Καλησπέρα στην όμορφη παρέα και καλώς σας βρήκα!
Είμαι ο Παναγιώτης και εδώ και έναμιση μήνα περίπου, πήρα την απόφαση και μπήκα και γω στο άθλημα, παρατώντας τον καρκίνο μετά από μισή ζωή στο στριφτό, 16 χρόνια!
Και θα ήθελα να ευχαριστήσω ολα τα παιδιά στο φόρουμ, που με τις γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες και ριβιους τους, έχουν βοηθήσει πολύ σ'αυτό το νέο εγχείρημα, σ'αυτή την πολύ σημαντική αλλά και ωραία προσπάθεια!
Με κάψατε βέβαια λίγο μπαγασηδες, στις ατειλειωτες ώρες που διάβαζα τα διάφορα νήματα (μερικά μαλιστα απ'το 17-18), συνέχεια με νέα διλήμματα και σκέψεις, απ'τις προτάσεις κ τις προβληματικές.
Όμως, ήταν πολύ ωφελιμο, γιατί από κει που το Δεκέμβρη σκεφτόμουν να πάω στα ποντακια της Voopoo γιατί έλεγα σιγά μην ασχοληθώ με ατμοποιητες κλπ,
σιγά σιγά άρχιζα να αλλάζω γνώμη και ήθελα να πάω σε κάτι καλό, για να ενισχύσω την προσπάθεια διακοπής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για καλύτερη γεύση, χτύπημα, κλπ, και ταυτόχρονα να μην κάνω 100 δοκιμές στα upgrades, χάνοντας χρόνο κ χρήμα...
Και εκεί που φαινόταν οτι θα καταλήξω σε Zenith-Zlide όπως "προσταζε" η αγορά και διάφορα ριβιους στο νετ, διαβάζοντας εδώ διάφορες γνώμες, στράφηκα προς Aspire.
Ωστόσο, άρχισα (φτηνά μέσω αγγελίας) με τον Kizoku limit που πρότειναν πολλοί, γιατί φοβήθηκα τις διαρροές του GT..
Συνέχιζω όμως με τον Ναυτίλο κάνοντας το...άλμα πίστης, αλλά παράλληλα η έρευνα αγοράς συνεχίστηκε, γιατί ήδη είχα μαζέψει αρκετό "υλικό" για τους επισκευάσιμους, βλέποντας ότι εκεί είναι το...μέλλον. Εκεί βέβαια, επειδή είχα μπει στη φάση των αγγελιών, με μοντάκια κλπ, επήλθε το απόλυτο χάος, με πολλές επιλογές (αρχικά md, ares, galaxies, ammit, berserker, hastur, μετά pioneer, precisio, dwarw, ether...🤯)
Τελικα, πήρα αρχικά τον ehpro και στη συνέχεια τον glaz mini ως 2 καλά και τίμια entries, μιας και τους βρήκα φτηνούς (οκ, βιαστικές αγορές) και πρόσφατα συμπλήρωσα την τριπλέτα με τον bishop. Και πλέον θέλω να κλείσω για αρκετό καιρό, με τον FEV, ώστε σε λίγο καιρό να αρχίσω δυναμικά 😂 με τους επισκευάσιμους.
Παράλληλα, αρκετό διάβασμα κ ψάξιμο για εργαλεία, σύρματα, βαμβάκια, ενώ ταυτόχρονα ένα χάος με τις αναζητήσεις στα υγρά, SNVs, diy, εξοπλισμούς, νικοτινες κλπ (γιατί πέρα από ποιοτικη, πρέπει να βγεί κ φτηνή η φάση 😁)
Ολίγον τι "εξουθενωμένος", αφού προμηθευτηκα όλα τα απαραίτητα (και μη😂) (ποτήρια ζέσεως, φιαλιδια, σύριγγες, βελόνες κτηνιατρικες για VG, ζυγαριά, κλπ),
έφτιαξα τις νικοτινουχες βάσεις μου και έβαλα διάφορα υγρά να ωριμάζουν, φτιάχνοντας και 4-5 από αρώματα ecig και μια τριμπεκα (άλλο χάος εκεί, στα τυφλά ψάχνοντας να βρεις κάτι που να σου αρέσει).
Και λογικά, σε λίγες μέρες θα κάνω τις πρώτες μου απόπειρες στους επισκευάσιμους!
Και όλα αυτά, χάριν στη βοήθεια που πήρα διαβάζοντας το φόρουμ, κ γι'αυτό σας ευχαριστώ κ πάλι όλους, γιατί πραγματικά δεν είχα κανέναν ατμιστή στο περιβάλλον μου για κάποια βοήθεια.
Παράλληλα, έσπρωξα την κοπέλα μου και 3 φίλους στη διακοπή και στον ατμό (όλοι με το Caliburn G, η δικιά μου στη συνέχεια ζήλεψε και μετέβη στο Ναυτίλο), και βρήκαν την υγειά τους κ γουστάρουν!
Έχει να πέσει πολύ ερώτηση, ειδικά για υγρά κ στησίματα, οπότε ετοιμαστείτε 😂
Πέρα απ'την πλάκα, καλώς σας βρήκα και για 3η φορά, ευχαριστώ!
Υ.Γ Έχω βέβαια ένα θεματακι, καθώς εδώ κ λίγο καιρό,
κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο περνούν οι ώρες, mutαρεται πολύ έντονα η γεύση και το χτύπημα,
σε σχέση με το πρωί ή οταν κάνω 1-2 ώρες να ατμίσω,
σε σημείο να φτάνει το βράδυ κ πολλές φορές να μην ξέρω τι ατμιζω και να μη με γεμίζει καθόλου, ακόμα και να σκέφτομαι το στριφτό
Παρότι εναλλάσσω 2-3 γεύσεις (9αρα κάνω), πίνω αρκετό νερό, που κ που κάνα όξινο για ανανέωση και δε νομίζω πώς το έχω πιπίλα (~5-6ml)..
Αλλά αυτό το ζήτημα, μάλλον στο ανάλογο τόπικ.