Δικιο εχεις και δεν εγραψα οτι εγραψα για να αλλαξω κατι , απλα λογο της ροης της κουβεντας , πηγε στην πηγη το θεμα....
Δεν ειναι κατι κακο να κολλησεις τις σπειρες , αλλα ειναι καλυτερο να μην ειναι κολλημενες. Αυτο εγραψα στην τελικη.
Το τι βλεπεις στα βιντεο και γενικα στο youtube , μη νομιζεις οτι ειναι απο καποιους ατμισταραδες γνώστες του η.τ. ή οτι αυτοι ξερουν και 'συ οχι.....
Πολλοι απο αυτα τα φιντάνια εχουν κανει τετοιες καγκουριες , που στο τελος καποιοι επαθαν κακο βλεποντας και προσπαθωντας να μιμηθούν αυτους τους ανεγκεφαλους.
Κι αυτοι αυτο το λαθος εκαναν και νομισαν οτι ειναι κολλημενες.
Αν εμεινε αυτη η ονομασια , δεν εγινε και κατι το τρομερο. Σιγα μη κλαψω κιολας......
Το θεμα ειναι οτι το micro coil δεν εχει κολλημενες σπειρες , αλλα εμεις τις κολλαμε και το λεμε αυτο micro coil......Ο.Κ. No problem........
Μαγκια μας.......
Για το θεμα --''εγκυκλοπαιδια''-- ομως , το φορουμ εχει αυτο ακριβως το σκοπο. Την ενημερωση και αν ειναι δυνατον μεσα απο συζητηση , τη γνωση για καποιους που δεν ξερουν ή απλα τα ξερουν αλλιως . Οποτε το να αναφερουμε τις πηγες της καθε ονοματολογιας,κατασκευης,σκεψης,ιδεας κλπ. κλπ. κλπ., θεωρω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να γινεται απο οσους ξερουν κατι για το θεμα το οποιο υπαρχει συζητηση , γιατι με τον τροπο αυτο πιστευω οτι θα ειναι και η βοηθεια ανωτερη.
Απο τοτε που απλα διαβαζα το φορουμ σαν επισκεπτης (καπου στην αρχη του '11) , με βοηθησε με τις πληροφορίες του και την ενημερωση , Τα παιδια που κατανάλωναν χρονο και χρημα για να βοηθησουν ολους οσους ηταν μελη , αλλα και τους επισκεπτες και γενικα τα ατομα τα οποια εκεινους τους καιρους με τα λιγοστα βοηθηματα , η γνωση του τι εκανε ο καθενας, πως το εκανε , για πιο λογο το εκανε , τι αποκόμισε απ' αυτο ή τι εχασε , ηταν και η μοναδικη βοηθεια .
Ατομα που τωρα δεν τους γνωριζει κανεις (Scot,Cetin , SEB , Sokin ,Tasos Vapes,Depon, ggero , ο Kostas ο αρκουδος , ο Craven, o IMEOTHANASIS
και αλλοι πολλοι.....), ηταν ατομα που εκαναν την αρχη , για να εχουμε εμεις σημερα την ανεση να λεμε οτι υπαρχουν ανετοι,ευκολοι ατμ/τες, ωραια και καλα μοντακια VV/VW ή μηχανικα , να ειμαστε σα χωρα απο τις κορυφαιες κατασκευαστικα και οτι αν καποιος δεν μπορει να στησει Kayfun....εχει μανταλακια στα δακτυλα...... Το εργο που κανανε καποτε αυτοι οι ανθρωποι , θα επρεπε λογικα να το γνωριζουμε οσοι ειναι δυνατον περισσοτεροι , αλλα αυτο ειναι και λιγο ρομαντικο. Το θεμα ειναι οτι μας βοηθησαν ολους και σημερα μπορουμε ευκολα να ατμισουμε ανετα και ωραια χαρη σε καποιους που για χαρη μας καποτε , εκαναν τον εαυτο τους πειραματοζωα και τελικα δικαιωθηκαν.
Αυτο πιστευω θα ηταν σωστο να τους το αναγνωρισουμε παλικαρια....Το ιδιο ισχυει και για τον κυριο micro coil. Mπορει εμενα να μου αρεσει να κολλαω τις σπειρες , αλλα σωστο νομιζω ειναι να ξερουμε οτι ο κυριος αυτος , εκανε αλλιως την πρωτη εκεινη κατασκευη. Τhat's all.......
Ξεκινησα το '10 και αν ηξερα για το φορουμ πιο μπροστα , σε πληροφορώ θα ειχα γλυτωσει παρα πολλα λεφτα , αλλα και οι γνωσεις μου θα ηταν αρκετα ανωτερες σε πολυ λιγοτερο χρονο.
Και ολο αυτο επειδη καποιος θα μου ειχε πει οτι υπαρχουν κι αλλα η.τ. και δεν υπαρχει μονο ενα ειδος.
Εγω ηξερα μονο αυτο:
Οποτε λοιπον καταλαβαινεις πιστευω οτι ειναι καλο να ξερουμε τις πηγές και να εχουμε γνωση . Οτι γνωση και να ειναι αυτη,για οποιο θεμα και να ειναι ........ κλπ. κλπ. κλπ........καλο ειναι...
, εστω κι αν το κανουμε εμεις οπως γουσταρουμε ,με διαφορετικο τροπο στο τελος . Αλλωστε οι επισ/μοι εχουν αυτο το ατου , που μπορουν να δεχτουν δηλαδη ό,τι καγκουρια ή κατασκευαστικη ιδεα εχουμε εμεις.......
Ατμιστε αδερφια μου , αλητες , ατμοι....