Η εμπειρια μου...
Λατρης της σφιχτης τσιγαρισιας τζουρας...
Αγορασα τον lite+ οταν πρωτοβγηκε, επανασταση για την εποχη του, ηταν τοτε που ακομα εστηνα με non συρμα και συρμα με αντισταση, ηλεκτροποντα για την συγκολληση και silica τον Οδυσσεα-Πηνελοπη και αλλους, και ο lite+ ανοιξε καινουργιους ατμιστικους οριζοντες!
Εκτοτε δοκιμασα αρκετους επισκευασιμους (Expromizer 1-2, Squape R-X, Phenomenon, Kayfun 4-5-prime, και αλλους....) χωρις ομως κανενας να ξεπερασει, στα δικα μου γουστα, στησιματα, τον Lite+
Κατεληξα να κρατησω τον Squape R σαν δευτερον, ρεζερβα δηλαδη σε περιπτωση στραβης, και αγορασα ακομα εναν lite+ για τις αλλαγες μου στα υγρα.
Οι βασικος μου λοιπον ατμοποιητης (εδω και χρονια) ειναι ο lite+ στημενος με UD SS316L 0.32mm με ελεγχο θερμοκρασιας, 2mm πυρηνα, 8 σπειρες και βαμβακι Fiber Freaks no1. Τα υγρα μου ειναι 60/40 pg/vg. Και καθε 2-3 μερες (3 ταγκακια περιππου) νεο στησιμο.
Το βασικο μου παραπονο στον lite+ ειναι οι μικρες διαρροες που εχω απο κατω απο την βιδουλα που ρυθμιζουμε τον αερα.
Οσο ειχαμε μοντακια με "σταθερο" πολο δεν ετρεχε και τιποτα, αλλα με τους κινουμενους πολους θεωρω οτι οσο και να τον σκουπιζουμε, ολο και λιγο υγρο θα περναει μεσα στο ελλατηριο, και στο τελος θα χαλασει. Δεν εχω παρει στα χερια μεχρι στιγμης ακομα κανενα boxακι αλλα ειναι κατι που εχω προσεξει και με ενοχλει.
Προσπαθησα να βρω αλλους ατμοποιητες βλεπω reviews, διαβαζω εδω ολα τα νεα,...ο ενας μου βρωμαει και ο αλλος μου ξυνιζει.
Π.χ ο τελευταιος kayfun prime που ειναι φτιαγμενος για τσιγαρισιες τζουρες, τον εστησα το ιδιο με την παραπανω περιγραφη, και δοκιμασα και με 2.5mm πυρηνα.
Το ΒΑΣΙΚΟ μου λοιπον προβλημα:
Οσο και να παλεψα μαζι του, η τζουρα του ειναι "υγρη". Το οτι εχει περισσοτερη καταναλωση δεν με ενοχλει, αλλα την
: τοσο οσο πρεπει "στεγνη" τζουρα του lite+ δεν την βρηκα ποτε.
Και ουτε και το χτυπημα βρηκα, θεωρω οτι ο prime ειναι πιο smooth. (δευτερευοντας σημασιας)
Δε μιλαμε για v5 και squape x ...ακομα πιο juicy (υγρη) τζουρα!!!
Πονηρευτηκα καποια στιγμη οτι φταιει το βαμβακι και οτι αν εβαζα καποιο αλλο λιγοτερο απορροφητικο ισως να πλησιαζα την ας πουμε πιο "στεγνη" τζουρα του lite+
Δοκιμασα με cotton Bacon...
Ουαο δεν εκανα, ομολογω ομως οτι ειδα μια διαφορα προς το καλυτερο
Δεν εκανα πολλα πειραματα, δεν εχω και τοσο ελευθερο χρονο.
Βρηκα ομως τον χρονο να μοιραστω μαζι σας τις δικες μου ανησυχιες-παραξενιες

οσο αφορα την ατμιστικη καθημερινοτητα μου.
Αν βρισκετε κατι λαθος που κανω η' μου ξεφυγε (ανθρωποι ειμαστε) ευχαριστως να ακουσω συμβουλες...
Δεν θα σταματησω να αναζητω ατμοποιητη που θα μου κανει ενα κλικ παραπανω, αλλα μεχρι στιγμης με βλεπω να συνταξιοδοτουμαι με kayfun Lite +