Χμμμμ...
Το ζορισες; Του εβγαζες ατσαλα το drip tip χωρις βιδωτες κινησεις;
Κάποιες στιγμές πράγματι το ζόρισα.
Επειδή ψαχνόμουν με αρκετά drip tips, τα μπαζόβγαζα συνεχώς τελευταία, κάποια κολυμπούσαν, άλλα έμπαιναν δύσκολα,
δεν έκανα πάντα βιδωτές κινήσεις, να τα λέμε και αυτά.
Παρατήρησα πριν καμιά εβδομάδα κάτι σαν γραμμές να το πείς, τελικά μάλλον ήταν ρωγμές απ' ότι αποδείχτηκε, στο σημείο που τελικά έσπασε.
Τη στιγμή που έσπασε και μου έμεινε στο χέρι το drip tip και λίγο από το υλικό του τανκακίου, γύρω από τη βάση του (του drip tip), δεν το ζόριζα καθόλου,
ήταν μόλις άνοιξα τη βρύση, άρα είχε ήδη σπάσει.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Μπα, μάλλον θα του είχε πέσει κάτω πριν 17ημέρες, 8 ώρες και 35 λεπτά και τώρα θυμήθηκε να σπάσει.... τανκάκι με μνήμη!
ΥΓ. Zerom, υπάρχουν βιδωτά ντριπ τιπ;
chilli, πόσο καιρό το είχες; Νομίζω κάπου πρόσφατα είχα δει ότι το πήρες κι αν θυμάμαι καλά, είχες αναφέρει ότι έβγαζες συχνά το ντριπ τιπ και το τίναζες, επειδή μάζευε υδρατμούς.
Petra πράγματι μου είχε πέσει κάτω 2-3 φορές, αλλά φαινόταν ότι δεν είχε πάθει τίποτα.
Δεν θυμάμαι πότε το πήρα, κανα δίμηνο το πολύ έχω την αίσθηση, μπορεί να κάνω και λάθος.
Πάντως τα drip tips τα άλλαζα συχνά, έψαχνα να βρώ το απόλυτο. (έχω και καμιά τριανταριά από δαύτα).
Και ναι πράγματι τα έβγαζα και τα τίναζα - σκούπιζα συχνά, κατά τη διάρκεια του ατμίσματος, μάζευαν υγρό στη βάση τους.
Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το σπάσιμο, αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες, τα μεταλλικά drips που του έβαζα, μετά από μια δύο τζούρες, έκαιγαν το στόμα.
Ένα διαφανές που έχω, αγορασμένο 10€ απο Replacesmoke, δεν ξέρω τι υλικό είναι, κάηκε - έλιωσε η βάση του.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί, άλλαζα αντιστάσεις, το ίδιο, κάτι ήταν σίγουρα λάθος, αλλά τι δεν το βρήκα, μέχρι που έσπασε το τανκάκι και ηρέμησα.
Έχω λοιπόν παραγγείλει ένα τανκάκι tiny, αυθεντικό ST, που θα το πάρω σήμερα, αλλά σίγουρα θα παραγγείλω απο FT καμιά δεκαριά τουλάχιστον, μου αρέσει πολύ και οπτικά και λειτουργικά.
Πάντως όταν είχα κατέβει Καλλιθέα στους ST για να το πάρω, θυμάμαι μου είχε πει ο άνθρωπος εκεί 2 πράγματα να προσέξω.
το ένα ήταν να μην αφαιρέσω τελείως τη βίδα του αέρα γιατί μπορεί να είχε διαρροές & το άλλο ήταν να βάζω το drip tip με τρόπο "βιδωτό".