vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

795 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Protank V2 by Kanger

Αποσυνδεδεμένος Nico

• *
  • 68
  • Φύλο: Άντρας
  • I got 99 problems, but a smoke ain't one
Απ: Protank V2 by Kanger
« Απάντηση #210 στις: Μαρτίου 20, 2014, 02:33 »
πωπω ρε παιδιά, τι μας κάνετε. έφαγα πάνω από δύο ώρες να δω τί ατμοποιητή να πάρω για να ανέβω από Evod (αφού η απόπειρα να πάω σε κακή απομίμηση mini protank II όπως ήταν αναμενόμενο με τιμώρησε), είδα τις εξαιρετικές κριτικές και reviews του protank II. Είδα κι έναν Πολωνό σήμερα να τον απολαμβάνει έξω από τα ASDA, λέω κάτσε να παραγγείλω έναν κι εγώ. Πριν κάνω το κλικ, λέω "δεν πάω να δω τι λένε και τα παιδιά τα δικά μας στην πατρίδα;", να ξέρουμε τί μας γίνεται; Καμμένα, μπουρμπουλησμένα, βγάλε σιλικονάκι, κόψε λαστιχάκι, λίμαρε τη βάση, καλή παρτίδα, κακή παρτίδα.... Επώνυμο ατμοποιητή θα πάρουμε ή τζόκερ; (Κι αν σου κάτσει;) Φοβήθηκε το μάτι μου. Εγώ όπως και ο κάθε σχετικά αρχάριος ατμιστής θέλουμε κάτι "καλό" αλλά να είναι "plug and play". Αν είναι να γίνω Μπομπ ο μάστορας, μια χαρά βολεύομαι και με τους eVod. Θέλω να πάω να δω και reviews για mini protank II, davide (μεγάλο και mini), αλλά αν δω τέτοια, φοβάμαι πως θα ξαναρχίσω το κάπνισμα, κι έχω να καπνίσω 10 μήνες!  :-\

EDIT: Ευχαριστώ τον PASTAFARAI για την πρόταση, δεν έχω δυνατότητα να στείλω προσωπικό μήνυμα, οπότε στέλνω τις ευχαριστίες μου εδώ :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 20, 2014, 03:04 από Nico »

Αποσυνδεδεμένος duman

• **
  • 256
« Απάντηση #211 στις: Απριλίου 05, 2014, 21:39 »
Έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με τον Protank II πάνω σε mod?

Toν έχω πάνω στο Ζορμπά αλλά απ ό,τι κατάλαβα δεν παίρνει σωστό αέρα, αφού οι οπές αερισμού βρίσκονται ακριβώς πάνω από το 510 σπείρωμα και το μπουκώνει!  :dontknow:

Υπάρχει κάποια λύση ? (αν έχει απαντηθεί ήδη ας μπει απλά το λινκ του ποστ)

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #212 στις: Απριλίου 05, 2014, 21:53 »
όχι γιατί οι τρύπες είναι ψηλά στο σπείρωμα και δεν μπουκώνουν στο προβάρι τουλάχιστον που έρχεται φλατ. Στο ζορμπά δεν ξέρω αλλά λογικά μπορείς να μη το βιδώσεις τέρμα. Τσέκαρε μήπως οι οπές έχουν βουλώσει ανεξάρτητα απ το βίδωμα

Αποσυνδεδεμένος Leon72

• **
  • 201
« Απάντηση #213 στις: Απριλίου 05, 2014, 22:07 »
Δες λιγο μηπως σε βοηθησει αυτο :
Κατ: ος λοιπον  και εγω του 2 απο προχθες (φασττεκ) και πρωτη εντυπωση σε 2 μηχανικα μοντς... απολυτο στουμπωμα!
Μετα απο λιγο ψαξιμο, ανακαλυψα οτι η αιτια ειναι ο υπερβολικα υπερυψωμενος θετικος πολος καποιων μπαταριων/μοντ. Και να τι ακριβως συμβαινει:
Η τροφοδοσια με αερα πραγματοποιειται  απο τις μικρες τρυπουλες στην βαση του 510 σπειρωματος. Ο αερας κινειται μεταξυ της βασης του 510 και της βασης της ανταλλαξιμης κεφαλης, περναει απο την σχισμη του πειρου (που μοιαζει σαν κεφαλη βιδας), εισερχεται απο την οπη που εχει στο κεντρο και ανεβαινει προς την φυτιλοαντισταση. Το κακο, ομως ειναι οτι το μονωτικο λαστιχακι που χωριζει τον πειρο (θετικο) απο το υπολοιπο σωμα της κεφαλης ειναι αρκετα μαλακο και βιδωνοντας τον ατμο πανω σε εναν "ψηλο" θετικο πολο, αυτο συμπιεζεται, παραμορφωνεται (φουσκωνει τροπον τινα) και φραζει το κενο μεταξυ βασης 510 και κεφαλης. Ενα "τριμαρισμα" στο λαστιχακι με εναν νυχοκοπτη και προμπλεμ σολβντ!

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #214 στις: Απριλίου 14, 2014, 00:27 »
Έχει αντιμετωπίσει κανείς θέμα με τον Protank II πάνω σε mod?

Toν έχω πάνω στο Ζορμπά αλλά απ ό,τι κατάλαβα δεν παίρνει σωστό αέρα, αφού οι οπές αερισμού βρίσκονται ακριβώς πάνω από το 510 σπείρωμα και το μπουκώνει!  :dontknow:

Υπάρχει κάποια λύση ? (αν έχει απαντηθεί ήδη ας μπει απλά το λινκ του ποστ)

Δες και αυτή την λύση. ;)

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #215 στις: Απριλίου 27, 2014, 01:16 »
Θυμάται κάποιος αν ο μινι έχει λαστιχάκια στα 2 αποσπώμενα μέρη, εκει που πιάνεται το τζάμι?

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #216 στις: Απριλίου 27, 2014, 01:23 »
Για τον μινι δεν ξερω αλλα ο "μεγαλος" έχει λαστιχάκια και μάλιστα έχω χάσει το ένα και εχω προβλημα διαρροής!
Πουλανε πουθενα στην Ελλαδα ρε παιδια τετοια ανταλλακτικα ή -έστω- ολόκληρη την "βάση" του protank II ?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2014, 01:59 από Pastafarai »

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #217 στις: Απριλίου 27, 2014, 01:24 »
ναι έχει και πάνω και κάτω

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #218 στις: Ιουνίου 14, 2014, 22:58 »
Παιδία δεν ξέρω αν εγώ είμαι τόσο γκαντέμης αλλά σχεδόν 20 μέρες τώρα που έχω των προτανκ 2 δεν τον έχω ευχαριστηθεί καθόλου , όσες κεφαλές και να βάλω μέσα στο δεύτερο γέμισμα αλλοιώνετε η γεύση τελείως και πετάει καμένο …. Διαρροές συνεχώς στο πόλο , και επάνω σε dna30 by seb  χάνει σπείρες δεν βιδώνει καλά …σα να έχει μικρότερο σπείρωμα από το κουτάκι , παίζει …
Τώρα δεν ξέρω αν η λύση είναι αυτή που έδωσε ο jeke04   πιο πάνω , αλλά προσωπικά εγώ είμαι πλήρη απογοητευμένος …. :dontknow: :dontknow:

Λέτε να λυθούνε τα προβλήματα με αυτό ?  http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=701   :dontknow: :dontknow:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2014, 23:18 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• 976
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #219 στις: Ιουνίου 15, 2014, 11:57 »
Για τις μικρο διαρροές που είχα, αλλά και για το θέμα της τζούρας ανάλογα σε τι μοντάκι έβαζα και βάζω τον Protank-II, έδωσα την παραπάνω λύση.
Τώρα για το θέμα των κεφαλών, υπάρχει ένα tip.
Νομίζω ότι έχει αναφερθεί ξανά αλλά το ξαναγράφω.
Μόλις πάρεις την νέα αντίσταση, την βιδώνεις στην βάση, βγάζεις το σιλικονάκι που έχει, βγάζει το μεταλλικό καλαμάκι και πετάς το επιπλέον φιτίλι που έχουν πάνω από την αντίσταση. Στην θέση του τοποθετείς ένα νέο δικό σου, 2αρι ή 2μισάρι και ξανα κουμπώνεις το καλαμάκι.
Εγώ προσωπικά δεν ξαναβάζω το σιλικονάκι.
Τέλος οι πολλές μικρο διαρροές (υπάρχουν μόνο τα υπολείμματα της υγροποίησης του ατμού), τέλος οι γρήγορες αλλοιώσεις τις γεύσης.
Σε κάθε αλλαγή αντίστασης καθαρίζω και την βάση που αναφέρω παραπάνω και όλα μια χαρά.
Χρησιμοποιώ αντιστάσεις 2,1 ή 2,5 για να μπορώ να παίζω στα watt περισσότερο από ότι με την 1,8! ;)

Αποσυνδεδεμένος apollwnas21

• **
  • 190
  • Βάλτε να πιούμε...
« Απάντηση #220 στις: Ιουνίου 15, 2014, 15:27 »
Για όσους δεν βιάζονται, ας τον παραγγείλουνε απο εδώ...

https://www.fasttech.com/products/1654500

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #221 στις: Ιουνίου 19, 2014, 14:13 »
Μόλις παρέλαβα το  airflow control για τον προτανκ 2 …  για όσους δεν το έχουν πάρει ακόμη να τρέξουν αμέσως σε κάποιο κατάστημα που το έχει η να το κάνουν παραγγελιά . η μέρα με τη νύχτα ο προτανκ 2 . όσο για το πρόβλημα που είχε στα σπειρώματα του λύθηκε με τη βάση αυτή , είναι φιχ ούτε κουνιέται ούτε χάνει σπείρες όλα κομπλέ …. :thumpup: :thumpup: :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 20, 2014, 01:02 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #222 στις: Ιουνίου 20, 2014, 00:22 »
οντως μεγαλη διαφορα με το airflow... και εγω δεν το πιστευα... το ειχα αγορασει και κοντεψα να μην το δοκιμασω γιατι ελεγα...σιγα τι θα κανει.. Και ομως οταν μπηκε πανω στον protank δεν ξαναβγηκε!

Αποσυνδεδεμένος vaggos59

• **
  • 437
    • meteoacharnes
« Απάντηση #223 στις: Ιουνίου 20, 2014, 10:20 »
Η μέρα με την νύχτα με το  airflow. Το αγόρασα και για το protank2 και για το delirium. Τέλος η αεράτη τζούρα. Ρύθμιση όπου θέλω. Φοβερή η γεύση, τέλειο το ντουμάνι. Και ο vamo ηλικίας 16 μηνών, δένει μια χαρά. Σε κάθε προσθήκη υγρών, βλέπω μερικές σταγόνες από υγροποίηση. Χωρίς τον  airflow βέβαια δεν θυμάμαι να το είχε. Και πράγματι δεν το έχουν, αξίζει να το προμηθευτούν.

Αποσυνδεδεμένος Zer0cooL

• **
  • 375
« Απάντηση #224 στις: Νοεμβρίου 24, 2014, 13:32 »
Δεν ειμαι σιγουρος για το αν ποσταρω στο σωστο μερος, αλλα αφορα "προβλημα" με Protank mini 2...
Ειπα σημερα να δοκιμασω να κανω dry burn στην αντισταση του...Την εβγαλα, την επλυνα, εβγαλα το απο πανω εξτρα φυτιλι και αφου το στεγνωσα εκανα dry burn μεχρι που η αντισταση επαιρνε γρηγοροτερα πλεον κοκκινο χρωμα και εφυγε ολη η μουργα απο πανω της (αντισταση 4 ημερων). Τα ξαναεβαλα ολα στη θεση τους, ποτισα το τανκ και το εβαλα για ατμισμα αφου το αφησα για κανα 10λεπτο να ποτισει παλι καλα (υποψιν οτι το απο πανω φυτιλακι το ξαναεβαλα μεν αλλα με μαυρο-καμμενο κεντρικο του κομματι...)
Το θεμα ειναι οτι περνω συνεχεια γευση "πυρρωμενου συρματος" ακομα και σε χαμηλα ρευματα (3Βολτ στο istick το οποιο βεβαια παντα δινει παραπανω...)
Θα καθαρισει? Μπορω να κανω κατι γι αυτο η απλα να αλλαξω αντισταση?  Φανταζομαι ειναι οτι ανθυυγεινοτερο να εισπνεουμε καμμενο συρμα...Πρεπει να κανουμε dry burn σε τετοιου τυπου αντιστασεις η οχι με το φυτιλι πανω τους? Και τι σημαινει ουσιαστικα "χαλασε η αντισταση και την αντικαθιστω" ?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114124 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359700 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449961 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110613 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1046 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F