vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #1410 στις: Απριλίου 18, 2015, 12:19 »
εκει στις σπειρες το βαμβακι ειναι πνιγμενο Ιωαννα ?  αν ναι προσπαθησε να το βαζεις μεσα στο κοιλ αφρατο και με ευκολια να πηγαινοερχεται μεσα σε αυτο

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1411 στις: Απριλίου 18, 2015, 12:37 »
όχι Κώστα καθόλου πνιγμένο, τουναντίων στους ντρίπερς βάζω το ελάχιστο δυνατόν συνήθως...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1412 στις: Απριλίου 18, 2015, 12:43 »
αφου με ανοιχτες σπειρες σου ειναι οκ νομιζω ειναι καλυτερα να τις αφησεις ανοιχτες .. μιας και οπως λενε με ανοιχτες παιρνεις καλυτερη γευση και γινεται καλυτερη ατμοποιηση ...

απο κει και περα .. παραξενο με ανοιχτες να εχεις οκ αποτελεσμα και με κλειστες ενω εχεις βαλει την σωστη ποσοτητα βαμβακιου να εχεις χουρχουρητο..

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1413 στις: Απριλίου 18, 2015, 14:27 »
Καθολου παραξενο Κωστη .

Ειναι σίγουρο Ιωαννα οτι μεσα στο coil το βαμβακι εφαπτεται κανονικα ή υπαρχει καποιο κενο  ;;;;;

Μεσα στο coil με κολλημενες σπειρες , δεν μπορεις να δεις και υπαρχει περιπτωση μεσα στην αντ/ση να ειναι πιο λιγο το βαμβακι. 
Ετσι οπως το τραβαμε δηλαδη , καπου να αδυνάτισε το βαμβακι  και το υγρο αφου δεν εχει επαφη με την αντ/ση το βαμβακι , να το βραζει και να μη το ατμοποιει.
Τραβηγμένο ;;; Μπορει και το δεχομαι , αλλα υποθεσεις μπορουμε να κανουμε μοναχα αν δεν βλεπουμε με τα ματακια μας την αντ/ση της Ιωαννας.

Με ελαχιστα ανοικτες σπειρες Ιωαννα , ειναι φυσικο να εχεις καλυτερο αποτελεσμα και σε γευση , αλλα και σε ντουμανι , γιατι παιρνεις το αποτελεσμα απο ολες τις σπειρες κανονικοτατα.
Με κολλημενες σπειρες , εχεις αποτελεσμα κυριως απο τις σπειρες που ειναι στις ακρες . 

......................και οταν οι σπειρες εχουν ενα ελαχιστο κενο μεταξύ τους σε αξονακι διαμετρου 2mm , εχουμε micro coil.
Αν ειναι κολλημενες , εχουμε tube coil............. ;D ;D ;D :))

• 949
« Απάντηση #1414 στις: Απριλίου 18, 2015, 14:40 »
σόρυ που άργησα αλλά...κορίτσια θέλουν παγωτό πάμε κορίτσια για παγωτό  :laugh1:

γιατί παιδεύομαι;πες διαστροφή, πες θέλω να καταλάβω γιατί εσείς τα κολλάτε αφού είναι καλύτερα με ανοιχτές ελάχιστα τις σπείρες (συνωμοσίες κι έτσι ε;;;;) κι επίσης επειδή πήρα ένα στριφτίρι από τεμπελιά και τις βγάζει έτσι  :laugh1: :-[
Πολύ πιθανό να είναι ελαφρώς λιγότερο το βαμβάκι στο εσωτερικό, θα το δω.Βρε παιδιά πως το ανοίγω το κολλημένο;Δεν έχω βίδα καρδιά μου και δεν έχω και φαλτσέτα!

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1415 στις: Απριλίου 18, 2015, 14:52 »
Ιωαννα αν εχεις κατσαβιδακι που ειναι μπρελοκ και εχει και απο την μια μερια και απο την αλλη μυτες μια σταυρος και η αλλη ισιο τοτε με το ισιο τι θα κανεις ... παρε το ιδιο αξονακι που εστριψες το κοιλ το περνας μεσα παλι στο κοιλ αλλα αφου εχεις πυρωσει το κοιλ πανω στο μοντ ... (πειρωμα χωρις το αξονακι) μετα παιρνεις το κατσαβιδακι με την ισια μυτη .. καιοπως ειναι περασμενο το κοιλ μεσα στο αξονακι ανοιξεις τις σπειρες σιγα σιγα .. εκει που θελεις .. μετα αφου ολα ειναι ενταξει βγαζεις το αξονακι απο το κοιλ .. και εχεις τωρα ομορφες ανοιχτες σπειρες

• 949
« Απάντηση #1416 στις: Απριλίου 18, 2015, 14:56 »
Γιατί όμως κάποιοι κάνουν tube coils  ;D αφού η γεύση-ατμοποίηση είναι όπως λέτε καλύτερη με ελαφρά ανοιχτές τις σπείρες; (περίεργη γαρ)

• 4515
« Απάντηση #1417 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:14 »
Τα ειχαμε ξαναπει και σε προηγουμενες σελιδες για το θεμα αυτο..... ;D

Απλα τα κενα που υπαρχουν , ειναι τοσο μικρα που δεν μπορεις να τα δεις στα βιντεο του youtube και νομιζαμε ολοι οτι ειναι κολλημενες.
Μετα υπηρξε και η ευκολια στο να φτιαχνουμε ετσι τις αντ/σεις , το οτι ειναι πιο σταθερες με τον τροπο αυτο οι αντ/σεις ......και παει λεγοντας......

Αν θελεις δοκιμασε και κατι αλλο απο αυτο που σου εγραψε ο φιλτατος Κωστας.
Κανε την αντ/ση σου κανονικα στο μηχανημα που αγορασες , αλλα χωρις να εχεις καψει πιο πριν το συρμα σου.
Με το που θα τη δεσεις την αντ/ση στον ατμ/τη σου , απλα πατα μια δυο φορες το κουμπι να δωσει ρευμα , αλλα στιγμιαια.
Να μη προλαβει να καψει το συρμα δηλαδη.
Μετα κανε μια δοκιμη να κολλησεις τις σπειρες σου.
Θα δεις οτι θα ερθουν ολες πολυ κοντα αλλα δεν θα ειναι κολλημενες........... ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1418 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:18 »
ολα αυτα απο οτι εχω καταλαβει αρχισανε απο παλια και ολοι εκαναν πειραματα που θα βρουν την απολυτη ευχαριστηση .. και μετα απο καιρο κατασταλαξαν καπου αλλα με τον καιρο αλλαξαν γουστα γιατι ειδαν καπου αλλου οτι ειχαν την απολυτη ευχαριστηση ... οποτε ξερεις ... καποια εμειναν σαν στανταρντ που με το καιρο αλλαξαν ... καποια εμειναν σαν συνηθειες και καποια αλλα σαν ευκολια ...

δεν βλεπεις με το βαμβακι ποσο γρηγορα αλλαζουν οι γνωμες μας .. ετσι και με αυτο ...  τωρα λενε οτι καλυτερα ειναι με ανοιχτες ... και καποιοι αλλοι λενε οτι δεν βλεπουν διαφορα .. αλλα εμεις διαλεγουμε αυτο που  νομιζουμε ειναι στα δικα μας μετρα καλυτερο..  μεχρι να βρεθει οτι το καλυτερο ειναι αυτο που δεν εχει ανοιχτες ή κλειστες σπειρες αλλα τεμνοντες σπειρες... :laugh1: :laugh1: :laugh1:   αστειευομαι

• 4515
« Απάντηση #1419 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:31 »
Καπως ετσι ειναι Κωστα μου.
Ναι ειναι απο πιο παλια αυτο το θεμα .  Μεχρι και ισιες αντιστασεις εχουν κανει καποια μελη του φορουμ.
Αλλοι εβαλαν ενα κοματι συρμα μεσα στην αντ/ση και αναμεσα στα φιτιλια.
Φιτιλι twisted , το συρμα να περναει αναμεσα και να πιανεται στους πολους , να ξαναπαει στο φιτιλι και να ειναι εξωτερικα κανονικη αντ/ση.
Αντισταση η οποια δεν εχει μεσα της τροφοδοτικο υλικο , αλλα να ειναι ελαχιστα πανω απο το deck των drippers και να ατμοποιουν οι ιδιες το υγρο που λιμναζει. Η χαρα του καμμενου , αλλα οταν υπαρχει υγρο και ειναι σωστα φτιαγμενη.......δεν υπαρχει συγκριση με τιποτα.......

Απο πατεντες και δοκιμες , να φανε και οι κοτες.........  Απο τις αρχες υπηρξαν ατομα που εκαναν οτι μπορεις να φανταστεις και ακομα περισσοτερα.
Και σημερα ομως , ο ανθρωπος το εχει στο αιμα του να ψαχνει και να κανει πραγματικοτητα οτι ιδεα κατεβαζει.
Αν γινει λαθος και δεν αποδωσει αυτη η ιδεα , θα ειναι μια βαση για να υπαρξει εξελιξη.
Οποτε και η αποτυχια ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια για το μελλον......... 8) ;)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1420 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:51 »
Ιωαννα, τι συρμα στηνεις, σε τι διαμετρο και ποσα W?

• 949
« Απάντηση #1421 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:55 »
αυτό το φεγγάρι με 28άρι σύρμα σε 2 χιλ. διάμετρο.Ατμίζω γύρω στα 10 δε μου αρέσει πιο ψηλά

Αποσυνδεδεμένος Vamire

• 1539
« Απάντηση #1422 στις: Απριλίου 18, 2015, 15:58 »
Δοκιμασε να σηκωσεις λιγο την αντισταση αν ο αερας ειναι απο κατω.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1423 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:01 »
Εγω στον magma εχω σχεδον ιδιο στησιμο, 28αρι σε 2mm διπλες αντιστασεις με κολλημενες σπειρες μεχρι εκει που δεν παει αλλο ;)
Δεν εχω σκασιματα, βεβαια ειμαι στα 0.9 Ω συνιλικα και στα 17-20W.
Πιθανολογω οτι ειναι θεμα ποσοτητας βαμβακιου, η της ρευστοτητας του υγρου που κανεις. Αν ειναι diy μηπαως το εχεις αραιωσει λιγο παραπανω πχ με wfi η ειναι αρκετα αραιη η βαση;
Σε απανωτες τζούρες σου σκαει η το κανει μονο στην πρωτη;

• 949
« Απάντηση #1424 στις: Απριλίου 18, 2015, 16:11 »
τον λατρεμένο μου magma τον έχω μάθει σαν την ανάστροφη της παλάμης μου, βλέπετε είναι ο αποκλειστικός μου από τότε που τον πήρα.Αλλά έχει κάνα δυό μέρες που τον απατώ  :-[ με έναν μικρούλη  :)) derringer. Στο στήσιμο από vapesin που ήταν κολλητά οι σπείρες, όλα καλά και αθόρυβα.Μόλις άλλαξα βαμβάκι κάτι παίχτηκε.Και συνέχισε και όταν έφτιαξα δική μου αντίσταση.Το να σηκώσω την αντίσταση εδώ φυσικά δεν παίζει να είναι η λύση.Νομίζω είναι ο συνδιασμός σπειρών και ποσότητας βαμβακιού, θα το βρώ πού θα μου πάει!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 351557 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104542 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96470 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321682 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602466 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11699 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3170 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610002 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155074 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4447 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17826 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias