Καλημέρα σας ,
Είμαι ο Κωνσταντίνος . Είμαι 25 ετών και είμαι Λογιστής . Βρίσκομαι στο άτμισμα από τον Γενάρη του '17 και πριν απ' αυτό κάπνιζα από το '12 . Για να είμαι ειλικρινής ξεκίνησα με ένα περίεργο σετάκι ( pico + έναν εργοστασιακό της eleaf που ούτε τσιγαρήσιος θεωρούταν ούτε πνευμονικός (ούτε και θυμάμαι πως λεγόταν), κάτι ενδιάμεσο αλλά τίποτα ξεκάθαρο) . Τα πρώτα 2 χρόνια της ατμιστικής μου πορείας κάπνιζα παράλληλα γιατί δεν ένιωθα ότι με καλύπτει πλήρως ο ατμός αλλά δεν ήθελα να το παρατήσω και πολύ χαίρομαι που δεν το έκανα . Πέρασαν διάφορα παιχνίδια από τα χέρια μου , όμως το σημείο ορόσημο για εμένα ήταν τον Δεκέμβρη του '19 που μπήκα σε ένα "κωλομαγαζάκι" και πήρα τον πρώτο μου zenith ( innokin zenith stainless steel 24mm 4ml) . Από τότε που κουμπώθηκε πάνω στο ''κάκιστο'' μοντάκι που με συνάρπασε εκείνη την περίοδο το χέρι μου δεν ξανακούμπησε αναπτήρα ούτε χαρτάκια , ούτε φιλτράκια , ούτε καπνό , ούτε πακέτο .Θα μπορούσα να πω ότι είμαι 4 χρόνια καθαρός αλλά θα αδικούσα τον εαυτό μου , καθώς πρόσφατα κλήθηκα να περάσω μια δοκιμασία που (αν και δεν τα κατάφερε πλήρως να αντικαταστήσει ξανά) επηρέασε αισθητά τον τρόπο πρόσληψης νικοτίνης που χρησιμοποιούσα. Η δοκιμασία αυτή ονομάζεται "ΕλΛηΝιΚά ΣτΡαΤά" και το ότι υπηρέτησα στην εξωτική και δε απομονωμένη Κάλυμνο δεν διευκόλυνε ιδιαίτερα την κατάσταση . Να σημειωθεί ότι επιδίωξα να παρουσιαστώ και να απολυθώ με Bishop rta x Dovpo cluch mech mod το οποίο και συνέβη , αλλά με ατσθαλίες στο μεσοδιάστημα . Κοιτώντας πίσω , έπρεπε μάλλον να μπω πιο συνειδητοποιημένος κρατώντας πάλι κανένα Zenith ή κανένα podάκι (κυκλοφορούν ωραία πράγματα τώρα τελευταία) . Κατά τα άλλα , για να αναφέρω και 5 πράγματα για τις εμπειρίες μου καθαρά στο άτμισμα , μετά πολυετή εσωτερική αναζήτηση και διαλογισμό , έχω καταλήξει ότι σε κάποια πράγματα είμαι εποχιακός τύπος . Δηλαδή , φθινόπωρο-χειμώνα-άνοιξη mtlάκια και χαλαρότητα , bishopικές , XRPικές , BSKRικές καταστασούλες οι οποίες είτε στέκονται πάνω σε κανένα paramour είτε σε κανένα clutch(ορθόδοξο τσίγκινο κουτάκι αξίας) είτε σε κανένα paradox και το γλυκό ζεστό καλοκαιράκι παραλία και σύννεφα από ποταμόπλοια κοσμοναύτες , τάνκερ an rda for vaping , ατμομηχανές arcane αλλά και κρουαζιερόπλοια falcon king . Από υγράκια προτιμούμε τις γλυκιές γεύσεις αν και έχουμε δοκιμάσει απ' όλα . Με φρούτα ξεκινήσαμε , περάσαμε από καπνικά και ακόμα ξεχωρίζουμε εκείνα τα 2-3 που μας μούδιασαν το στόμα (με την καλή έννοια) και τώρα πήζουμε σε φυστικοβούτυρα , μπακλαβάδες-εκμέκ(ια)-κανταϊφια-γαλακτομπούρεκα , κρεμούλες , ντονατσάκια και τις συναφείς ακολασίες του ουρανίσκου .
Αυτά τα "ολίγα" σε πρώτη φάση . Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να ντύνεστε ζεστά .