Dikos, Για να σου φρεσκάρω τη μνήμη, το τανκάκι έχει σπάσει και σε άλλα χέρια, πχ papadopoulou ioanna (δις) zerom, chilli. Αυτούς θυμάμαι απέξω. Κι υπάρχουν και όσοι δεν τους θυμάμαι.
Koίτα εσύ ο ίδιος τι γράφεις μια σελίδα πίσω
Πραγματι ειναι ευαισθητα, και να τα πατησει κανεις θα σπασουν. 
Αυτό γιατί το λες; Είχες και σου έσπασε; Αν ναι, τότε έσπασε και σε σένα.
Το λες επειδή έσπασε σε μένα, που με θεωρείς εξαίρεση; Δεν το νομίζω. Αρα το λες διότι έχεις διαβάσει κι εσύ άλλες περιπτώσεις.
Το θέμα καλύτερο ή χειρότερο έχει πολλές πλευρές.
Και θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι είμαι υπέρ το δέον αντικειμενική, διότι έχω αναφέρει πολλάκις τα πλεονεκτήματά του, που είναι η γεύση και το μικρό μέγεθος με το ελαφρύ βάρος που χαρίζει στον ατμοποιητή.
Θα ήμουν υποκειμενική αν έλεγα σε όποιον ρωτούσε, "απαράδεκτο, μακριά" ή "ναι... άψογο είναι, πάρτο σήμερα κιόλας". Διότι, αν δεν αναφέρω κάποια δυσάρεστα θέματα που μπορεί να αντιμετωπίσει, αύριο θα μου πει "βασίστηκα στη γνώμη σου, που είσαι παλιά και έμπειρη και πέταξα 15 ευρώ, διότι έσπασε στα χέρια μου". Κι αυτό να έχει συμβεί επειδή του φόρεσε 5 φορές σφιχτά ντριπ τιπ.
Για το θέμα με τα όξινα υγρά δεν ανέφερα ποτέ κάτι, διότι αυτό αφορά όλα τα πολυκαρβονικά τανκ.
@giorgosmc, θα πρέπει να λάβεις υπόψην σου ότι τα παλυκαρβονικά σπάζουν με τα όξινα, τα πυρέξ σπάζουν ακόμη και με μικρές πτώσεις, οπότε μην τα θεωρείς πανάκεια και υποχρεωτικό στάνταρ εξοπλισμό για κάθε ατμοποιητή. Αν χρησιμοποιείς επικίνδυνα υγρά, υπάρχουν ανταλλακτικά πυρέξ τανκ, αλλά να τα προσέχεις ως κόρη οφθαλμού από πτώσεις. Επίσης: Αν κάτι δεν το βρίσκεις εύκολα ούτε ως ανταλλακτικό, αυτό σημαίνει ότι η πλειοψηφία των ατμιστών δεν το χρησιμοποιεί. Γενικά, στο θέμα των τανκ, τα πάντα είναι θέμα γούστου κι επιλογής.
Αυτό που έπαθες (και εσύ) αποδεικνύει μόνο ότι το τανκ τελικά είναι αναλώσιμο στον ατμοποιητή και η τιμή του θα πρέπει ίσως να καθορίζεται με βάση τη συνολική αξία του ατμοποιητή.