Το προηγούμενο σετάπ το είχα κάνει στην αρχή αυτού του νήματος.

Νέο σετάπ λοιπόν σήμερα, με 1,5 Ω αντίσταση και χρήση έτοιμης αντίστασης με non σύρματα, για να έχω την απαραίτητη απόσταση από την οπή του αέρα.

Στην επόμενη φωτογραφία φαίνεται η κατάσταση της αντίστασης και του φυτιλιού μετά από 60 ml 75/25 VG/PG στα 5 mg νικοτίνης και άρωμα Tribe από Ατμόραμα 16 σταγόνες στα 10 ml. Θα μπορούσα πιστεύω να κάνω ακόμη τουλάχιστον 20 ml με αυτή. Αντικαταστάθηκε για ψυχολογικούς λόγους.

Ενδιαφέρουσα είναι η κατάσταση του φυτιλιού στα άκρα του!
Τα άκρα βρίσκονται (στο στήσιμο με φωλιά) απέναντι από την αντίσταση, και ανάμεσα στα τοιχώματα του "κώνου" και την αντίσταση. Πράγμα που μας λέει πολλά για τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, και αυτό εξηγεί κατά πολύ την "μεταλλική" γεύση για την οποία παραπονιούνται πολλοί!!

Αυτό επίσης δείχνει κατά την προσωπική και υποκειμενική άποψή μου, την δουλειά που κάνει το κεραμικό σε έναν ατμοποιητή.

Είναι λοιπόν αισθητή η έλλειψη του κεραμικού στον συγκεκριμένο ατμοποιητή. (Να μη λέμε μόνο τα καλά του έτσι?

)
Για κλείσιμο, ένα μικρό βιντεάκι με πλήρωση υγρού του Kayfun Lite.
Μπουκαλάκι χωρίς βελόνα... Εύκολα και απλά. (Πολυκράτη, για σένα!!!

)
Edit: Ο Kayfun Lite μου έκανε μόνο 60 ml από την 1/10/2013 μιας και δεν μπόρεσε να ανέβει πάνω από τον "άλλο" μου ατμοποιητή.

Παρόλα αυτά, συνεχίζω να τον έχω στην κατοχή μου λόγω της καταπληκτικής και σταθερής τροφοδοσίας.