγάλες "ανοχές" στο στήσιμο. "Εύκολη για τον αρχάριο" δηλαδή, είναι όντως έτσι;
Ελπίζω να τα λέμε σύντομα και από εδώ.!