Καμία βρώμα. Τα πάντα είναι ξεκάθαρα.
Από αισθητική είναι τα καλύτερα.
Από γεύση το ίδιο.
Ο κατασκευαστής έχει δηλώσει ότι η ποιότητα των υλικών σε θέματα ασφαλείας είναι η καλύτερη, συγκριτικά με άλλα τανκ φαντάζομαι, αλλά η φωτό που ποστάρισες προσωπικά δε μου αρέσει.
Το μεγάλο θέμα τους, που δεν το αντιμετώπισαν όλοι, αλλά αυτοί που το ανέφεραν δεν είναι λίγοι αναλογικά, είναι η αντοχή των tiny tank.
Το πάνω μέρος τους είναι εξίσου λεπτό με το πλαινό. Αν και δέχεται περισσότερη καταπόνηση από τα πλαινά, δεν έχει "ενίσχυση". Προσωπικά, πιστεύω, ότι θα έπρεπε να είναι πιο παχύ, όπως αυτό των τανκ της ΦΤ. Tα bell cup έχουν πολύ παχύ πάνω μέρος και δε σπάνε.
Οπως καταλαβαίνεις, λίγο η πίεση όταν βάζουμε το ντριπ, λίγο κάποια ψιλοπτώση, σπάει. Και μάλιστα σπάει όλο το πάνω μέρος και γίνεται δυο κομμάτια το τανκ. Σχεδόν σαν να το χάραξες κυκλικά.
Φαντάζομαι ότι αν τοποθετείς ευλαβικά τα ντριπ τιπ και δεν τα αλλάζεις συχνά κι αν δε σου πέσει ποτέ ο ατμοποιητής, θα σου κρατήσει καιρό.
Αυτή είναι όμως η λογική των γυάλινων τανκ, με την ακόμη καλύτερη γεύση. Ένα πλαστικό πάντα έχει μεγαλύτερη αντοχή ένα γυαλί. Αν πάλι δεν έχει, θα μπορούσε ίσως να έχει μια πολύ πιο χαμηλή τιμή, ώστε να αντιμετωπίζεται ως αναλώσιμο. πχ 5 ευρώ αντί για 15.
Τέλος πάντων, αν κάποιος βολεύεται, ας τα πάρει και καλοάτμιστα να του είναι.