vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

172 επισκέπτες, 7 χρήστες
highland, lounik, camber, antiklitos140, gama, thanos1071, tasos1976

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #1245 στις: Φεβρουαρίου 09, 2015, 22:07 »
To ντεκ του subtank ειναι μεγαλυτερο απο του καυφουν,αν ακουμπουσαν συρματα στην καμπανα,θα ειχε βραχυκυκλωματα.Οποτε οπως ειπα ας δοκιμασει με μικροτερης διατομης συρμα.

Αποσυνδεδεμένος acupuncturist

• **
  • 242
« Απάντηση #1246 στις: Φεβρουαρίου 09, 2015, 22:58 »
τελικα μονο 0,6 καταφερα να βγαλω και να δουλευει σωστα.οποτε καπου θα κανει βραχυκυκλωμα υποθετω η μεγαλυτερη αντισταση.θα παρω και 28αρι αυριο να δοκιμασω.το twisted kanthal επειδη δεν το εχω δοκιμασει γιατι το χρησιμοποιουμε?

Αποσυνδεδεμένος Duzman

• *
  • 19
« Απάντηση #1247 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 07:37 »
Παιδια εχω ενα μηχανικο μοντακι με τον magma...θελω να κανω διπλη αντισταση στα 0,4 ωμ με 0,51mm συρμα (η 24 AWG)..σε κατσαβιδακι 2,5mm η καθε αντισταση μου θα πρεπει να εχει 10-9 σπειρες σωστα;...επισης για να μην βιαστειτε ξερω αρκετα καλα τον νομο του ωμ και ποσο ανεβαινουν τα αμπερ οταν κατεβαζεις τα ωμ...επισης εχω την μπαταρια mxjo high drain την κιτρινη (η οποια  διαφημιζεται σαν 35 αμπερ ενω ουσιαστικα αντεχει 20 καθως ειναι μια ξανατυλιγμενη lg he2 οπως και οι μωβ efest) και μιλαω παντα για 18650..και με αυτο το σεταρισμα θα τραβαω απο την μπαταρια 10,50 αμπερ οποτε εχω αρκετο περιθωριο...αμα εχω κανει λαθος πουθενα καλοδεχουμενα τα σχολια σας...η βασικη μου ερωτηση ειναι που θα βρω τοσο χοντρο συρμα στην Ελλαδα;

Αποσυνδεδεμένος kwnstantinos10

• **
  • 415
  • Ο τρόμος είναι εργαλείο κοινωνικής υγιεινής.~Λενιν
« Απάντηση #1248 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 07:40 »
Καλημέρα φίλε μου, vape-spot.Gr τιμες ξεφτίλα και σύρματα με μεγάλη διάμετρο!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1249 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 09:15 »
Toσα Amperes φιλε μου δεν τραβας απο την μπαταρια , αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ζοριζεις την μπαταρια ακομα και με τα καπου 8 Amps που θα τραβηξεις το ανωτερο......
Η μπαταρια σου δεν ειναι φταγμενει για τετοιες αποφορτισεις , απλα αντεχει να το κανει.  Το θεμα ειναι για πόσο.... 8)

Στο θεμα μας τωρα , με το συρμα που θελεις να φτιαξεις τις αντ/σεις σου , δεν προκειτε να παρεις αποτελεσμα σωστο απο μηχανικο μοντακι.
Τα Watts που θα μπορει να δωσει το μηχανικο βασει των απωλειων , δεν θα ειναι ικανα να θερμανουν τοσο χοντρο συρμα και μαλιστα εις διπλουν.
Αν εχεις 25αρι - 28αρι συρμα , κανε δυο αντ/σεις στο Magma σε  2mm αξονακι/τρυπανακι με 6-7 σπειρες (δεν εχει σημασια αν ειναι micro coil ή απλη αντ/ση) και απολαυσε αυτο που εχεις στα χερια σου ομορφα κι ωραια , με ασφαλεια σε θεμα ενεργειας , αλλα ασφαλης και απο θεματα διαφορων ατμων που μπορει να παραχθουν με τετοιες θερμοκρασιες.

Πριν κανετε τετοιες αντ/σεις , θα ηταν καλο να ριξετε και μια ματια στα ιατρικα θεματα του φορουμ πρωτα και μετα να προβειτε σε διαφορες τετοιες ενεργειες.
Δεν γραφω οτι γραφω με υφος.  Φιλικα τα γραφω.

Αποσυνδεδεμένος Duzman

• *
  • 19
« Απάντηση #1250 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 13:12 »
Ευχαριστω κωστα!shadockan συμφωνω σε ολα και ναι σιγουρα ζοριζω την μπαταρια μου και 1 αμπ με 2,10,15 κτλπ και λογικα μειωνω και την διαρκεια ζωης της, ομως απο την στιγμη που μπορω να ειμαι στα 0,4 ωμ που θεωρειται χαμηλα να το απολαμβανω αλλα και να ειμαι ασφαλης γιατι πιστευω οτι ειμαι καθως ουτε η μπαταρια μου ανεβαζει θερμοκρασια ουτε το switch στο μοντ οποτε κατα την γνωμη μου ειμαι οκ...και ο λογος που θελω να χρησιμοποιησω τοσο χοντρο συρμα ειναι επειδη εχει χαμηλοτερη αντισταση και θα κανω περισσοτερες σπειρες αρα θα καλυψω μεγαλυτερη επιφανεια στο βαμβακι μου συνεπως καλυτερη γευση και περισσοτερο ατμο;;;και εγω φιλικα σου μιλαω και σιγουρα σαν πιο εμπειρος ξερεις παραπανω και για αυτα αμα εχω καπου λαθος σε παρακαλω να μου λες την γνωμη σου και τις συμβουλες σου!

• 4515
« Απάντηση #1251 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 13:58 »
Δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να σου εγγυηθει οτι με τετοια αντ/ση δεν θα σου κανει τρελά η μπαταρια σου.
Αν γραφεις οτι γραφεις λογο καποιων πινάκων που εχουν αναρτηθει για το ποσα Amperes εχει η καθε μπαταρια και βαση των Amps αυτων δειχνουν και ποσα Ωμ μπορουν να διαχειριστούν , ειναι λαθος.
Αυτοι οι πινακες ειναι υπολογησμοι απο εμενα και απο 'σενα και οχι τεχνικά χαρακτηριστηκα των εταιριων κατασκευης αυτων των μπαταριων.
Αν σου το ειπε καποιος αυτο , θα ηθελα να τον ρωτησεις αν μπορει να σου εγγηυθει οτι δεν θα παθει τιποτα το μοντακι ή εσυ.....Μπορει να παρει τετοια ευθηνη  ;;   ΟΧΙ .
Οι εταιριες ομως σου λενε οτι οι μπαταριες τους δεν κανουν εκρηξη οτι και να κανεις , αρκει να τη χειρίζεσαι ορθα και να  μη τη φτασεις στα ανωτερα ορια.

Ο λογος που δεν ανεβαζει θερμοκρασια , ειναι οτι με τετοιο συρμα δεν εχει τη δυναμη να το ζεστανει η μπαταρια σου.
Οποτε τζαμπα κοπο κανεις και μπορεις να εχεις πολυ καλυτερο αποτελεσμα σε ολα με συρματα απο 25 μεχρι και 32.

Καταλαβαινω οτι κατι δεν εχεις καταλαβει καλα.
Αυτο ειναι οτι νομιζεις πως αμα βαλεις χοντρο συρμα με μικρη Ωμικη αντ/ση , θα εχεις και ανωτερο αποτελεσμα.   
                                                                                 ΛΑΘΟΣ
Με πιο χοντρο συρμα θα εχεις πιο μικρη αντ/ση , αλλα θα ειναι και πολυ χοντρο το συρμα ωστε να το θερμανει αρκετα το ρευμα μιας απλης μπαταριας σε μηχ/κο.
Τετοια συρματα ειναι ακυρα να υπαρχουν γιατι στην κυριολεξια δεν προσφαιρουν τιποτα παραπανω ή τιποτα καλυτερο.

Για το οτι καλυπτεις μεγαλυτερη επιφανεια ναι , το κανεις αυτο , αλλα οπως εγραψα και πιο πανω , ειναι χοντρο το συρμα και δεν μπορει να αποδοσει σε μηχ/κο μοντ .

Μπορεις ομως και με πιο λεπτο συρμα και με μεγαλυτερη αντ/ση να παρεις υπερβολικα καλο αποτελεσμα.

Εδω η αντ/ση ειναι στα 0.9 Ωμ κανονικη αντ/ση και μαλιστα με mesh που σημαινει οτι υπαρχουν μεγαλυτερες απωλειες ρευματος , αρα και μεγαλυτερη πτωση τασης απο την μπαταρια.

Αν τωρα εσενα δεν σε ευχαριστει κατι τετοιο και θελεις μεγαλυτερο ντουμανι ή μεγαλυτερη θερμοκρασια ατμου , σηκωνω τα χερια , αλλα θα ηθελα για δικο σου καλο να διαβασεις και τα ιατρικα νηματα του φορουμ.
Θα δεις οτι εχω δικιο φιλε μου......... ;) :)

Αποσυνδεδεμένος Duzman

• *
  • 19
« Απάντηση #1252 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 14:21 »
αρκετα καλο αποτελεσμα ειναι η αληθεια στο βιντεο κατι που δεν το περιμενα,καθως θεωρω το mesh ισως και λανθασμενα ειναι λιγο απαρχαιωμενος τροπος η μαλλον καλυτερα το θεωρω πιο δυσκολο για σεταρισμα...καλα ολα αυτα που λες και λογικα...να κανω εγω ομως μια αλλη λογικη κατα την γνωμη μου ερωτηση;αν με το τοσο χοντρο συρμα που οπως λες η μπαταρια δεν εχει την δυναμη να το θερμανει ετσι ομως το συρμα δεν θερμενεται πιο ομαλα απο οτι ενα πιο λεπτο που ζεστενεται αποτομα;;αρα και ουσιαστικα δεν εχουμε πιο ομαλη ατμοποιηση;η αληθεια ειναι πως ατμιζω 3 μηνες πριν αρχισω εψαχνα αλλους 5...ξεκινησα με genitank mini bdc και aspire cf vv αλλα δεν μου εκανε γιατι απο την αρχη ηθελα να παω σε μοντακια και μαλλον εδω θα μεινω...επισης κατι αλλο ας υποθεσουμε οτι σε μηχανικο παιζω σε 0,5 ωμ σε ηλεκτρονικο μοντακι οπως πχ το cloupor mini που το περιμενω σε ποσα ωμ πρεπει να παω για να εκμεταλλευτω οσο το δυνατον καλυτερα το ευρος των δυνατοτητων του;; 1,2++ ωμ;;;

παντως δεν μου φαινεται να μην του δινει η μπαταρια τα ρευματα που χρειαζεται η να μην δουλευει σωστα  :)

« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 11, 2015, 14:28 από Duzman »

• 4515
« Απάντηση #1253 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 14:48 »
Αν δοκιμασεις να κανεις καπου στα 0.8 Ωμ , δυο αντ/σεις με  0.25 - 0.32 συρμα , θα δεις οτι θα εχεις αποτελεσμα οπως ειναι το αποτελεσμα που θα παρεις απο συρμα 0.50 σαν ντουμανι , αλλα σαν διαρκεια μπαταριας , αποδοση ρευματος , γευση , καλη θερμοκρασια , μεγαλυτερη ασφαλεια κλπ. κλπ. κλπ.
Αν σου αρεσει το αποτελεσμα αυτο στο βιντεο ο.κ....
Αλλα να ξερεις οτι δεν εχεις κερδισει κατι με τετοιο στησιμο ......

Τελος παντων δεν επιμενω . Εγω απλα εγραψα αυτο που ξερω και εχω δοκιμασει . Εχω τις αναλογες εμπειριες απο αυτα τα συρματα και τη λειτουργια τους και θεωρησα σωστο να εκφέρω τη γνωμη μου .
Αν εσενα σου αρεσει αυτο που διχνει το βιντεο.....ο.κ.

Σε VV/VW για να εχεις τη σωστη λειτουργια της πλακετας , θα πρεπει να κανεις αντ/σεις που να μπορει το κυκλωμα να περασει ρευμα κοντα στα 4 + Volts.
Ολα τα VV/VW ειναι κατασκευασμενα να εχουν ορθή λειτουργια πανω απο τα 4 Volts.  Οποτε αντ/σεις των 2.0 - 2.5 Ωμ θα σου δωσουν το καλυτερο αποτελεσμα φιλε.
Μπορει να βλεπεις οτι η πλακετα μπορει να δουλεψει και subohm αντ/σεις , αλλα δεν ειναι η ενδεδειγμένη λειτουργια της πλακετας αυτη.  Η ιδιες οι εταιριες κατασκευης στα τεχνικα χαρακ/κα αναφερουν οτι σωστη αντ/ση θεωρηται πανω απο 1.5Ωμ.
Eτσι και η μπαταρια σου θα εχει μεγαλυτερη διαρκεια , αναλογα φυσικα και τα Watts τα οποια θα εχεις ζητησει απο την πλακετα.

Και κατι αλλο:
Το mesh δεν ειναι ξεπερασμενο , απλα ειναι λιγο πιο νεο σαν ηλικια και λιγο πιο δυσκολο στο στησιμο , στην αρχη.  Μετα ειναι παιχνιδακι.
Συν το οτι ειναι κατα πολυ πιο εξελυγμενο απο το φιτιλι/βαμβακι σαν ιδεα μηχανικης και εφαρμογης πλεον..... ;) :D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1254 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 14:50 »
Φίλε duzman, επέτρεψέ μου να σου παραθέσω μία εμπειρία μου με αντιστάσεις, μιας και μόνο ηλεκτρονικά μοντ χρησιμοποιώ.

Δράστης, το SMY GOD180W το οποίο περιέχει 3*Samsung 25R μπαταρίες σε σειρά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τρεις τέτοιες μπαταρίες το μοντ μπορεί να δίνει Αμπέρ μέχρι μεθαύριο. Επίσης, δουλεύει μόνο στεπ ντάουν, οπότε δεν υπάρχει έξτρα παίδεμα για να ανεβάσει τάση.

Με αντίσταση 0.55Ω 7 σπείρες σε KF3.1ES κλώνο, στα 15-17W (με λιγότερα έπρεπε να κάνεις αίτηση για να ανάψει το τουλάχιστον 50ρι σύρμα που χρησιμοποίησα), οι μπαταρίες άντεξαν λίγο πάνω από μία μέρα ή 500 τζούρες.

Με αντίσταση 2,0Ω με σύρμα 0.28 στον ίδιο ατμοποιητή και τα βαττ στα 13-14, οι τζούρες έφτασαν τις 1300.

Με την δική μου λογική λοιπόν, ποιος ο λόγος να πας με ηλεκτρονικό σε χαμηλές αντιστάσεις, όταν και καλύτερο αποτέλεσμα παίρνεις με τις υψηλές, και το μοντ δεν ταλαιπωρείται, και οι μπαταρίες δεν ουρλιάζουν "έλεος"?

Προσωπικά, ήμουν από την αρχή "πολέμιος" των χαμηλών αντιστάσεων. Θα μου πεις "εντάξει, όταν άρχισες εσύ να ατμίζεις, χαμηλή θεωρούταν η ego-c 1.8Ω και επιπλέον, είσαι άσχετος από μηχανικά". Και θα έχεις απόλυτο δίκιο. Απλά θεωρώ ότι όταν έχω δύο ή παραπάνω τρόπους να πάρω το ίδιο αποτέλεσμα, θα επιλέξω αυτόν ο οποίος καταπονεί λιγότερο τις μπαταρίες, το μοντ και την ψυχική μου υγεία...

Αποσυνδεδεμένος BlackAngelGR

• **
  • 125
« Απάντηση #1255 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 15:01 »
κανενα καλο βιντεο για origen v2 single coil setup,για εναν νεο υπαρχει?

• 4515
« Απάντηση #1256 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 15:17 »
Δυστυχως BlackAngelGR , την καλυτερη γευση και το καλυτερο ντουμανι με τον Origen , τα πηρα με διπλη αντ/ση mesh.
Εμενα ο ατμ/της αυτος , δεν μου εδωσε γευση με κανενα αλλο τροπο φιλε.
Μπορει φυσικα να ειναι και τα χερια μου κουλά........αυτο ομως εκανα και ειδα , αυτο γραφω..... ;D

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1257 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 15:20 »
Συμφωνώ απόλυτα με shadokan & cruiser79. Και εγώ έκανα απόπειρες με κοτετσόσυρμα και τώρα στήνω το μηχανικό με σύρμα 0.25 ή 0.28.
Να προσθέσω μια λεπτομέρεια μόνο, αν και σχεδόν όλα τα vv/vw mod παίζουν πιο αποδοτικά με υψηλά Ω, υπάρχουν και κάποια λίγα που ο κατασκευαστής λέει οτι είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν καλύτερα με subOhm αντιστάσεις. Παράδειγμα (που επιβεβαιώνει τον κανόνα) η sx350 της yihi.

Αποσυνδεδεμένος BlackAngelGR

• **
  • 125
« Απάντηση #1258 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 15:20 »
απλα ειναι πρωτη μου φορα που θα τα κανω και μου ειπανε καλυτερα να ξεκινησω με 1 αντισταση ποιο ευκολα,γιατι δεν εχω ιδεα

• 4515
« Απάντηση #1259 στις: Φεβρουαρίου 11, 2015, 15:47 »
Συμφωνώ απόλυτα με shadokan & cruiser79. Και εγώ έκανα απόπειρες με κοτετσόσυρμα και τώρα στήνω το μηχανικό με σύρμα 0.25 ή 0.28.
Να προσθέσω μια λεπτομέρεια μόνο, αν και σχεδόν όλα τα vv/vw mod παίζουν πιο αποδοτικά με υψηλά Ω, υπάρχουν και κάποια λίγα που ο κατασκευαστής λέει οτι είναι σχεδιασμένα να αποδίδουν καλύτερα με subOhm αντιστάσεις. Παράδειγμα (που επιβεβαιώνει τον κανόνα) η sx350 της yihi.

Αν εχεις την παλκετα , κανε μια αντ/ση με λεπτο συρμα ή αντε 25αρι σε Ωμ καπου στα 2.0 - 2.5 ακομα και 3.0 και δωσε οσο ρευμα θελεις.
Θα δεις οτι οχι μονο δεν θα σηκωσει πουθενα για πουθενα θερμοκρασια , αλλα η αποδοση της μπαταριας θα ειναι τοσο ανετη που δεν θα το πιστευεις.
Φιλος που εχει κλωνοHANA - ΙPV 2mini - Istick και τωρα την SX 350 , εκανε αντ/σεις με 30 - 32αρι συρμα καπου αναμεσα στα 1.2 - 1.7 Ωμ.
Η μπαταριες του ηταν η LG HB2 των 1500mAh και των 22Αmps και η LG HE2 2500mAh 20 Amps και δεν του εδιναν καλο αποτελεσμα.  Και η μπαταριες δεν ειχαν ουτε διαρκεια.
Του εκανα δυο αντ/σεις στον magma με 20αρι συρμα στα 2.2Ωμ και το Istick τρελαθηκε.Να μη σου πω τι εκαναν τα αλλα που εχουν κατα πολυ ανωτερες πλακετες και η μπαταρια αυτη με τα 1500mAh , πλεον εχει διαρκεια και δυναμη....
Δεν σου λεω τιποτα για την LG HE2....... :idiot1:   Insane

Ναι η YiHi ειναι η πλακετα που μπορει να εχει την καλυτερη λειτουργια στις χαμηλες αντ/σεις σημερα , αλλα δεν παυει η κατασκευη της να ειναι για αποδοση πανω απο τα 3.7 Volts μιας απλης μπαταριας σε μηχανικο μοντακι.
Και στα data seet της πλακετας αν δεις το αναφερει οτι normal work ειναι απο 1.5Ωμ και πανω.
Δεν εχω δει τα τεχνικα χαρ/κα της πλακετας αλλα πιστευω οτι αυτο θα γραφει σιγουρα..........

Το οτι μπορουν να δουλεψουν και χαμηλοτερες αντ/σεις , δεν ειναι κατι καινουριο , ουτε ειναι κατι που δεν μπορουμε να το κανουμε και με αλλους τροπους.
Απλα πιο παλια , σαν χαμηλη αντ/ση ειχαμε τα 1.8 Ωμ , βαρια και κατα τυχη θα έβρισκες και καποιο 1.5 Ωμ carto.  Σημερα η μοδα εχει κατεβει στο 0.2Ωμ....    [ :thumpdown: :eyesplash: :idiot1: :wall: .......(το ειπα με εικονες) ] και οι εταιριες ειδαν και ενα εισόδημα που τοσο καιρο πηγενε χαμενο.  Το εισοδημα απο αυτους που ειχαν μηχ/κα μοντακια και ατμιζαν σε αντ/σεις πολυ κατω του ενος Ωμ.
Αφου εχουμε πλεον τα Amperes λειτουργιας της πλακετας , σε τετοιο επιπεδο οσο τα Amperes που τραβαει μια Subohm αντ/ση σε μηχανικο , γιατι να μην ανοιξουμε το κυκλωμα να δουλευει και τετοιες αντ/σεις ;;;

Αυτο ειναι ολο κι ολο....   Ο κανονας ειναι ενας εδω και λεει οτι τα VV/VW ειναι κατασκευασμενα να μεγαλωνουν τη δυναμη με την οποια ατμιζουμε και ειναι ικανα να ικανοποιησουν και τον πιο απαιτιτικο πλεον με τη δυναμη τους.
Και αυτος ο κανονας , ειναι ο μοναδικος που υπαρχει στο η.τ.

BlackAngelGR
Ο Οrigen με την τρυπα που εχει στον θετικο , δεν θα σου κανει τσαλιμακια.  Ευκολος ειναι φιλε.  Αν δεν προσπαθησεις φυσικα , δεν θα στηθει και μονος του... ;D
Κανεις μας δεν ηξερε , αλλα ολοι μας μαθαμε......... :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352013 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104923 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96646 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321928 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602616 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11860 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3265 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155241 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162304 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4562 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17979 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias