vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

125 επισκέπτες, 3 χρήστες
thanos1071, marla1973, karcin

Micro coil setup

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Micro coil setup
« Απάντηση #1155 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 21:53 »
δεν ξερω αλλα αυτη η ιεροτελεστια μου θυμιζει παλιες εποχες που δεν θελω βεβαια να θυμαμαι με στριφτα αλλα με αυτον τον τροπο βρηκα τον τροπο να υιοθετήσω καινουριες συνηθειες  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος johnnypatras

• **
  • 215
« Απάντηση #1156 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 21:54 »
Τελευταία έχω αρχίσει να δοκιμάζω coils με απόσταση μεταξύ τους....όχι micro coil.

Συμπεράσματα:

+ Μικρότερος θόρυβος κατά την ατμοποίηση (τέλος αυτά τα "κρακ-κρακ-κριτςςς").

+ (κατά τη γνώμη μου πάντα) Αναβάθμιση στη γεύση. Υπάρχουν μικρές αποστάσεις
ανάμεσα στα coils οπότε η θερμοκρασία διανέμεται πιο ομοιόμορφα και ατμοποιεί-υγροποιεί
και υγρό το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στις σπείρες, δίνοντας πιο έντονη γεύση, αλλά και
μεγαλύτερο εύρος των αρωμάτων του υγρού.

+ Μεγαλύτερη αντοχή της αντίστασης-βαμβακιού. Στα microcoil είναι τόση η θερμότητα που
συσσωρεύεται στο κέντρο της αντίστασης που είναι απίθανο μετά από λίγο καιρό να μην καταπονηθεί
παραπάνω το συγκεκριμένο μέρος και να θέλει αλλαγή το βαμβάκι (εκτός του γεγονότος ότι πιστεύω
πως εκεί -στο κέντρο του microcoil- "καίγονται" οι γεύσεις και τα αρώματα ενός υγρού...).

- (ίσως) η ελαφρώς μεγαλύτερη δυσκολία στο στρίψιμο και η (επανα)τοποθέτηση του βαμβακιού.
Τα έχω λύσει αυτά στρίβοντας την αντίσταση σε σπείρωμα βίδας και χρησιμοποιώντας λίγο
μεγαλύτερης διατομής σύρμα.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1157 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 21:58 »
πολυ ενδιαφερον οι αποψεις για τις ανοιχτες σπειρες Johny  ;)

αν δηλαδη αφησω ενα πολυ μικρο κενο αναμεσα στις σπειρες λες να μου δωσει καλυτερη γευση απο αυτην που παιρνω τωρα ?  δεν θελω τελειως ατακτες σπειρες .. αλλα ισως ενα μικρο κενο αναμεσα τους θα το δοκιμασω :yes:

• **
  • 215
« Απάντηση #1158 στις: Φεβρουαρίου 04, 2015, 22:53 »
Αυτό που κάνω εγώ Κώστα είναι να φτιάχνω την αντίσταση πάνω σε μία βίδα με αρκετά αραιές σπείρες
(για να είναι εύκολος ο χειρισμός). Αφού την τυλίξω, την βάζω στο κατσαβιδάκι και πιέζω ομοιόμορφα
για να μικρύνουν οι αποστάσεις στις σπείρες. Με αυτόν τον τρόπο μου βγαίνουν σωστές, δηλαδή με ίσες
αποστάσεις μεταξύ των σπειρών, όχι, ό,τι να ναι. :)

Ναι, εμένα μου αρέσουν περισσότερο γευστικά, αλλά και σαν ομαλότητα γέυσης οι αντιστάσεις με διαστήματα.

« Απάντηση #1159 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 05:14 »
Να πω οτι για αρχη κι εγω εκανα microcoil.. Δεν ηξερα κι αλλο τροπο :) μετα απο μηνες εκανα και με "μακρινες" σπειρες και τελικα σε αυτο εμεινα.. Κανω σκετη βαση οποτε σε γευση δε ξερω τι παιζει, αλλα μου φαινεται πιο καλο το χτυπημα και περισσοτερος ο ατμος.. Μικρη διαφορα αλλα αισθητη..

Μεγαλη διαφορα ειδα στην αλλαγη βαμβακι.. Βαριεμαι την διαδικασια και την κανω αφου παιρνω καμμενο.. Με microcoil επαιρνα μπορει ακομα και στα 20-30ml ενω με "μακρινες σπειρες" ευκολα χτυπαω 50+ml.. Το βαμβακι δεν καιγεται μονο στο κεντρο αλλα ομοιομορφα στο μηκος του που ακουμπαει στο συρμα..

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #1160 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 08:35 »
Κώστα και εγώ απο τότε που πήρα το iStick,έχω σταματήσει τα microcoil.Είμαι της άποψης ότι microcoil
μου ταίριαζε καλύτερα στο μηχανικό,απο τότε όμως που κυρίως κάνω με ηλεκτρονικό μοντ,κάνω ανοιχτές σπείρες
και μου έχει τεριάξει καλύτερα γευστικά.

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #1161 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 11:18 »
Το micro coil,macro coil,mini coil κλπ. κλπ. κλπ. , δεν ειναι αντιστασεις που εχουν κολλημένες τις σπειρες.
Ειναι απλα πολυ καλα πιεσμενες μεταξύ τους , ωστε να αφηνουν ενα ελάχιστο κενο.
Ετσι εχουμε τη δημιουργία ενος μικρου ''σωλήνα'' ας πουμε , ο οποιος εχει τη δυνατότητα , η θερμοκρασία που αναπτύσσεται , να μενει συγκεντρωμενη αφου ειναι κοντα η μια σπειρα στην αλλη .

Τα κενα που εχουν οι σπειρες μεταξυ τους , μπορει να ειναι μικρα , αλλα ειναι αρκετα μεγαλα ωστε να εχει διαφυγή απο 'κει το ατμοποιημενο υγρο.  Ετσι ειναι φυσικο να εχουμε καλυτερο αποτελεσμα , γιατι εχουμε το αποτελεσμα απο ολες τις σπειρες που ερχονται σε επαφη με το υλικο τροφοδοσιας και το κυριοτερο απ' ολα ειναι οτι η καθε σπειρα εχει ενα κομματι του βαμβακιου που θα ατμοποιησει. Ετσι το βαμβακι οπως μπαινει αναμεσα στις σπειρες , καλυπτει ολα τα κενα , ενω με τις σπειρες ενωμενες , η φυσικη λεει οτι υπαρχει περιπτωση να εχουμε ακομα και κενο μεσα στην αντ/ση.
Σε αντ/ση με σπειρες κολλημενες , ο ατμος φευγει απο δεξια και αριστερα της αντ/σης και στο κεντρο πολυ σωστα , η θερμοκρασια καιει το βαμβακι.
Μπορει και νομιζω οτι ειναι εφικτό,η θερμοκρασια να ειναι μεγαλυτερη αν ειναι ενωμενες οι σπειρες.  Αυτο ομως δεν ειναι παντοτε καλο για ολες τις περιπτωσεις.

Μπορουμε να καψουμε το συρμα για να μαλακωσει και να χασει την ελαστικότητα του και ετσι να καθεται εκει ακριφως που το θελουμε.
Με τον τροπο αυτο , αν στριψουμε μια αντ/ση και μετα απλα πιεσουμε την αντ/ση ολη , θα εχουμε μια αντ/ση με μικρα κενα και ικανη για πολυ καλο αποτελεσμα.
Ανοδο θερμοκρασιας μπορουμε να εχουμε και με λεπτοτερο συρμα .  Οσοι χρησιμοποιούν αποκλειστικα VV/VW , δεν βλεπω το λογο γιατι να βαλουν χοντρο συρμα .
Με 25αρι σε 2mm αξονακι , μπορεις να κανεις 2 Ωμ αντ/ση και να εχεις μεγαλη επιφανεια ατμοποιησης και το συρμα να ειναι τοσο λεπτο που το VV/VW να το αναβει για πλακα.
Δοκιμαστε το και θα δειτε οτι δεν χρειαζεται να πατε σε subohm ή τρελες κατασκευες για να υπαρξει καλο αποτελεσμα.
Πολλα απο αυτα εχουν εφαρμογη και στα μηχανικα μοντακια φυσικα.

Εκανα στο Istick 2.3Ωμ με 20αρι συρμα και το ασθενικο αυτο κουτακι εβγαλε μια αγριαδα που ο ιδιοκτήτης του επαθε πλακα.

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1162 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 12:27 »
Θα συμφωνήσω με το Βασίλη ως προς τη χρήση μεγάλων αντιστάσεων (σε διάμετρο, μήκος coil και Ω) όσον αφορά τη χρήση ηλεκτρονικών μοντ. Και εγώ με το "κτήνος", στα 2+Ω δουλεύω πλέον, με σύρματα 0,25 και 0,28. Ενωμένες αλλά όχι κολλημένες οι σπείρες, τα βαττ 12-15 μέγιστο και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Και τα σύρματα αρπάζουν γρήγορα, και οι μπαταρίες δεν καταπονούνται, και η γεύση είναι εξαιρετική και το ντουμάνι άφθονο.

Και εγώ τείνω στη χρήση αντιστάσεων με πιεσμένες μεν τις σπείρες αλλά όχι κολλημένες.

« Απάντηση #1163 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 12:35 »
Πως κανετε σπειρες κοντινες αλλα χωρις να ακουμπανε? εμενα ειναι περιπου 2mm η μια απο την αλλη σε 0.28 kanthal a1...

Sent from my iPad using Tapatalk

• 4515
« Απάντηση #1164 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 13:02 »

Πρωτα θα πρεπει να καψεις το συρμα , ωστε να χασει την ελαστικοτητα του.  Ετσι μπορουμε να του δωσουμε οποια μορφη θελουμε ευκολα , γιατι θα μένει εκει που θα το τοποθετουμε.
Στρίβουμε κανονικα σε ενα αξονακι της αρεσκείας μας και μετα πιεζουμε ολες τις σπειρες μαζι προς τη βαση αυτου του αξονα ή πιανουμε ολη την αντ/ση με ενα τσιμπιδακι και πιεζουμε ολες τις σπειρες .  Δηλαδη ολη την αντ/ση.

Μπορεις οταν την πιανεις με τσιμπιδακι , να ζεστανεις την αντ/ση , οχι ομως να πυρωσει. Απλα περιμετρικα γυρω απο την αντ/ση ή περνώντας την αντ/ση πανω απο μια εστια (π.χ. γκαζακι ), η θερμοκρασια θα κρατησει τις σπειρες σχεδον ενωμενες. Θα εχει ομως τα απαραιτητα κενα.  Δεν θα κολλήσουν αν δεν πυρωσεις την αντ/ση την ωρα που την πατας με το τσιμπιδακι και οταν αφησεις την αντ/ση θα ανοιξει ελαχιστα.

Μπορει να ακουγεται/διαβαζεται κατι δυσκολο , αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να ενωθουν οι σπειρες.
Πολλες φορες μαλιστα βλεπουμε να αναβει η αντ/ση απο μεσα προς τα εξω και νομιζουμε οτι αυτο ηταν και ολα εγιναν σωστα.
Ομως , αν αφήσουμε πατημένο το κουμπι , θα δουμε υπερβολικό πύρωμα στη μεση του coil με αποτελεσμα να εχουμε στο ατμισμα καμμενο,υποτρ/σια,το γνωστο σε ολους μας θορυβο.........κι ομως η αντ/ση φαινομενικά να δουλευει σωστα.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1165 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 16:29 »
Εγω καθε φορα που αλλαζω βαμβακι αλλαζω και κοιλ .. ειμαι μαζοχας ή καλα κανω; .. αλλα μου αρεσει η διαδικασια να την κανω ολη απο την αρχη
Κώστα, τον τελευταίο καιρό, αλλάζω κάθε βδομάδα microcoil, βαμβάκι ίσως και 1-2 φορές στο ίδιο διάστημα.

• **
  • 215
« Απάντηση #1166 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 17:15 »
shadockan, έχω την εντύπωση πως μιλάμε για το ίδιο πράγμα, απλά εστιάζεις στην απόσταση μεταξύ
των σπειρών (και απ' όσο καταλαβαίνω προτιμάς πολύ μικρές αποστάσεις, αλλά όχι κολλημένες).

Απλά επειδή με μπέρδεψες με την πρώτη σου πρόταση :
Παράθεση
Το micro coil,macro coil,mini coil κλπ. κλπ. κλπ. , δεν ειναι αντιστασεις που εχουν κολλημένες τις σπειρες.

κάτι το οποίο δεν ισχύει, αυτό ακριβώς είναι το microcoil (mini, macro κλπ.), αντιστάσεις με κολλημένες όσο το δυνατόν περισσότερο μεταξύ τους τις σπείρες.
Πάντα εξετάζοντας μακροσκοπικά, σε μικροσκοπικό επίπεδο προφανώς υπάρχει μικρή απόσταση μεταξύ τους μπλα-μπλα-μπλα κλπ.  ;D

Στα υπόλοιπα που λες, συμφωνώ στα περισσότερα. Ίσως είναι και θέμα γούστου τελικά, εγώ προτιμώ ομοιόμορφη και ομογενοποιημένη ατμοποίηση
με "εμπλουτισμό" από ημι-ατμοποιημένο/ημι-υγροποιημένο υγρό που εξέρχεται από τις "οπές" ανάμεσα στις σπείρες. Και νομίζω πως αυτό είναι που
συμβάλλει στην αναβάθμιση της γεύσης, αλλά και στον πιο βελούδινο και υγρό ατμό, πράγμα που προτιμώ. :)

• 4515
« Απάντηση #1167 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 17:54 »
Οχι φιλε μου.  Δεν ειναι κολλημενο το micro coil.  Αυτος που το εκανε πρωτος και απο τον οποιο το μαθαμε ολοι μας , εκανε μια αντ/ση με τις σπειρες τοσο κοντα , που ηταν σαν κολλημενες.
Το micro coil ειναι αυτο που περιγραφω .  Δεν ειναι κολλημενες οι σπειρες , αλλα πολυ κοντα.

Αν ηταν κολλημενες , ευκολα θα μπορουσαμε να το πουμε tube coil και οχι micro coil ......... ;D
Το micro coil εκτως του οτι εχει μικρο μεγεθος , εχει και μικρα κενα........ολα λοιπον ειναι μικρα.... ;D

Σημασια βεβαια εχει να μας ευχαριστει αυτο το οποιο κανουμε και ατμιζουμε , αλλα καλο ειναι να τα ξερουμε και ετσι οπως ξεκινησαν.
Τωρα αν εμενα μου αρεσει το να κολλαω τις σπειρες (πολλες φορες το κανω και 'γω , δεν ειναι κατι κακο) , καλα κανω και αν βλεπω οτι αυτο μου δινει αυτο που ζητω , τοτε για 'μενα αυτο ειναι ό,τι καλυτερο....... :thumpup:

• **
  • 215
« Απάντηση #1168 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 18:14 »
Μισό, για να καταλάβω δηλαδή: απ' όσο έχω διαβάσει, δει βιντεάκια κλπ. κλπ. microcoil θεωρείται : από 1-2mm (περίπου)
διάμετρος, από 8 σπείρες και πάνω και όλες κολλημένες μεταξύ τους όσο πιο σφιχτά γίνεται. Όποιο βιντεάκι ή forum thread
και να παρακολουθήσει κάποιος αυτό βλέπει και καταλαβαίνει, να δίνουμε θερμότητα στην αντίσταση και με τσιμπιδάκι να
πιέζουμε τις σπείρες ώστε να έχουν τη μέγιστη επαφή μεταξύ τους.

Καταλαβαίνω αυτό που λες για την προέλευση και τον τρόπο που το έκανε ο δημιουργός/εφευρέτης της, απλά νομίζω πως είναι
πιο σωστό να χρησιμοποιούμε την ορολογία με τον τρόπο που χρησιμοποιείται τελικά. Και ο όρος microcoil αυτή τη στιγμή , αν και καταχρηστικά και λανθασμένα όπως λες, πάραυτα χρησιμοποιείται για να καταδείξει ενωμένες σπείρες, όχι σπείρες με μικρή απόσταση,
έστω κι αν αυτή ήταν η αρχική πρόθεση του δημιουργού τους.

Θέλω να πω, για να μην τραβήξει κι άλλο και μας κουράσει όλο αυτό, πως δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή πώς θα κάνουμε επιμόρφωσή του τι πραγματικά εννοούσε ο αρχικός δημιουργός του microcoil όταν εφηύρε τον όρο, αλλά πώς τον χρησιμοποιεί
σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών που κατασκευάζει τέτοιου είδους αντιστάσεις. Και όλο αυτό απλά για να
μπορέσουμε απλά να διακρίνουμε διαφορές, όλα τα άλλα εμπίπτουν σε φιλολογικό/εγκυκλοπαιδικό/γλωσσολογικό επίπεδο,
δεν νομίζω να μας ενδιαφέρουν εδώ! :))

• 4515
« Απάντηση #1169 στις: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:32 »
Δικιο εχεις και δεν εγραψα οτι εγραψα για να αλλαξω κατι , απλα λογο της ροης της κουβεντας , πηγε στην πηγη το θεμα.... :tongue_smilie:
Δεν ειναι κατι κακο να κολλησεις τις σπειρες , αλλα ειναι καλυτερο να μην ειναι κολλημενες.  Αυτο εγραψα στην τελικη.

Το τι βλεπεις στα βιντεο και γενικα στο youtube , μη νομιζεις οτι ειναι απο καποιους ατμισταραδες γνώστες του η.τ. ή οτι αυτοι ξερουν και 'συ οχι.....
Πολλοι απο αυτα τα φιντάνια εχουν κανει τετοιες καγκουριες , που στο τελος καποιοι επαθαν κακο βλεποντας και προσπαθωντας να μιμηθούν αυτους τους ανεγκεφαλους.
Κι αυτοι αυτο το λαθος εκαναν και νομισαν οτι ειναι κολλημενες.
Αν εμεινε αυτη η ονομασια , δεν εγινε και κατι το τρομερο.  Σιγα μη κλαψω κιολας...... :)) :eyesplash:

Το θεμα ειναι οτι το micro coil δεν εχει κολλημενες σπειρες , αλλα εμεις τις κολλαμε και το λεμε αυτο micro coil......Ο.Κ. No problem........ :tongue_smilie: 8)    Μαγκια μας....... :))

Για το θεμα --''εγκυκλοπαιδια''-- ομως , το φορουμ εχει αυτο ακριβως το σκοπο. Την ενημερωση και αν ειναι δυνατον μεσα απο συζητηση , τη γνωση για καποιους που δεν ξερουν ή απλα τα ξερουν αλλιως .  Οποτε το να αναφερουμε τις πηγες της καθε ονοματολογιας,κατασκευης,σκεψης,ιδεας κλπ. κλπ. κλπ., θεωρω οτι ειναι κατι που θα πρεπει να γινεται απο οσους  ξερουν κατι για το θεμα το οποιο υπαρχει συζητηση , γιατι με τον τροπο αυτο πιστευω οτι θα ειναι και η βοηθεια ανωτερη.
Απο τοτε που απλα διαβαζα το φορουμ σαν επισκεπτης (καπου στην αρχη του '11) , με βοηθησε με τις πληροφορίες του  και  την ενημερωση , Τα παιδια που κατανάλωναν χρονο και χρημα για να βοηθησουν ολους οσους ηταν μελη , αλλα και τους επισκεπτες και γενικα τα ατομα τα οποια εκεινους τους καιρους  με τα λιγοστα βοηθηματα , η γνωση του τι εκανε ο καθενας, πως το εκανε , για πιο λογο το εκανε , τι αποκόμισε απ' αυτο ή τι εχασε , ηταν και η μοναδικη βοηθεια .
Ατομα που τωρα δεν τους γνωριζει κανεις (Scot,Cetin , SEB , Sokin ,Tasos Vapes,Depon, ggero , ο Kostas ο αρκουδος , ο Craven, o IMEOTHANASIS και αλλοι πολλοι.....), ηταν ατομα που εκαναν την αρχη , για να εχουμε εμεις σημερα την ανεση να λεμε οτι υπαρχουν ανετοι,ευκολοι ατμ/τες, ωραια και καλα μοντακια VV/VW ή μηχανικα , να ειμαστε σα χωρα απο τις κορυφαιες κατασκευαστικα και οτι αν καποιος δεν μπορει να στησει Kayfun....εχει μανταλακια στα δακτυλα...... :eyesplash: :tongue_smilie:
Το εργο που κανανε καποτε αυτοι οι ανθρωποι , θα επρεπε λογικα να το γνωριζουμε οσοι ειναι δυνατον περισσοτεροι , αλλα αυτο ειναι και λιγο ρομαντικο.  Το θεμα ειναι οτι μας βοηθησαν ολους και σημερα μπορουμε ευκολα να ατμισουμε ανετα και ωραια χαρη σε καποιους που για χαρη μας καποτε , εκαναν τον εαυτο τους πειραματοζωα και τελικα δικαιωθηκαν.
Αυτο πιστευω θα ηταν σωστο να τους το αναγνωρισουμε παλικαρια....Το ιδιο ισχυει και για τον κυριο micro coil.  Mπορει εμενα να μου αρεσει να κολλαω τις σπειρες , αλλα σωστο νομιζω ειναι να ξερουμε οτι ο κυριος αυτος , εκανε αλλιως την πρωτη εκεινη κατασκευη.   Τhat's all....... ;D

Ξεκινησα το '10 και αν ηξερα για το φορουμ πιο μπροστα , σε πληροφορώ θα ειχα γλυτωσει παρα πολλα λεφτα , αλλα και οι γνωσεις μου θα ηταν αρκετα ανωτερες σε πολυ λιγοτερο χρονο.

Και ολο αυτο επειδη καποιος θα μου ειχε πει οτι υπαρχουν κι αλλα η.τ. και δεν υπαρχει μονο ενα ειδος.

Εγω ηξερα μονο αυτο:

Οποτε λοιπον καταλαβαινεις πιστευω οτι ειναι καλο να ξερουμε τις πηγές και να εχουμε γνωση . Οτι γνωση και να ειναι αυτη,για οποιο θεμα και να ειναι ........ κλπ. κλπ. κλπ........καλο ειναι... ;)  , εστω κι αν το κανουμε εμεις οπως  γουσταρουμε ,με διαφορετικο τροπο στο τελος . Αλλωστε οι επισ/μοι εχουν αυτο το ατου , που μπορουν να δεχτουν δηλαδη  ό,τι καγκουρια ή κατασκευαστικη ιδεα εχουμε εμεις....... :D

Ατμιστε αδερφια μου , αλητες , ατμοι.... :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2015, 19:50 από shadockan »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2125 352167 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 01, 2024, 12:32
από Buliwyf
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 105109 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96740 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 322097 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602704 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11942 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3331 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 610312 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155327 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162388 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4644 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 18073 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias