Ένα μελανό σημείο του βρίσκω σήμερα μιας και με τα υπόλοιπα που ενοχλούν κάποιους (γέμισμα από κάτω αφαιρώντας τη βίδα, άδειασμα του τανκ για επέμβαση στο deck κλπ ) εγώ είχα συμφιλιωθεί πλήρως μαζί τους από την αρχή. Το δικό μου μελανό λοιπόν είναι η τροφοδοσία του και στο κατά πόσο θα μπορέσει να λειτουργήσει στα 30/70 που επιμένω στους τελευταίους μήνες, όχι ότι δεν μπορώ εύκολα βέβαια να το πάω σε 40/60 αλλά λέμε τώρα. Αν μπορούσα να ξαναβρώ κι αυτό το "kayfil", πασάς!
Πολύ αγαπημένος ατμοποιητής και ναι, για εμένα παραμένει η πραγματική "προσωποποίηση" του mtl.

Τη φωτο τη βρήκα στο δίκτυο, ένα "kayfun lite plus airflow" στην μπάρα αναζητητής ήταν αρκετό! Όπως τότε που δύο τέτοιοι ατμοποιητές ήταν υπέρ αρκετοί για να καλύψουν το ολοήμερο άτμισμά μου χωρίς να έχω άλλη όρεξη για περεταίρω αναζητήσεις. Έχει ξαναπέσει η φωτο στο νήμα δηλαδή κάπου εκεί στις αρχές του '15..
Ατμοποιητής σταθμός για εμένα προσωπικά, η αξέχαστη αρχή όλου αυτού του καλού για τον εαυτό μου. Κι απλώς ήρθε μια στιγμή που είπα να το πάω παραπέρα, χωρίς σταματημό μέχρι σήμερα όμως.
Τον ένα εκ των δύο έπρεπε να τον είχα κρατήσει κι ας δούλευε όπως δουλεύεις εσύ τους δικούς σου, οπότε κρίνεται απαραίτητο δηλαδή και μόνο. Όποτε οι όμορφες αναμνήσεις ζητούν επανασύνδεση με το σύγχρονο παρόν έστω και για λίγο.
Θα έρθει πάλι στα χέρια μου, δεν υπάρχει περίπτωση.