Όντως είναι καθαρά καταναλωτικό το θέμα παιδιά, δεν είναι ότι μου λείπει κάτι αυτή τη στιγμή. Μιλάμε απλά για ένα "εξάρτημα" που μου καρφώθηκε στο μυαλό γι'αυτό που είναι, οπτικά τουλάχιστον μιας και δεν είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω και στην πράξη.
Ίσως το βλέπω λίγο περισσότερο σαν μια πιο ουσιαστική βάση που θα με κάνει να ασχοληθώ ακόμα περισσότερο με τις "επισκευές" μιας και το RBA του mini μου φαίνεται λίγο σαν "παιχνιδάκι" κοιτώντας παράλληλα τον lite. Όχι ότι δεν το στήνω ικανοποιητικά ή ότι δεν με ευχαριστεί η ενασχόληση μαζί του, απλά αισθάνομαι ότι με έναν τέτοιου τύπου ατμοποιητή θα περάσω σε άλλο επίπεδο.
Σαφέστατα μπορεί να πέσω κι έξω, δεν το ξέρω αυτό. Ίσως μάλιστα να τον πάρω και τελικά να παραμείνω στα στησίματα πάνω στο RBA του subtank mini, πράγμα που δεν νομίζω αυτή τη στιγμή βέβαια.
Το σκέφτομαι ακόμα η αλήθεια είναι μιας και τα οικονομικά δεν είναι στα καλύτερά τους, αυτό για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Απλά, ξαναλέω, είναι ένα "κομμάτι" που είδα και που επιθυμώ σαν παλαβός να το έχω στα χέρια μου και να αφιερώσω χρόνο πάνω του.
Είμαι επίσης σχεδόν 100% σίγουρος ότι θα τα καταφέρω καλά μαζί του, μόνο να μπορούσα να γνωρίζω αν όντως είναι κάτι που θα με ανέβαζε level σε σύγκριση με τον επισκευάσιμο του mini ή αν μιλάμε για τα ίδια σχεδόν πράγματα.. αυτό.
Ευχαριστώ για όλες τις απόψεις πάντως παιδιά, βοηθούν αρκετά.