vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

220 επισκέπτες, 9 χρήστες
thanos1071, lounik, sv8swi, mankar72, Milarepa, billythekid, djfloor, Buliwyf, camber

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Φύλο: Άντρας
  • Πανορατμίξ
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #1425 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:15 »
Εμ πεστο οτι τον απατας με νεο αμορε  :laugh1:
Νομιζω κατα πασα πιθανοτητα οτι πρεπει να γνωριστειτε καλυτερα, εσυ και ο derringer εννοω...
Επισης δεν βλεπω να εχει παρουσιαση σε καποιο νημα ο συγκεκριμενος :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1426 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:17 »
όλη μέρα το παιδεύω το νεούδι, αλλά τώρα που αγόρασα γκουρμεδάκι υγρό, στον παλιό πισωγύρισα να το απολαύσω  ;) :))

Θα τον παρουσίαζα ευχαρίστως, αλλά εγώ και το ανέβασμα φωτογραφιών στο ίντερνετ έχουμε μαλώσει από τότε που έχασα καλώδια/card readers και τα συναφή (νοικοκυρά γυναίκα λέμε)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1427 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:18 »
Τωρα να μην πω "ο παλιος ειναι αλλιως";
Παιξε και με τον αερα μηπως και θελει λιγο περισοτερο η λιγοτερο.

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 580
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #1428 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:20 »
Εγω παλι ειμαι της αποψης οτι δοκιμαζεις στον ιδιο ατμο,ιδια ωμ,ιδιο υγρο,ιδιο συρμα και watt αλλα φτειαχνεις διαφορετικα στησηματα και βλεπεις αναλογως :yes: .Γιατι π.χ στον α ατμοποιητη το micro coil μπορει  να δουλευει καλα και στον β,οχι.Μετα παιζει μεγαλο ρολο και ο χωρος στησηματος και ατμοποιησεις που υπαρχει στην καθε καμπανα-deck.Εγω π.χ σχεδον σε καθε ατμο εχω και διαφορετικο στησιμο :thumpup: .Οσο για το σκασιμο που αναφερει η Ιωαννα,εμενα μου συμβαινει μονο στον kayfoyn lite και μονο οταν δεν ειναι τελειως κολλημενες οι σπειρες,αλλα για λιγο,μονο στην πρωτη τζουρα ας πουμε μετα στρωνει.. :hmmm: :hmmm: .Αβυσος η ψυχη τον coil :confused1: .

• 949
« Απάντηση #1429 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:23 »
όχι δεν είναι σκασιμο, είναι το γουργουρητό της υπερτροφοδοσίας, αλλά δεν έστρωσε ούτε με το ανέβασμα των βατ ούτε με την αλλαγή ποσότητας βαμβακιού, γι'αυτό λέω ότι παίζει να είναι από τις κολλημενες σπείρες, είναι η μόνη παράμετρος που άλλαξε.Φυσικά άλλαξε και η θέση του κόιλ, λόγο διαφοράς του άτμο από τον παλιό στο πώς παίρνει αέρα  :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος rexakos

• 580
  • Παλι με χρονια με καιρους,παλι δικα μας θα ναι!!!!
« Απάντηση #1430 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:50 »
όχι δεν είναι σκασιμο, είναι το γουργουρητό της υπερτροφοδοσίας,
Ναι σορυ τωρα το ειδα...αλλα νομιζω πως την λυση την βρηκες μονη σου :yes: .Οπως λες και συ ενα 90% το γουργουριτο ειναι θεμα υπερτροφοδοσιας,αλλα δεν σε φοβαμαι θα την βρεις την λυση,γιατι απο της απαντησεις σου εισαι μεσα στο θεμα :thumpup: .

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #1431 στις: Απριλίου 18, 2015, 17:52 »
τον λατρεμένο μου magma τον έχω μάθει σαν την ανάστροφη της παλάμης μου, βλέπετε είναι ο αποκλειστικός μου από τότε που τον πήρα.Αλλά έχει κάνα δυό μέρες που τον απατώ  :-[ με έναν μικρούλη  :)) derringer. Στο στήσιμο από vapesin που ήταν κολλητά οι σπείρες, όλα καλά και αθόρυβα.Μόλις άλλαξα βαμβάκι κάτι παίχτηκε.Και συνέχισε και όταν έφτιαξα δική μου αντίσταση.Το να σηκώσω την αντίσταση εδώ φυσικά δεν παίζει να είναι η λύση.Νομίζω είναι ο συνδιασμός σπειρών και ποσότητας βαμβακιού, θα το βρώ πού θα μου πάει!

Αφου πριν εγραψες πως δεν ειναι θεμα βαμβακιου και πως τα εχεις δοκιμασει ολα. Το αν ειναι κλειστες οι σπειρες ή ανοιχτες δεν εχει να κανει στη περιπτωση σου με το γουργουρητο κατα τη ταπεινη μου αποψη αλλα με υπερτροφοδοσια ή να ειναι πολυ κοντα η αντισταση στη τρυπα του αερα και να εχεις το φαινομενο οπως στο καλαμακι που ανοιγοντας τις σπειρες αφηνεις να περασει ελευθερα ο αερας και ετσι δεν δημιουργειται το φαινομενο. Απο κει και περα αν δεν το βρεις ανεβασε και καμια φωτο θα βοηθησει περισσοτερο.

• 949
« Απάντηση #1432 στις: Απριλίου 18, 2015, 18:39 »
μπορεί όταν άλλαξα το βαμβάκι να κούνησα την αντίσταση.Εντάξει παιδιά, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, θα το αφήσω σήμερα, θα ξαναστείσω αύριο με τον κλασικό μου τρόπο που δουλεύει με τις σπείρες λίγο ανοιχτές και όλα καλά!Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον!

Αποσυνδεδεμένος araditsas

• **
  • 416
« Απάντηση #1433 στις: Απριλίου 18, 2015, 19:44 »
Εγώ πάντα τις κολλάω. Κακός τοσο καιρό δεν έχω δοκιμάσει ανοιχτές.   Υπάρχει καμία φώτο να δω πόσο ανοιχτές λέτε ότι πρέπει να είναι οι σπιρες για καλύτερη γεύση ;
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1434 στις: Απριλίου 18, 2015, 19:54 »
καπως ετσι ... και πιο κοντα αλλα να αφηνει λιγο κενο μεταξυ τους .. αλλα και αυτο το διαστημα που αφηνουν στην φωτο μια χαρα ειναι

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #1435 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:02 »
Τι σύρμα ειναι αυτο που βλέπουμε στη φωτό και σε τι πάχος? Αυτο με τις λίγο ανοιχτές σπειρες πρώτη φορά το διαβάζω... Κι εγώ που παιδευόμουν να κολλήσω καλά τις σπειρες για να πετύχει το micro coil ...

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ferongr

• 818
  • Ζήτω τα boxmods
« Απάντηση #1436 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:09 »
Προσωπικά το ιαπωνικό βαμβάκι σε pads το βάζω αρκετά σφιχτό αφού αφαιρέσω το εξωτερικό στρώμα από τις δυο πλευρές. Με υγρά 80VG δεν έχω σκασίματα έτσι ενώ επιτυγχάνω σταθερή τροφοδοσία σε μακρόσυρτες τζούρες στα 35W (συνήθως διπλή αντίσταση 0.40 κολλητές σπείρες η μονή twisted 0.40 πάλι με κολλητές). Το κλασικό οργανικό που χρησιμοποιούσα κάποτε ήθελε χαλαρό όμως.

• **
  • 416
« Απάντηση #1437 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:27 »
Κostas44  βασικά σε ευχαριστώ για την φώτο θα δοκιμάσω .
Για δώσε τώρα δύο στοιχεία για την αντίσταση αν είναι δική σου γιατί βλέπω πολλές σπείρες 12 λογικά είναι σε 2 Χιλ τριπανακι με 35αρι σύρμα 1.4ωμ;
Ή με 40αρι 1.1ωμ;  γιατί τόσες πολλές σπείρες;

Βλέπω τρελή αλοιωση στις βίδες.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1438 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:34 »
ρε παιδια δεν ειναι δικη μου φωτο ... :laugh1: :D

τι εκανα copy paste  για να δειξω στο ερωτημα πως ειναι οι ανοιχτες σπειρες ... και απο οτι βλεπω ναι ειναι 32 συρμα .... αλλα  με οποιο συρμα δεν εχει προβλημα .. και υποψην οσο μεγαλυτερο τοσο πιο ευκολα κολανε μεταξυ τους ... το 25αρι ειναι πιο δυσκολο να τις κολησεις απο ενα 32αρι  :tongue_smilie:

• **
  • 416
« Απάντηση #1439 στις: Απριλίου 18, 2015, 20:39 »
Χάχαχα και έπεσαν βροχή οι ερωτήσεις για την αντίσταση σου. Lol όπως και να έχει κατάλαβα τι πρέπει να δοκιμάσω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351520 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104466 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96441 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321639 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602425 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11673 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3156 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609948 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155057 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162099 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4430 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17803 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias