vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

803 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, manoslykos, mathimatikos1966, anetost, Milarepa

Υψηλή Νικοτίνη (λίγα ml ) VS Χαμηλή Νικοτίνη ( πολλά ml )

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
  • Φύλο: Άντρας
  • 23 Οκτώβριου 2011 εκανα το τελευταιο μου τσιγαρο
Απ: Υψηλή Νικοτίνη (λίγα ml ) VS Χαμηλή Νικοτίνη ( πολλά ml )
« Απάντηση #45 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 20:16 »
βρε τι 24 κ 36 ακούω..

παιδιά πάει πολύ..πάνω από τα 20 θεωρώ ότι κάτι παίζει..δηλαδή το υγρό δεν είναι όσο νομίζεται ότι είναι.

Κ Αντε είναι, θα πάθει λαιμός σας.σε αυτά τα νούμερα αρχίζει κ γίνετε επικίνδυνο ακόμα κ σε επαφή με το δέρμα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #46 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 20:19 »
Ο λαιμος θα παθει Σταματη αν το εχεις πιπιλα με 24αρα και 36αρα. :yes:
Και οχι με 2 ml την μερα.
Και οταν λες δεν νομιζεις οτι ειναι οσο νομιζουμε τι σημαινει αυτο?Γιατι με αυτο το σκεπτικο το ιδιο μπορει να ισχυει για ολα τα υγρα
Και γιατι να μην παθει ζημια με την χαμηλη νικοτινη και τα συνεχομενα ερεθισματα που δεχεται ανα λεπτο ?

Συνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #47 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 20:43 »
Από ότι είχα διαβάσει, η ημιπερίοδος ζωής της νικοτίνης είναι 10-20 λεπτά. Σ' αυτό το διάστημα πέφτει με γεωμετρική πρόοδο από το αίμα και μετά γραμμικά έως ότου αποβληθεί μέσω των ούρων.
Τι σημαίνει αυτό? Αυτός που κάνει λίγα mg και πολλά ml δεν στρεσάρει τον οργανισμό του με νικοτίνη όπως αυτός που κάνει πολλά mg. Είναι λάθος δηλαδή απλά να λέμε ότι 9mgX8ml και 24mgX3ml είναι το ίδιο επειδή στο τέλος της ημέρας μας κάνουν συνολικά 72mg. Αυτός που κάνει τα λίγα mg δεν θα φτάσει ποτέ τη συγκέντρωση νικοτίνης αυτουνού με τα 24mg.

Χωρίς να θέλω να την πω σε κανένα. Άλλος θέλει παραπάνω, άλλος λιγότερη, άλλος να την ακούει, άλλος να τον ηρεμεί.

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
« Απάντηση #48 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 20:54 »
δεν θα πάθει ζημιά με τα μικρά συνεχόμενα ερεθίσματα γιατί άλλο να πίνεις μια ασπιρίνη ανά 5 ώρες κ άλλο να πιεις όλο το κουτί μαζί.

το άλλο θέμα με τα MG είναι πολύ πιθανόν να κλέβουν παντού. αλλά την 6άρα θα την κάνουν 5 δν θα καταλάβεις κ πολλά,την 24 όμως θα την κάνουν 18.

κάνε μια 18άρα βάση ευρωπαϊκή κ κάνε μια κινέζικη η καμία πολωνική.θα δεις ότι στην κινεζική η πολωνική κλέβουν αρκετά.

(όλα αυτά βέβαια είναι σχετικά..μιλάμε για τον γενικό κανόνα)

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #49 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 20:59 »
Δεν ειπα οτι 5 mg x 10 ml ειναι το ιδιο με τα 24 mg x 2 ml = το ιδιο.......

Ερωτηση εκανα και ειπα ''μπορει΄΄ να ειναι το ιδιο. Δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο.

Δεν ξερω αν γινεται να κανουμε τετοιους υπολογισμους.......... :hmmm: :hmmm: :hmmm: :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Χωρις να θελω να παρασηρω κανενα......... :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος stam

• 637
« Απάντηση #50 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 21:03 »
μπορεί να μην είναι το ίδιο θεωρητικά αλλά πρακτικά αυτό συμβαίνει.

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #51 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 21:14 »
Εγω παλι πιστευω οτι δεν εχουν σημασια τα mg για το ποσα ml θα κανεις μεσα στην μερα, σε αλλον μπορει να αρεσει να το ατμιζει συνεχεια, σε αλλον να το ατμιζει καθε καποια ωρα κτλ

Ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας, δεν μπορω να πιστεψω οτι ατμιστης που "απολαυμβανει" το ατμισμα, και που πριν αναβε τσιγαρο πριν σβησει το αλλο την βγαζει τωρα με τρεις τζουρες την μερα σε 24αρα και βαλε mg.

Εγω π.χ. καπνιζω καποιες ωρες συνεχεια π.χ. με τον καφε, μετα το φαγητο κτλ οπως εκανα και οταν καπνιζα και ατμιζω 6-12mg 1-1.2ml την μερα και ειμαι μια χαρα.

Ασε που τα πολλα mg μου πεθαιναν τον λαιμο λες και καπνιζα, ενω στα χαμηλα ειναι σαν να καπνιζεις χαμομηλι (οσον αφορα τον λαιμο)

Και επισης δεν ατμιζω δικες μου αλχημιες, ατμιζω οτι μου δινει ετοιμο η εταιρια παραγωγης και χωρις πολλες εναλλαγες σε υγρα μεσα στην μερα (οσον αφορα τον λαιμο παλι)

Οσο για το ερωτημα με τα mg και τα ml, θεωρω δυσκολο ο οργανισμος σου να χρειαζεται τοσα mg νικοτινης γενικα ωστε να σε ωθει να το κανεις πιπιλα, οπως και το να τα καταφερεις να ατμισεις "10ml" σε μία μερα :respect:  (θα ηταν 10 φορες περισσοτερο απο οσο υγρο ατμιζω εγω την μερα, και να φανταστεις οτι με θεωρω οτι το εχω πιπιλα ορισμενες ωρες).

Σιγουρα, αν θες να το εχεις πιπιλα δυσκολα θα το κανεις αυτο σε υγρα με πολλα mg, αλλα το θεμα δεν ειναι αν θα το κανεις πιπιλα ή οχι αλλά αν το απολαμβανεις, γιατι αν δεν το απολαμβανεις τοτε "δυσκολα τα πραγματα". Ασε που τα mg θα σου παιζουν συνεχεια, τωρα μπορει να βρεις ενα υγρο να σου αρεσει στα 18mg μετα καποιο αλλο στα 6mg κτλ., για μενα τα mg ειναι θεμα υγρου, εταιριας, διαθεσης, χρονικης περιοδου κτλ κτλ κτλ  ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 21:36 από micron »

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 21:45 »
Ειναι περισσοτερο θεμα συνηθειας, δεν μπορω να πιστεψω οτι ατμιστης που "απολαυμβανει" το ατμισμα, και που πριν αναβε τσιγαρο πριν σβησει το αλλο την βγαζει τωρα με τρεις τζουρες την μερα σε 24αρα και βαλε mg.

Α γειά σου :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 21:52 »
Συμφωνος απολυτα    :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1256
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 22:30 »
Καλά, θεριακλής καπνιστής όμως δεν είναι μόνο αυτός που τό'να ανάβει τ'άλλο σβήνει.. Κι εγώ πολλά ml με λίγα mg είπα, αλλά, εγώ δηλαδή που έκανα έναν craven 25gr τη μέρα με γλυκόριζα άφιλτρα, και τα έκανα μπουριά, το λοιπόν 15-20 τσιγάρα τη μέρα, δε θεωρούμουν βαρύς καπνιστής..;

Αποσυνδεδεμένος porky

• *
  • 6
  • Φύλο: Γυναίκα
    • vaPe Store
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 23:11 »
Κάνεις όσο χρειάζεται για να σε κρατάει μακριά από το τσιγάρο. Τις προηγούμενες απόπειρές μου τις έκανα με 12άρια υγρά (έτσι λέει ο σύζυγος που τα έφτιαχνε  :tongue_smilie: ). Δεν μπορώ να πω πως με έκαναν να μείνω μακριά από το τσιγάρο. Έτυχε να δοκιμάσω το puros της El_toro και μετά από αυτό απαίτησα να μου φτιάχνει 24άρια. Τώρα μάλιστα!!!
Βέβαια σκέφτομαι πια να μειώσω στα 20 και βλέπουμε.
Τώρα πόσα ml, δεν τα μέτρησα αλλά κανένα τριάρι σίγουρα.

Αποσυνδεδεμένος asteriosl

• **
  • 327
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 23:18 »
όταν ξεκίνησα το η.τ. έκανα 18ρα και πάλι ήθελα παραπάνω. έκανα περίπου 10ml τη μέρα. Τώρα κυρίως λόγω επισκευάσιμων κάνω υγρά με 5mg και πάνω κάτω 15ml ημερησίως.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2013, 23:59 »
Από ότι είχα διαβάσει, η ημιπερίοδος ζωής της νικοτίνης είναι 10-20 λεπτά. Σ' αυτό το διάστημα πέφτει με γεωμετρική πρόοδο από το αίμα και μετά γραμμικά έως ότου αποβληθεί μέσω των ούρων.
Τι σημαίνει αυτό? Αυτός που κάνει λίγα mg και πολλά ml δεν στρεσάρει τον οργανισμό του με νικοτίνη όπως αυτός που κάνει πολλά mg. Είναι λάθος δηλαδή απλά να λέμε ότι 9mgX8ml και 24mgX3ml είναι το ίδιο επειδή στο τέλος της ημέρας μας κάνουν συνολικά 72mg. Αυτός που κάνει τα λίγα mg δεν θα φτάσει ποτέ τη συγκέντρωση νικοτίνης αυτουνού με τα 24mg.

Χωρίς να θέλω να την πω σε κανένα. Άλλος θέλει παραπάνω, άλλος λιγότερη, άλλος να την ακούει, άλλος να τον ηρεμεί.

Αναφερεσαι για το ΗΤ η γενικα για την νικοτινη?

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 00:45 »
Δεν έχω τολμήσει να ψηφίσω μέχρι τώρα, αλλά παρακολουθώ...

Γιατί δεν έχω τολμήσει; Διότι είμαι στα πολλά ml, πολλά mg.
Γιατί παρακολουθώ; Διότι κατάλαβα πια ότι υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι.
Γονίδια γαρ...

Γιατί είμαι στα πολλά ml, πολλά mg;
 :dontknow: Διότι διαφορετικά βλέπω αστράκια και γραμμούλες  :yes:  :laugh1:

Ταξινομώ λοιπόν τις εξής κατηγορίες:

πολλά ml, πολλά mg
αμαρτίες γονέων παιδεύουν τέκνα... γεννήθηκες για την εξάρτηση... ποτέ δεν θα γίνεις φλωρέξ... κάτσε εδώ που είσαι, να γλιτώσεις τα παράγωγα της καύσης.

λίγα ml, πολλά mg
Βλέπω παλιούς εδώ...  8)
Μιας και η εμπειρία δείχνει ότι η απορρόφηση από τους ατμιστές δεν είναι όση είναι με τους καπνιστές, ναι μεν έχετε σχεδόν απο-εξαρτηθεί, αλλά γουστάρετε μια δοσούλα, όταν ανάβουν τα λαμπάκια σας. Το θέμα είναι πότε ανάβουν... 3 φορές τη μέρα, 8 φορές το μήνα...
Όχι, δεν είστε χριστουγεννιάτικο δέντρο, να σας τα ανάβουν άλλοι ένα μήνα το χρόνο. Είστε άνθρωποι, και η ανάγκη λήψης προδίδει ότι παλεύετε με το όριο γονίδια (μάνα γιατί με γέννησες) και την παλεύω την εξάρτηση.

πολλά ml, λίγα mg
Αν είστε νέος ατμιστής, πατείστε το "forum" πάτε αλλού και μην διαβάσετε τη συνέχεια. Σας κατέχει το σύνδρομο-πιπίλα, λογικό, προέχει η απεξάρτηση από το ΚΤ, πολύ καλά κάνετε. Άλλωστε, έχετε φύγει από εδώ, θα βρείτε αργότερα το μόνιμο προσανατολισμό σας.
Αν δεν είστε νέος ατμιστής... ανασφάλειες... η κρίση, το ένα, το άλλο... θέλετε να ξέρει ο εγκέφαλός σας ότι υπάρχει ένα απόθεμα νικοτίνης για τη δύσκολη ώρα... Τσ... τσ... αφού δεν έχετε την τιμωρία των γονιδίων, συνεχείστε να παλεύετε.

λίγα ml, λίγα mg
Γιατί μας απασχολείς, Χριστιανέ  :dontknow: μου...
ΕΝΑ βηματάκι σου έμεινε (τεράστιο για σένα, ποιος ξέρει, μπορεί να βοηθήσει εκατομμυρια άλλους στο μέλλον), κάνε το...
Άντε στο φλωρέξ, να καταθέσεις εμπειρίες πώς τα κατάφερες... ΘΗΡΙΟ !!!

(Όλα αυτά με την υπόθεση ότι η πρόσληψη νικοτίνης έρχεται σε χαμηλότερο μέτρο στους ατμιστές.)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 00:53 από spectrum »

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• **
  • 299
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2013, 01:59 »
Υποκειμενικό το ερώτημα ή καλύτερα "ότι πάει στον καθένα"

Προσωπική άποψη και εμπειρία είναι ότι κατεβαίνοντας στα mg (τώρα βρίσκομαι στα 3, άρχισα από 16) σίγουρα θα αυξήσεις τα ml αλλά μάλλον αυτό είναι παροδικό και εξισορροπεί στην συνέχεια.
Εχεις κάνει όμως το βήμα να κατέβεις σε νικοτίνη, να την συνηθίσεις και να συνεχίσεις να το κάνεις μέχρις ότου φτάσεις σε μηδενική που φαντάζομαι αποτελεί και τον διακαή πόθο σε όλους μας. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114130 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359702 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374670 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15264 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99859 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F