vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

640 επισκέπτες, 7 χρήστες
tasos1976, Tem, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75, I.P

Kayfun Lite by SvoёMesto

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Kayfun Lite by SvoёMesto
« Απάντηση #5460 στις: Μαρτίου 17, 2018, 00:26 »
Μετά από κάτι χιλιόμετρα σύρμα σε KF3.1ES (ίδιο ντεκ, καλύτερος αέρας κατά τη γνώμη μου) έχω καταλήξει σε 3ρι πυρήνα με σύρματα κάνθαλ 0.25-0.28.

Νομίζω εκεί είναι η κορυφή του. Μην ξεχνάτε πως φτιάχτηκε με φιλοσοφία 0.15-0.20mm σύρμα και φυτίλι...

Αποσυνδεδεμένος John a

• **
  • 238
« Απάντηση #5461 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:13 »
Μόλις ανακάλυψα ενα συρμα 0.20μμ στο συρτάρι μου, έχετε να προτείνετε κανένα στησιμο για γευση χτύπημα στον kayfun; δεν τον έχω δουλέψει με τόσο ψηλό σύρμα.

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• 1731
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #5462 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:30 »
Διπλή παράλληλη αντίσταση, ID 2.5mm, 4 σπείρες, 9-13W. Αλλιώς, back to basics: μονή αντίσταση, ID 2mm, 4 σπείρες, 6-8W.

Αποσυνδεδεμένος John a

• **
  • 238
« Απάντηση #5463 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:43 »
Ευχαριστώ πολύ αν και με διπλές δε ξερω τη παίζει  :(

• 1731
« Απάντηση #5464 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:45 »
Τυλίγεις δύο σύρματα, αντί ενός, στο αξονάκι σου.

Αποσυνδεδεμένος John a

• **
  • 238
« Απάντηση #5465 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:47 »
Ευχαριστώ θα δω και κανενα βίντεο αύριο και θα το κάνω. 

• 1731
« Απάντηση #5466 στις: Μαρτίου 20, 2018, 00:49 »
👍

Αποσυνδεδεμένος John a

• **
  • 238
« Απάντηση #5467 στις: Μαρτίου 20, 2018, 01:03 »
Κάτι τέτοιο δεν λες; 

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
« Απάντηση #5468 στις: Μαρτίου 20, 2018, 01:23 »
Όχι, αυτό εννοεί:

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #5469 στις: Μαρτίου 20, 2018, 02:35 »
Η εμπειρια μου...
Λατρης της σφιχτης τσιγαρισιας τζουρας...
Αγορασα τον lite+ οταν πρωτοβγηκε, επανασταση για την εποχη του, ηταν τοτε που ακομα εστηνα με non συρμα και συρμα με αντισταση, ηλεκτροποντα για την συγκολληση και silica τον Οδυσσεα-Πηνελοπη και αλλους, και ο lite+ ανοιξε καινουργιους ατμιστικους οριζοντες!

Εκτοτε δοκιμασα αρκετους επισκευασιμους (Expromizer 1-2, Squape R-X, Phenomenon, Kayfun 4-5-prime, και αλλους....) χωρις ομως κανενας να ξεπερασει, στα δικα μου γουστα, στησιματα, τον Lite+
Κατεληξα να κρατησω τον Squape R σαν δευτερον, ρεζερβα δηλαδη σε περιπτωση στραβης, και αγορασα ακομα εναν lite+ για τις αλλαγες μου στα υγρα.
Οι βασικος μου λοιπον ατμοποιητης (εδω και χρονια) ειναι ο lite+ στημενος με UD SS316L 0.32mm με ελεγχο θερμοκρασιας, 2mm πυρηνα, 8 σπειρες και βαμβακι Fiber Freaks no1. Τα υγρα μου ειναι 60/40 pg/vg. Και καθε 2-3 μερες (3 ταγκακια περιππου) νεο στησιμο.

Το βασικο μου παραπονο στον lite+ ειναι οι μικρες διαρροες που εχω απο κατω απο την βιδουλα που ρυθμιζουμε τον αερα.
Οσο ειχαμε μοντακια με "σταθερο" πολο δεν ετρεχε και τιποτα, αλλα με τους κινουμενους πολους θεωρω οτι οσο και να τον σκουπιζουμε, ολο και λιγο υγρο θα περναει μεσα στο ελλατηριο, και στο τελος θα χαλασει. Δεν εχω παρει στα χερια μεχρι στιγμης ακομα κανενα boxακι αλλα ειναι κατι που εχω προσεξει και με ενοχλει.

Προσπαθησα να βρω αλλους ατμοποιητες βλεπω reviews, διαβαζω εδω ολα τα νεα,...ο ενας μου βρωμαει και ο αλλος μου ξυνιζει.
Π.χ ο τελευταιος kayfun prime που ειναι φτιαγμενος για τσιγαρισιες τζουρες, τον εστησα το ιδιο με την παραπανω περιγραφη, και δοκιμασα και με 2.5mm πυρηνα.
Το ΒΑΣΙΚΟ μου λοιπον προβλημα:
Οσο και να παλεψα μαζι του, η τζουρα του ειναι "υγρη". Το οτι εχει περισσοτερη καταναλωση δεν με ενοχλει, αλλα την
: τοσο οσο πρεπει "στεγνη" τζουρα του lite+ δεν την βρηκα ποτε.
Και ουτε και το χτυπημα βρηκα, θεωρω οτι ο prime ειναι πιο smooth. (δευτερευοντας σημασιας)
Δε μιλαμε για v5 και squape x ...ακομα πιο juicy (υγρη) τζουρα!!!

Πονηρευτηκα καποια στιγμη οτι φταιει το βαμβακι και οτι αν εβαζα καποιο αλλο λιγοτερο απορροφητικο ισως να πλησιαζα την ας πουμε πιο "στεγνη" τζουρα του lite+
Δοκιμασα με cotton Bacon...
Ουαο δεν εκανα, ομολογω ομως οτι ειδα μια διαφορα προς το καλυτερο
Δεν εκανα πολλα πειραματα, δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο.

Βρηκα ομως τον χρονο να μοιραστω μαζι σας τις δικες μου ανησυχιες-παραξενιες :idiot1: οσο  αφορα την ατμιστικη καθημερινοτητα μου.
Αν βρισκετε κατι λαθος που κανω η' μου ξεφυγε (ανθρωποι ειμαστε) ευχαριστως να ακουσω συμβουλες...

Δεν θα σταματησω να αναζητω ατμοποιητη που θα μου κανει ενα κλικ παραπανω, αλλα μεχρι στιγμης με βλεπω να συνταξιοδοτουμαι με kayfun Lite + ;D

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2018, 02:59 από periptero »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #5470 στις: Μαρτίου 20, 2018, 09:02 »
Δύο μόνο πραγματάκια από εμένα, το πρώτο αφορά τη διαρροή που αναφέρεις από τη βιδούλα του αέρα στη βάση του lite+. Εγώ πάλι αυτό το πράγμα δεν το συνάντησα ποτέ! Ισως μου έτυχε κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν, τότε που τον χρησιμοποιούσα για σερί τριήμερα, σίγουρα τώρα δεν θυμάμαι να με είχε απασχολήσει κάτι τέτοιο.

Είμαι βέβαιος πάντως ότι πρόκειται για το ήδη ατμοποιημένο υγρό που με τη συνεχή χρήση έχει συσσωρευτεί στο σημείο και μέσα απ' το μικρό σπειρωματάκι καταφέρνει να βγει στη βάση. Έχω παρατηρήσει σε πολλούς ατμοποιητές ότι μετά τη τζούρα λίγος ατμός μπορεί να κάνει εμφάνιση στην τρύπα του airflow μετά. Ότι μένει μέσα στο "κανάλι" του αέρα λοιπόν υγροποιείται, μπουμ.

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να βάλεις λίγο τεφλόν στο βιδάκι του αέρα, εγώ το είχα δεδομένο στον lite+ (και μάλλον γι' αυτό δεν είχα το φαινόμενο της διαρροής που αναφέρεις ) μόνο και μόνο για να ρίχνω "κόντρα" σε αυτό και να μην αλλάζει εύκολα τη ρύθμιση της εισαγωγής αέρα. Με προσοχή και δάχτυλα ωρολογοποιού, λεπτοκομένο τεφλονάκι στο σπειρωμα του βιδακιού και τέλος.

Μόλις θυμήθηκα και κάτι που μου άρεσε πολύ να κάνω στον lite+, μετά τη τζούρα είχα την τάση να ρίχνω ένα μικρό φύσημα από απόσταση 10-15 εκατοστών στην είσοδο του αέρα του. Μου άρεσε να βλέπω τον ατμό που παρέμενε στην καμπάνα μετά τη τζούρα να βγαίνει απ' το drip tip.! :))

Το δεύτερο αφορά τη "στεγνή" τζούρα και που δύσκολα πιστεύω ότι θα βρεις σε πιο "σύγχρονους" ατμοποιητές. Οι "αέρηδες" μεγαλώσανε, οι τροφοδοσίες επίσης, δεν συναντάς εύκολα πια συχνά αυτό το "διαχρονικό", το "μεστό". Έχεις άλλες ομορφιές βέβαια αλλά οκ, έχει να κάνει και με το γούστο του καθενός. Μην παραλείψεις όμως να δοκιμάσεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει ) και έναν Eviva, σε στήσιμο με το κεραμικό μέσα στο deck. Αν δεν πέρασε απ' τη ζωή σου μέχρι σήμερα τρέξε να βρεις έναν για δοκιμή. :)

Αποσυνδεδεμένος periptero

• **
  • 288
  • Party all the time
« Απάντηση #5471 στις: Μαρτίου 20, 2018, 11:24 »
Αυτο με το τεφλον στο βιδακι θα ηθελα να το δοκιμασω, βεβαια δεν ξερω πως ακριβως να το κανω.
Θα ψαξω μηπως και βρω κανα βιντεο-φωτο στο ιντερνετ απο καποιον αλλον που το εκανε. Αν εχει πεσει στην αντιληψη σου κατι δωσε μου λινκ να το μελετησω :)

Οσο για τον Eviva, ναι τον θυμαμαι και εχω διαβασει για εκεινες τις απιστευτες παλιες καλες τζουρες που εδινε :yes:
Δυστυχως δεν ετυχε να πιασω καποιον στα χερια μου, αλλα ποτε δεν ξερεις... :)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #5472 στις: Μαρτίου 20, 2018, 14:19 »
Τώρα θα πετάξω την μπάλα στην εξέδρα, αλλά αφού σου αρέσουν τόσο πολύ οι σφιχτοί ατμοποιητές και η καλή γεύση, πως και δεν δοκίμασες phenomenon? :)

Αποσυνδεδεμένος treloneritis

• 2350
  • I am not anti-social, just not user friendly
« Απάντηση #5473 στις: Μαρτίου 20, 2018, 14:31 »
[member=70]periptero[/member] αμφιβάλλω αν θα βρεις κάτι στο Ιντερνετ. Προφανώς ο Μάκης μιλάει για το τεφλόν που χρησιμοποιείται στα υδραυλικά.
[member=22011]John a[/member] , δες εδώ και κάθετο στήσιμο (βασικά στήνει κλασσικό και μετά κάθετο και μετά συγκρίνει χτύπημα, γεύση, τζούρα, ατμό).

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #5474 στις: Μαρτίου 20, 2018, 14:37 »
Αυτό ακριβώς εννοώ με το τεφλον και επειδή το βιδάκι είναι μικροσκοπικό είναι και ο λόγος που μίλησα για χέρια ωρολογοποιου. ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110782 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328318 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F