vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

471 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, stauros53, Milarepa, kyrgiannis, Cloune, manoslykos, paulxan

Αυτοπαρουσίαση μελών

Αποσυνδεδεμένος Alexx

• 2
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #690 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 10:13 »
Αλέξης - Αθήνα - Ιατρός
τυχαία έπεσα σ'αυτό το φόρουμ ψάχνοντας για το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ιδιαίτερα πολύτιμες οι εμπειρίες των χρηστών ειδικά πάνω σε καθημερινά μικροπροβληματάκια και τρικ που αφορούν το ΗΤ. Ελυσα έτσι πολλές από τις απορίες μου και παρέλαβα και εγώ πριν μερικές μέρες το πρώτο μου ΗΤ. Ελπίζω να με βοηθήσει να μειώσω ή και σταματίσω το κανονικό τσιγάρο (άρα και τον πρωινό βήχα, την μυρωδιά στο σπίτι, τα ρούχα και το αμάξι και την γκρίνια της γυναίκας μου). Προς το παρόν είμαι πολύ ευχαριστημένος από το ΗΤ, από 25 τσ τώρα κάνω 3 τσ και σκέφτομαι μήπως τα σταματήσω τελείως.
 :bye:

Αποσυνδεδεμένος Ioannis75

• *
  • 12
  • nicotine, caffeine, sugar fix
« Απάντηση #691 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 11:36 »
Καλημέρα κι απο μένα, καλώς σας βρήκα.

Είμαι ο Γιάννης, 36, εξαρτημένος στη λέρα που λέγεται τσιγάρο από τα 18. Τα τελευταία 9-10 χρόνια κάπνιζα Old Holborn yellow με φιλτράκι, από 15 - 25 (max) τσιγάρα την ημέρα. Από την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησα το ΗΤ, κατόπιν προτροπής συναδέλφου κι εντατικής ανάγνωσης πολλών θεμάτων του φόρουμ σαν επισκέπτης. Ξεκίνησα με μια EGO-T συσκευή και 2-3 υγρά για αρχή. Συγχαρητήρια για το φόρουμ και για την προσφορά όλων σε αυτό.  :thumbsup_move_1: Με βοήθησε πολύ για το ξεκίνημά μου, δίνοντας πολύτιμη καθοδήγηση για το αρχάριο επίπεδό μου σε θέματα του ΗΤ. Είμαι 3,5 μέρες άκαπνος χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα - παρενέργεια μέχρι τώρα :hapy_crazy:

Καλά κι απροβλημάτιστα ατμίσματα σε όλους!!!

Γιάννης

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
« Απάντηση #692 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 12:18 »
γεια χαρα σε ολους, ειμαι γυρω στα 40, καπνιζω τα παντα εδω και πολλα χρονια.
Δεν θελω να κοψω το καπνισμα (τουλαχιστον τωρα) και καπνιζω ΗΤ 2 μερες περιπου.
Δεν εχω συντονιστει ακομα οποτε εχω και ενα πακετο να υπαρχει.
Οι λογοι που το ξεκινησα ειναι καθαροι οικονομικοι, αλλα μετα απο δοκιμες
ειδα οτι το ΗΤ ειναι απολαυστικο και δεν εχω εμβαθυνει παραπερα
και απο οσο ειδα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για ανεβεις επιπεδο...

Αποσυνδεδεμένος dm4891

• **
  • 453
« Απάντηση #693 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 15:38 »
Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης κ εδώ κ 3 μήνες φανατικός ατμιστής !!!
έχω καπνίσει ότι βγάζει καπνό.........τσιγάρα πούρα ΄πιπες στριφτά όλα
κάποιοι φίλοι που είδα με η.τ. με έκαναν να μπώ στην παρέα
διαφορές έχω δει απο το τσιγάρο προς το καλύτερο ( θα δούμε στο μέλον)
γυρισμό στο τσιγάρο δεν βλέπω Ατμός η τίποτα
Αν κ ακόμα ψάχνομε με ατμοποιητές η.τ.κ υγρά σε όλες τις απόψεις
Το φόρουμ είναι πολύ καλό κ κατατοπιστικό !!!!!
Καλά ατμίσματα σε όλους !!!!

Αποσυνδεδεμένος Ektoras

• 1
« Απάντηση #694 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 16:53 »
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι 33, μένω στην Αθήνα, δουλεύω ως προγραμματιστής και κάπνιζα από τα 17. Εδώ και 3 εβδομάδες έχω αποκτήσει ένα hybrid. Το δοκίμασα από ένα φίλο και πραγματικά δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο...Πριν κάπνιζα καπνό, περίπου 6-7 τσιγάρα την ημέρα. 2-3 φορές την εβδομάδα μπορεί να κάνω και ένα κανονικό τσιγάρο, αν και την τελευταία φορά το πέταξα στην 2η τζούρα...
Μου άρεσε πολύ το κλίμα του forum και ήδη έχω βρει απαντήσεις σε απορίες που είχα.....ακόμα ψάχνομαι με τα υγρά και τους ατμοποιητές (όπως όλοι στην αρχή άλλωστε)

Καλή συνέχεια σε όλους και καλά ατμίσματα  ;)

Αποσυνδεδεμένος Nick1150

• *
  • 21
« Απάντηση #695 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 20:49 »
Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι ο Νίκος, 36 χρονών, μένω Αθήνα και μέχρι πρόσφατα ήμουν καπνιστής από τα 17 μου, κυρίως malboro medium, περίπου 10 με 20 τσιγάρα ημερησίως. Πριν μια εβδομάδα δοκίμασα από ένα φίλο ένα ΗΤ. Μετά από λίγο ψάξιμο στο ιντερνετ και αφού έπεσα στην πολύ ωραία σας παρέα, πριν 4 ημέρες αγόρασα ένα Ovale Elips με υγρό Malboro 0.9 nature. Ειλικρινά δεν περίμενα να με καλύψει τόσο πολύ σε σχέση με το ΚΤ !!! Την Παρασκευή αγόρασα το Elips, και έμεινα άκαπνος για 2 ολόκληρες ημέρες! Το πρώτο ΚΤ το δοκίμασα την Κυριακή και σήμερα Δευτέρα, σύνολο 2 ΚΤ δηλαδή σε 4 ημέρες ! Αυτό είναι πραγματικά τεράστια πρόοδος για εμένα. Εύχομαι να συνεχίσω έτσι και να απαλαγώ τελικά από το ΚΤ μια και καλή.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.

Νίκος

Αποσυνδεδεμένος boom

• *
  • 45
« Απάντηση #696 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 20:54 »
γεια σας,ειμαι η boom..πηρα η.τ. και το χρησιμοποιω εδω και 9 μερες..ομως τα βραδια μου σκαει να καπνισω κ.τ.
και κανω κανα 2..τα ευχαριστιεμαι θα ελεγα..ομως μου αρεσει και το η.τ. και θελω να σταματησω να καπνιζω το κ.τ.
εχει καποιος παρομοια συμπτωματα?(χεχε)
θα ηθελα να ακουσω γνωμες-προσωπικες εμπειριες,,παντως το η.τ. ειναι κ αυτο πολυ απολαυστικο θα ελεγα.. και προσπαθω να συνηθισω μονο αυτο..τι λετε?μηπως ειναι ακομα νωρις?ημουν μανιωδης καπνιστρια..εκανα 25-30 τσιγαρα στριφτο..κ για μενα ειναι αθλος που κανω μονο 2 κ.τ. την μερα πλεον..

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #697 στις: Νοεμβρίου 21, 2011, 21:01 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος vpisinar

• *
  • 9
« Απάντηση #698 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 11:14 »
Φίλοι συνατμιστές,

Είμαι ο Βασίλης, καπνιστής για 13 χρόνια, με διάλειμμα 8 περίπου μηνών που μου απέφερε... 10 επιπλέον κιλά. Ξεκίνησα με ego-t και ατμίζω εδώ και 3 εβδομάδες, εκ των οποίων οι 2 εβδομάδες χωρίς ούτε τζούρα κανονικού τσιγάρου. Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το ΗΤ και ευχαριστώ το φόρουμ και τα μέλη του για τις πολύτιμες πληροφορίες και τη βοήθεια που παρέχουν. Ελπίζω το φόρουμ να παραμείνει έτσι, με αυτό το θετικό και παρεϊστικο κλίμα.

Χαιρετισμούς σε όλους.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #699 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 14:11 »
Γειά χαρά σε όλους. Είδα το φόρουμ, καμμια βδομάδα πρίν, έγινα μέλος καναδυο μέρες πρίν, και περίμενα να παραλάβω το καινούριο μου ΗΤ απο την Ivape για να γράψω. ¨ηρθε σήμερα, το δοκίμασα, πέτυχα απ ότι φαίνεται καλό υγρό που μ αρέσει, σαν αίσθηση επίσης δεν βλέπω να υστερεί σε τίποτα, (παρ'ότι για το βόβο των Ιουδαίων, έμαθα όσα μπορούσα αυτές τις μέρες για Dual Coil, Cartomizers, κλπ) και το μόνο πρόβλημα που βλέπω να έχω είναι οτι όντας συνηθισμένος να δουλεύω στο σπίτι σε υπολογιστή, και να είμαι με ένα τσιγάρο στο χέρι πάνω απ το πληκτρολόγιο, πρέπει να το απαρνηθω. Παω να ψάξω τώρα να βρώ που πρέπει να πώ τις εντυπώσεις μου για την γρήγορη εξυπηρέτηση κλπ.
Καλώς σας βρήκα ο νούμπας.

Αποσυνδεδεμένος faiakas

• 4
« Απάντηση #700 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 16:59 »
Άβε,
Κάνω καπνό εδώ και πολλά χρόνια και ακόμα περισσότερα καπνίζω γενικά.
Είμαι στην διαδικασία αναζήτησης η.τ ώστε να το κόψω το ρημάδι.
(λίγα λόγια και καλά)

Αποσυνδεδεμένος ντουμανης

• *
  • 24
« Απάντηση #701 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 17:55 »
καλησπερα και απο εμενα και καλως σας βρηκα!ειμαι ο κωστας 33 χρονων,16 χρονια καπνιστης και χρηστης του η.τ εδω και 2 βδομαδες..

Αποσυνδεδεμένος Ant0n1s

• 1
  • Ενοχλήστε δε μασάω ;)
« Απάντηση #702 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 17:56 »
Γειά σας φίλοι!

Οτι 20 χρόνια αδιάκοπης σχεσης  "αγάπης"  με τον Oldholborn  θα στραπατσαρίζονταν ετσι ευκολα - αγόγγιστα  με  δυο-τρεις δοκιμαστικες τζουρες  απο ενα EgoT δεν το φανταζόμουνα ποτε !!

Ειμαι 15 μερες τωρα  ατμιστης .

Καλώς σας βρήκα

Πάω  να κανω μια βουτια στα γραφόμενα σας ,αμα βρω κιόλας και κανα υγρο να μοιαζει στην πρώην αγαπη μου θα ειμαι Ευτυχής Ατμιστής  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος koumparos7

• 3
« Απάντηση #703 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 18:33 »
καλησπερα και απο εμενα...ειμαι ο Θανάσης 38 ετών...

απο τον Σεπτπεμβριο εχω το alter eGo-T αλλα....ενω τον πρωτο μηνα ολα καλα...απο τότε που άρχισε να μου τρεχει υγρο απο την ένωση της μπαταριας με τον ατμοποιητή...με ξενερωσε.

σας βρηκα ψαχνωντας λύση...ΑΛΛΑ...μάλλον βρήκα το φως το αληθινο.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #704 στις: Νοεμβρίου 22, 2011, 20:34 »
Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450613 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110851 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328460 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F