vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

167 επισκέπτες, 7 χρήστες
Buliwyf, thanos1071, sv8swi, mankar72, camber, djfloor, maprix

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #1440 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:43 »
Δεν υπάρχει κανόνας για την απόσταση μεταξύ των σπειρων.
Ξεκινάς με ελάχιστο κενό και απομακρύνεις αν θέλεις μετά τις σπείρες με ισιο κατσαβίδι χωρίς να την χαλάσεις.
Εγώ πχ άλλες φορές προτιμώ μεγάλα κενά με χαμηλά βατ και άλλες ελάχιστα κενά και υψηλά βατ.
Ανάλογα τα κέφια :)

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #1441 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:49 »
Δλδ όταν αφήνεις μεγάλα κενά φεύγει από την λογική του μικροκοιλ;
Δλδ τα ώμ και τα βατ που πρέπει να την δουλέψεις  υπολογιζοντε με την ίδιο τρόπο η όχι;

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
« Απάντηση #1442 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:54 »
Το ίδιο πράγμα είναι, δεν αλλάζει κάποιος παράγοντας πέρα από την επιφάνεια ατμοποιησης. Απλά το τελικό αποτέλεσμα είναι που διαφέρει.
Για παράδειγμα με ανοιχτές (αρκετά ) σπείρες και χαμηλά βατ (8 9 ας πούμε ), εγώ αισθάνομαι πιο "ζουμερό" τον ατμό με περισσότερη γεύση και όχι μεγάλες θερμοκρασίες. Αν βαρεσω 25 βατ όμως τότε έχω κάψα και ελάχιστη ατμοποιηση.
Με μικρά κενά έχω αρκετά μεγαλύτερη θερμοκρασία, κάτι που δεν το θέλω όταν ατμιζω ένα πολύ καλό υγρό. Όταν θέλω υψηλά βατ όμως είναι μονοδρομος τα μαζεμένα κενά.

Φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη απλά. Μπορεί μόνο εγω να την βρίσκω έτσι

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1443 στις: Απριλίου 18, 2015, 21:07 »
και εγω αυτο κανω οσο πιο κοντα οι σπειρες τοσο πιο μεγαλη θερμοκρασια ανεβαζουν πιο γρηγορα λογω οτι εχουν μικρα κενα ... και οσο πιο ανοιχτες και οταν ειμαι σε 1.8Ω και 8Watts  περνω πιο γεματη γευση .. αυτο βεβαια αναλογα το υγρο .. ασε που εχω διαπιστωσει οτι αν ειναι μεγαλα τα κενα .. η μακα ειναι λιγοτερη

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1444 στις: Απριλίου 18, 2015, 22:14 »
όχι δεν είναι σκασιμο, είναι το γουργουρητό της υπερτροφοδοσίας, αλλά δεν έστρωσε ούτε με το ανέβασμα των βατ ούτε με την αλλαγή ποσότητας βαμβακιού, γι'αυτό λέω ότι παίζει να είναι από τις κολλημενες σπείρες, είναι η μόνη παράμετρος που άλλαξε.Φυσικά άλλαξε και η θέση του κόιλ, λόγο διαφοράς του άτμο από τον παλιό στο πώς παίρνει αέρα  :dontknow:
Ιωάννα τι βαμβάκι χρησιμοποιείς; Ρωτάω γιατί έχω κι εγώ το γουργουρητό που περιγράφεις μόνο στον kfl+ και μόνο όταν χρησιμοποιώ το fiber freaks 2. Μα όσες δοκιμές κι αν έκανα το γουργουρητό με τον συγκεκριμένο ατμοποιητή και το συγκεκριμένο βαμβάκι επιμένει σαν τρελό, σαν να δημιουργείται χημική αντίδραση όταν ενώνονται αυτά τα δυο λέμε..

Όταν βάλω το ff2 στον subtank, μα ότι στήσιμο κι αν έχω δοκιμάσει, γουργουρητό μηδέν. Το ίδιο και με τον kfl+ όταν τον στήσω με kgd, μηδέν! Το ίδιο επίσης και με το ff2 στον magma, κανένα απολύτως θέμα.

Μόνο με ff2 και kfl+ το πρόβλημα, μου είχε σπάσει τόσο τα νεύρα που με πείσμωσε να το λύσω κάνοντας συνεχή στησίματα για ένα ολόκληρο απόγευμα. Φυσικά με κέρδισε κι εγκατέλειψα, ποτέ ξανά αυτά τα δύο μαζί. (Μην προτείνετε λύσεις, τα έχω δοκιμάσει όλα )

Απλά δοκίμασε με άλλο βαμβάκι αν έχεις τη δυνατότητα.. ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1445 στις: Απριλίου 18, 2015, 23:02 »
ειμαι εδω και 2 μερες με FF2  και στον 4 αλλα και στον λαιτ πλας μου ... και οι δυο ειναι μια χαρα χωρις σκασιματα ή γουργουρητο .. δοκιμασα και CB 2  αλλα μια φορα μονο απλα δεν ξερω κατι δεν μου πηγαινε καλα σε μενα οχι απο γευση αλλα.. θα το αφησω πρωτα να το επιβαιβαιωσω και μετα θα πω τι αντιμετωπισα για να μην κανω καμια μ@##κία και ηταν ιδεα μου

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1446 στις: Απριλίου 19, 2015, 09:43 »
καινούρια πρωινή αντιστασούλα,μικρό άνοιγμα σπειρών με το ίσιο κατσαβιδάκι,kgd και hedon's bite στα 9.5 βατ και ο καλύτερος πρωινός καφές της τελευταίας ημέρας της αδειας  :D

• **
  • 416
« Απάντηση #1447 στις: Απριλίου 19, 2015, 10:31 »
Έφτιαξα και εγώ μια με ανοιχτές και πάω τώρα για καφε να την τεστάρω σωστά και στον subtank  αλλά και στον Apollo. Αυτό που πρόλαβα να καταλάβω από την μικρή δοκιμή είναι ότι ο ατμός μέσα στο στόμα είναι υγρός και διαφορετικός.

Μια ερώτηση εδώ και κάνα μήνα έχω αρχίσει και δουλεύω 40αρι κανθαλ, ενώ έχω μια εφαρμογή στο κινητό αλλά και στο PC που σου λέει τι;  άπειρες τα βατ τα ωμ κτλ μέχρι τώρα έπεφταν μέσα και ακριβώς σε ότι ήθελα να φτιάξω με ότι διάμετρο σύρματος και αν είχα δοκιμάσει (από 20 μέχρι 35 όλα ) τώρα στο 40αρι έχω διαφορές γιατί ξέρει κανείς;

Η διαφορές που έχω είναι π.χ πρέπει να κάνω 9 σπείρες για 1 ωμ και ενώ κάνω 9 βγαίνει 0.8ωμ. Τι να πω......

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1448 στις: Απριλίου 19, 2015, 10:37 »
Μη ξεχνας οτι ενα μερος της αντ/σης το κοβεις.  Τα ποδαρακια δηλαδη.
Δευτερος λογος ειναι η δαμετρος που θα εχει. 
Εκτος κι αν το μετρας σε μηκος , οποτε δεν εχει σημασια η διαμετρος.

Αλλα νομιζω οτι εχει να κανει με το συρμα που κοβεις.

καινούρια πρωινή αντιστασούλα,μικρό άνοιγμα σπειρών με το ίσιο κατσαβιδάκι,kgd και hedon's bite στα 9.5 βατ και ο καλύτερος πρωινός καφές της τελευταίας ημέρας της αδειας  :D

..........της τελευταιας ημερας , της αδειας.........

Δηλαδη αυριο θα ειναι γεματη ;;;          ;D        (αστειακι.......τυφλα να 'χουν οι ραδιο αρβυλα...)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 19, 2015, 10:44 από shadockan »

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1449 στις: Απριλίου 19, 2015, 10:43 »

Μια ερώτηση εδώ και κάνα μήνα έχω αρχίσει και δουλεύω 40αρι κανθαλ, ενώ έχω μια εφαρμογή στο κινητό αλλά και στο PC που σου λέει τι;  άπειρες τα βατ τα ωμ κτλ μέχρι τώρα έπεφταν μέσα και ακριβώς σε ότι ήθελα να φτιάξω με ότι διάμετρο σύρματος και αν είχα δοκιμάσει (από 20 μέχρι 35 όλα ) τώρα στο 40αρι έχω διαφορές γιατί ξέρει κανείς;

Μήπως το 40άρι δεν είναι ίδιου τύπου kanthal με τα υπόλοιπα που έχεις; Το έχεις βάλει δηλαδή στην εφαρμογή σαν "kanthal A1" και το δικό σου είναι "kanthal D" τελικά; Υποθέσεις βέβαια..

Άσχετο αλλά εμείς πρέπει να "τα λέμε" και στο myphone, σωστά; :D

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1450 στις: Απριλίου 19, 2015, 10:46 »
Μπραβο . Πολυ σωστα.  Μπορει να ειναι και NiCrom το οποιο εχει μικροτερη Ωμικη αντ/ση...... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1451 στις: Απριλίου 19, 2015, 11:36 »

..........της τελευταιας ημερας , της αδειας.........

Δηλαδη αυριο θα ειναι γεματη ;;;          ;D        (αστειακι.......τυφλα να 'χουν οι ραδιο αρβυλα...)

:)) :)) :)) μετά από 13 μέρες στο σπίτι με τα δύο μου μικρά-γεμάτα απαιτήσεις-τερατάκια θα πάω το βράδυ για την ακρίβεια στη δουλειά να ξεκουράσω το μυαλό μου  ;)

• **
  • 416
« Απάντηση #1452 στις: Απριλίου 19, 2015, 13:56 »

Μήπως το 40άρι δεν είναι ίδιου τύπου kanthal με τα υπόλοιπα που έχεις; Το έχεις βάλει δηλαδή στην εφαρμογή σαν "kanthal A1" και το δικό σου είναι "kanthal D" τελικά; Υποθέσεις βέβαια..

Άσχετο αλλά εμείς πρέπει να "τα λέμε" και στο myphone, σωστά; :D

Τι να πω για Α1 το πούλαγε θα το ψάξω. Ναι είμαι στο myphone.

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #1453 στις: Απριλίου 19, 2015, 14:08 »
Κι εγώ..!

Δοκίμασε στην εφαρμογή αφού βάλεις τα στοιχεία (σπείρες, mm του coil, διάμετρο σύρματος κλπ ) να "παίξεις" λίγο με τις επιλογές για το σύρμα ώστε να δεις ποια επιλογή έρχεται πιο κοντά στο τελικό σου στήσιμο, ίσως έτσι βρεις τι τύπου σύρματος είναι εντέλει.. :)

Αποσυνδεδεμένος Micha3L

• **
  • 492
  • IT ℑℑ by ℠
    • vaping ... 8years
« Απάντηση #1454 στις: Απριλίου 19, 2015, 17:15 »
το μισο myphone το εριξε στο ατμισμα βλεπω, χεχε  :thumpup:
hi guys!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351528 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104499 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321656 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602441 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11682 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3161 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609960 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155064 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162106 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4436 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17817 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias