Εμένα αυτό που με τρομάζει είναι το deck το οποίο έχει χρησιμοποιήσει επίσης σε V3, V5 & Prime. Σε καμία περίπτωση η γεύση αυτών δεν ήταν ίδια με του lite, τουλάχιστο στους δικούς μου γευστικούς κάλυκες. Αυτά τα "πηγάδια" με τις εισόδους στο πλάι, εκτός του στησίματος δεν αναβάθμισαν τη γεύση. Δεν είναι τυχαίο πως οι πιο γευσάτοι άτμο (phenomenon, cloudone) δουλεύουν με αυλάκια...
Εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. O Prime επιμένει να μου δίνει τα υγρά πιό άτονα, μη σου πω & με διαφορετικό προφίλ.
Κατά τα άλλα (& πληροφοριακά) χτες τον είχε σε live preview, αυστηρά όμως για μέσα στην ομάδα του, ο Todd. Εκεί ήταν & άνθρωπος της Svoemesto αλλά & της Creme de Vape. Διευκρινήστηκε ότι κανένα κομμάτι του καινούριου δεν ταιριάζει στον παλιό, ενώ τέθηκε & το ερώτημα του επίμαχου βιδακίου, το οποίο διαβάστηκε από τον Todd μεν, δεν απαντήθηκε δε. Κοντός ψαλμός αλληλούια, όμως.
Το kayfill, το εργαλειάκι που αναφέρθηκε παραπάνω ο Τρύφωνας, υπάρχει σε προσφορά στην Creme de Vape, στα €3.95, αν κάποιος ενδιαφέρεται.
https://www.cremedevape.com/Kayfil