Καλοί μου άνθρωποι, γειά σας και Καλή Χρονιά (διάλεξα την τελευταία μέρα του 2017 για να εγγραφώ).
Είμαι ο Γιώργος και είμαι καλά

. Γκάγκαρος στην καταγωγή (Αθήνα), μόνιμος κάτοικος Τρελών Νερών (Χαλκίδα). Νέος, στα 28 μου (Χ2), ωραίος (όρκο παίρνει η μάνα μου), λεύτερος

. Καθηγητής αγγλικής βιοποριστικά, αυτοαπασχολούμενος, με πολλά χόμπυ για βουνό, θάλασσα και...οικιακά.
Καπνιστής-Λούκυ Λουκ, με μόνιμα τσιγάρο στο στόμα, αλλά όχι όπως αυτός, εγώ το είχα πάντα αναμμένο. Ενα πακέτο "στριφτό"/2ήμερο ήταν το στάνταρ. Μέχρι πριν κάτι λιγότερο από 2 μήνες που μπήκα δειλά (και άσχετος) στο άτμισμα. Αγορά ένα pico+aspire K3 ατμο και το πρώτο "πείραμα" με 10μελο δωράκι του καταστήματος (να ναι καλά τα παιδιά). Συνέχεια με πληροφορίες για DYI υγρά (εργένης από τα 18, την κατέχω την μαγειρική/ζαχαροπλαστική)

.
Κατόπιν αναμονή για τα πρώτα μου καπνικά steeping, δοκιμάζοντας στο ενδιάμεσο έτοιμες 10μελες καπνικές πάντα γεύσεις για να παίρνω ιδέες.
Το φόρουμ σας το βρήκα κατά τύχη πριν καμιά βδομάδα. Καλός ο aspire K3 (είχα μάθει και πώς να ανοίγω τα σωθικά της εργοστασιακής κεφαλής του για τοποθέτηση DIY αντιστάσεων+βαμβακιών), αλλά ήθελα κάτι πραγματικά DIY. Ε, έπεσα στο best-seller του φόρουμ, είχε και ένα όνομα όλο...

γαλλικά ερωτικά υπονοούμενα (doggystyle), διάβασα οοοοοοολο το thread

και να μαι!!! Καλώς τονε κι ας άργησα.
Σας χαιρετώ όλους και όλες & καλή χρονιά να έχουμε.