vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

657 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, PsykieG, trollga, manoslykos, Buliwyf, maprix

Protank V2 by Kanger

Αποσυνδεδεμένος Vasilis®

• 1185
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Protank V2 by Kanger
« Απάντηση #180 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 18:56 »
Αυτό είναι της kanger;
http://www.wuyantech.com/cp/html/?48.html

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #181 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 21:02 »
όχι!  :nope:

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #182 στις: Ιανουαρίου 05, 2014, 23:08 »
Τελικά αυτός ο ατμο χωρίς αλχημείες και μαστορέματα δουλεύει??
Ρωτάω γιατί θέλω να τον δοκιμάσω. :confused1:
Εγώ θα σου πω ότι εντελώς απροβλημάτηστα μου δουλεύει ο πρώτος, όχι ο δεύτερος. Έχω 2 και μάλλον θα πάρω και τρίτο. Κατ' εμένα ο καλύτερος όλων των εργοστασιακών.
Ο δεύτερος...... κάτι φταίει, αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη τί......

Αυτό είναι της kanger;
http://www.wuyantech.com/cp/html/?48.html
Εμένα αυτός, στο σχέδιό του, μου θυμίζει το style No 2 του Hyper tank. Αυτό το δεύτερο σχέδιο του Hyper tank, απ' όσο ξέρω δε κυκλοφόρησε Ελλάδα. Αλλά νομίζω από εκεί το πήραν. Όσο το φέρνω στο μυαλό μου, έτσι ήταν.....
Αν δεν κάνω λάθος, και ίδια χρώματα.....

« Απάντηση #183 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 16:34 »
Θα δοκιμασω με βαση bdc αυριο λογικα. Μουσκεμα τα πραγματα και σημερα  ;D

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #184 στις: Ιανουαρίου 06, 2014, 18:46 »
Έχε υπόψη ότι μπορεί να συναντήσεις υποτροφοδοσία ενίοτε με τη βάση για BDC. Εγώ τη διόρθωσα αφαιρώντας τη σιλικόνη από την κεφαλή.

Στάλθηκε από το Sony XPERIA M μου χρησιμοποιώντας TAPATALK 4.3.1

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #185 στις: Ιανουαρίου 10, 2014, 13:55 »
Επιτέλους τον έκανα και δουλεύει άψογα!
Με αντάπτορα για μετατροπή του σε bdc και κεφαλή με διπλή αντίσταση aspire.
Έκανα πολλά πειράματα. Τι τη βάση του πρώτου έβαλα, τι τις κεφαλές που δουλεύανε καλά στον πρώτο, τι το σιλικονάκι έβγαλα, ... τί δεν έκανα...
Σε κάποιες περιπτώσεις δούλευε καλύτερα, αλλά σωστά όπως πρέπει ποτέ.
Του έδωσα μια τελευταία ευκαιρία με τον αντάπτορα πριν τον βάλω στην άκρη, χωρίς να περιμένω και πολλά πια, και... ως δια μαγείας λύθηκαν όλα τα προβλήματα! Τέλειος!!!  :o
Απλά δεν ξαναπαιδεύομαι να τον κάνω να λειτουργήσει με μονή, κλασσική, δική του κεφαλή. Αυτές, τις κρατάω μόνο για τον πρώτο πλέον....

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #186 στις: Ιανουαρίου 15, 2014, 20:22 »
Το αν θα δουλεψει ο Kanger με καποια αντισταση ειναι και θεμα τυχης, παρτιδας κτλ κτλ τους λατρευω τους ατιμους ομως για να δουλεψουν θελουν... δουλεια :angry_orange:

Προς το παρον οι ανταλλακτικές αντιστασεις απο Replace smoke δουλευουν (κοντεψα να κανω παρτυ για αυτο) απο Fasttech απο τις 20 διάφορων τυπων
που αγορασα ζητημα να δουλεψαν οι 3εις-4ρεις  :idiot1: απο διαφορες παρτιδες, ειχα κοντες, ψηλες, αδυνατες, χοντρες χεχε και παει λεγοντας.

Οποτε κανε τον σταυρο σου και αλλαξε αντισταση.

Υποψην και του εμποριου απο εδω εχω αγορασει και δεν δουλεψαν δεν μπορω να πω οτι ειναι προβλημα μονο της FT, το θεμα ειναι γενικοτερο.

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
« Απάντηση #187 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 11:03 »
Όχι φίλε, δεν κατάλαβες. Οι κεφαλές από το replace τις έχω πάρει, και όλες μα όλες δουλεύουν άψογα στον πρώτο protank. Οι κεφαλές δεν φταίνε... Και έχω πάρει πάααρα πολλές κεφαλές, όλες ήταν μια χαρά! Με τον protank II είχα το πρόβλημα.... Δε δούλευε καλά λόγω κακής τροφοδοσίας. Ίσως πίεζε κι έκοβε τη ροή το μεταλλικό στοιχείο από πάνω από την αντίσταση... Δε ξέρω, αλλά δεν το ψάχνω άλλο....
Με τη διπλή αντίσταση και τον αντάπτορα (πάει και λίγο χαμηλότερα το φιτίλι από το μέταλλο από πάνω), δουλεύει άψογα, και εκεί μένω. Τις μονές αντιστάσεις τις έχω μόνο για τους πρώτους protank πλέον (έχω 2), οι οποίοι για μένα παραμένουν σταθερή αξία στους εργοστασιακούς!!!

« Απάντηση #188 στις: Ιανουαρίου 16, 2014, 14:48 »
Εβγαλε και η kanger adaptor με airflow και protank3 κεφαλες :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• 1277
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #189 στις: Ιανουαρίου 18, 2014, 00:33 »
Κάποια μηνύματα που αφορουσαν την επισκευή των κεφαλών πηγαν εδω: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,16226.msg704633.html#msg704633

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #190 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 01:52 »
Πρώτη αντίσταση του κουτιού 2.5 Ω και βγάζει συνεχώς καμένο. Μου έρχεται να κανω εμετό :P   Να δοκιμάσω την άλλη ρε παιδιά? Βασικά και η άλλη στα ίδια Ω ειναι.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος ariszvs

• **
  • 236
« Απάντηση #191 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 03:46 »
Δοκιμασε να βγαλεις το ασπρο σιλικονακι που ειναι πανω στην κεφαλη...μπορει να σου πνιγει τα φυτιλια...

Αποσυνδεδεμένος micron

• 658
« Απάντηση #192 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 09:50 »
Πρώτη αντίσταση του κουτιού 2.5 Ω και βγάζει συνεχώς καμένο. Μου έρχεται να κανω εμετό :P   Να δοκιμάσω την άλλη ρε παιδιά? Βασικά και η άλλη στα ίδια Ω ειναι.

Καμενο σε αντισταση της Kanger = πρεπει να ανοιξεις την κεφαλη της αντιστασης και να προσθεσεις μεσα (πανω απο το συρμα της αντιστασης) ενα κοματι φυτιλι για να τροφοδοτει το συρμα με
περισσοτερο υγρο (υπαρχουν σχετικα tutorials στο youtube). Εγω εχω βρει την υγεια μου με αυτον τον τροπο.

Αποσυνδεδεμένος Pempis

• **
  • 247
« Απάντηση #193 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 11:40 »
Αν ειναι να βρω κι εγώ την υγεία μου, θα το κανω micron! Αν και νόμιζα οτι με τους εργοστασιακούς δε θα χρειαζόταν τέτοιες επεμβάσεις. Αλλα και το να ξοδεύεις συνεχώς αντιστάσεις, μέχρι να βρεις την κατάλληλη, δε λέει... Και εντάξει, το κόστος δεν ειναι μεγάλο αλλά αθροιστικά αυτά τα 2.5€ των αντιστάσεων δεν ειναι καθόλου ευκαταφρονητα.

Αποσυνδεδεμένος haigs

• **
  • 159
« Απάντηση #194 στις: Φεβρουαρίου 09, 2014, 11:58 »
Μου ετυχε μια φορα μεχρι τωρα στον mini II, εκανα αυτο που ειπε παραπανω ο φιλος @ariszvs Και λυθηκε. Οντως το σιλικονακι εμποδιζει την ροη του υγρου στα φυτιλια ετσι οπως ειναι κατασκευασμενη η βαση. Αν δεν θες να το βγαλεις τελειως, δοκιμασε να το βαλεις αναποδα το σιλικονακι.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359831 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114219 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374747 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F