vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

727 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, teo77, manoslykos, Ποντικός, marauder800, maraki1308, Methodios

Υψηλή Νικοτίνη (λίγα ml ) VS Χαμηλή Νικοτίνη ( πολλά ml )

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
  • Φύλο: Άντρας
Ανοίγω αυτή την ψηφοφορία, γιατι αναρωτιέμαι, τί είναι καλύτερο.

Να ατμίζουμε λίγα ml την ημέρα με Υψηλή περιεκτικότητα νικοτίνης, ή πολλά ml με Χαμηλή νικοτίνη ?

Προβληματίζομαι, γιατί πλέον εδώ και αρκετές ημέρες ( 30 και πλέον ) εχω φτάσει στα 3mg/ml νικοτίνης, αλλά έχω πλέον ξεφύγει εντελώς στα ml. [ 14+ ml την ημέρα ]   :hmmm:  Δηλαδή 14ml χ3 mg =42 mg νικοτίνης ημερησίως... ή μήπψς θα ήταν καλύτερα να άτμιζα 3ml x 18 mg = 54 mg  ?  :dontknow:

Παρακαλώ γράψτε και τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ.

*Εψαξα και τις 13 σελίδες στην ενότητα, αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.
Εαν υπάρχει το θέμα, παρακαλώ οι συντονιστές να το διαγράψουν ή να το κλειδώσουν.
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:30 από petra »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Απ: Υψηλή Νοκοτίνη (λίγα ml ) VS Χαμηλή Νικοτίνη ( πολλά ml )
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 12:45 »
Θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι.
Αυτό που ταιριάζει στον καθένα είναι το καλύτερο.
Αλλοι προτιμούν να έχουν συνέχεια ένα απαλό χτύπημα και την απόλαυση της κίνησης / γεύσης  κλπ
κι άλλοι προτιμούν να έχουν δυνατό χτύπημα σε πιο αραιά χρονικά διαστήματα.

Θα έλεγα ότι η ψηφοφορία έχει να κάνει περισσότερο με την καταγραφή των προτιμήσεων, παρά με τον ορισμό του καλύτερου/χειρότερου

Αποσυνδεδεμένος OpenMind

• **
  • 412
« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 12:51 »
Εννοείται.

Σε καμία περίπτωση δεν ορίσουμε το καλύτερο ή το χειρότερο !
Απλά αναρωτιέμαι εάν τι προτιμούν οι περισσότεροι.
Τα πολλά ή τα λίγα ml ...? ( σε συνάρτηση με νικοτίνη )
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:00 από OpenMind »

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:06 »
Ειμαι τεσσερα χρονια σε αρκετα ανεβασμενη νικοτινη.Τα τρια 36αρα και τωρα τελευταια 24αρα.Σε ολα αυτα τα χροναι η καταναλωση στα ml ειναι σταθερη 2-2,5 ml την ημερα.
Και χαμηλη να μπορουσα να κανω πιστευω οτι θα ειχα το ΗΤ πιπιλα και τα ml στα υψη.
Πραγμα με την απλη λογικη .....ιδια απορρόφηση νικοτινης ειτε με τον εναν τροπο ειτε με τον αλλον.
Μιλαμε παντα χωρις προσπαθειες να πεσει καποιος στην φλωρεξ κατηγορια και για μακροχρονια χρηση 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:12 »
Εγώ θα σου πω χαμηλή νικοτίνη με πολλά ml. Προτίμησή μου είναι να τραβάω τζούρα λόγω γεύσης συνεχώς, και με την υψηλή νικοτίνη, πλέον, δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά, και θα αναφέρω 3 υγρά τα οποία πιστεύω ότι τη θέλουν τη νικοτίνη τους: Tribecca, El Toro Puros Naturales και The Cellar Reserve. Τα έχω ατμίσει και τα 3 σε διάφορες περιεκτικότητες και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι οι μεγάλες με ικανοποιούσαν περισότερο. Μπορεί σε κάθε τζούρα να σκέφτομαι "πονάω και μ' αρέσει" με αυτά τα υγρά, αλλά ενώ παραμένουν ωραία με χαμηλή νικοτίνη, δεν με ικανοποιούν τόσο. Πρέπει να υπολογίσουμε φυσικά και τον παράγοντα κόστος, γιατί όσο ανεβαίνουν τα ml τόσο ανεβαίνει και το κόστος αν πρόκειται για έτοιμα υγρά. Αν μιλάμε για DIY τότε το κόστος είναι πολύ μικρό.

Αποσυνδεδεμένος billy

• **
  • 131
« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:14 »
Υψηλή νικοτίνη και πολλά ml γιατί...  :party_beer_01: έτσι μάς αρέσει!

Αποσυνδεδεμένος doli

• *
  • 95
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Υψηλή Νικοτίνη (λίγα ml ) VS Χαμηλή Νικοτίνη ( πολλά ml )
« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:45 »
Πιστεύω ότι ειναι στα γούστα . Εγω προσωπικά κανό λίγα ml υψηλή νικοτίνη .  :D

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 13:59 »
Λίγα mg πολλά ml.
Και το κ.τ. πιπίλα το είχα (2.5 πακέτα κόκκινο marlboro τη μέρα). To περίεργο είναι ότι παλιά δεν με κάλυπταν τα ελαφριά τσιγάρα ενώ τώρα με vv καλύπτομαι σε χτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος Giorgakis

• *
  • 92
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 14:42 »
Χαμηλη Νικοτινη πολλα ml. Ψηφιζω κι εγω και για την κινηση και για την γευση που παιρνω, Αλλα επειδη κανω ετοιμα υγρα ποναει στη τσεπη. :'(

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 14:45 »
70%pg 4-6mg 10-15ml τη μέρα.

Περισσότερα mg και με πειράζει στο λαιμό,
αν αυξήσω την VG εκτός του οτι δε με ικανοποιεί το χτύπημα, έχω καούρες,
αν αυξήσω τα mg ζαλίζομαι απ'τη νικοτίνη ενω εξακολουθώ να θέλω να ατμίσω  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 14:46 »
Θα συμφωνησω στο οτι γουστα ειναι αυτα και να προσθεσω οτι με τα πολλα mg και τα λιγα ml εχω φτασει σε σημειο να παραταω το ητ για αρκετη χωρις να το εχω αναγκη.Ισως γιατι υποθετω με υπερ καλυπτει η μια τζουρα για αρκετη ωρα

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 14:52 »
Μετρια νικοτίνη, μέτρια ml θα ψήφιζα.
Ξεκίνησα με 18αρα και 3ml, εχω πέσει σε 12αρα αλλα τα 3ml σταθερα.

Αποσυνδεδεμένος PVARELLAS

• **
  • 140
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 14:53 »
εγω όσο και να κατεβάζω την νικοτίνη από 10 mg σε 4 μέχρι τώρα διατηρώ την ίδια κατανάλωση σε υγρό αλλά την κατεβάζω με πολύ αργό  ρυθμό

Αποσυνδεδεμένος wastelos

• *
  • 71
« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 15:10 »
Όταν κάπνιζα, κάπνιζα πολύ είτε με πολύ είτε με λίγη νικοτίνη. Έτσι προτιμώ λίγα mg νικοτίνης και πολλά ml. Αν αυξήσω τη νικοτίνη δεν μειώνω τα ml. Για αυτόν πάντως που μπορεί να κάνει λίγα ml νομίζω ότι δεν πειράζει η πολύ νικοτίνη.

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• 638
« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2013, 15:37 »

Το πρώτο ατμιστικό τρίμηνο μου που είχα τη νικοτίνη στο 3-4-5, κατανάλωνα 6-7 ml ημερησίως. Χοντρικά, παρατηρούσα τον εαυτό μου να έχει το ητ στο χέρι και να ασχολείται με αυτό συνέχεια.

¨Οταν την ανέβασα στα 12 έπεσα αυτόματα στα 3-4 ml, δεν έχω μπουκωμένο λαιμό, συν ότι τα αρώματα, όταν βάζω, είναι πιο ωραία, πιθανόν λόγω μη κορεσμού (συγκριτικά) στις γεύσεις ..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 935 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114079 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359665 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449902 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110575 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374601 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327910 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6379 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99818 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F